| DC Jokera | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: DC Jokera Czw 13 Mar 2014, 10:41 | |
| No więc wróciliście do jakże interesującego kopania kamyczków. O ile Ciebie to już mocno znużyło to ptak coraz bardziej się w to wkręcał. W końcu nie był nazbyt inteligentny... | |
|
| |
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: DC Jokera Czw 13 Mar 2014, 10:43 | |
| - Starly, a może chciałbyś porobić coś innego? - Patrzę pytająco na mojego pokemona. - Kopanie kamyczków robi się nudne, ale jeśli chcesz to możesz to robić. Proponuje po prostu jakąś inną zabawę. | |
|
| |
Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: DC Jokera Czw 13 Mar 2014, 10:49 | |
| - Star? - rzekł ptaszek przechylając głowę i odchodząc od kamyczków. Skoroś taki mądry to teraz wymyśl coś co zainteresuje ptaszka. Nie za dużo tu można robić, no ale. Kiedy tak rozmyślałeś do DC przyszła dziewczyna ze Staravią, w której Starly od razu się zakochał. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: DC Jokera Czw 13 Mar 2014, 10:51 | |
| Podbiegłem do Starlyego, żeby przypadkiem niczego nie zrobił. Musiała przyjść akurat w tej chwili? - Starly nie rób niczego głupiego. - Zabraniam mu. - Jeśli chcesz wiedzieć to zaraz spadnie tutaj kometa i zgniecie nas jako pierwszych. Jeśli nie wierzysz to spójrz w niebo. - Próbuje przegonić dziewczynę... | |
|
| |
Makrosek
Liczba postów : 713 Join date : 26/02/2014
| Temat: Re: DC Jokera Czw 13 Mar 2014, 10:55 | |
| Starly nie słuchał Cię. Właśnie wskoczył na stravię która nie wiedziała co się dzieje. Jego opiekunka nie była zła, nawet puściła Ci oczko... Czyżby nie tylko starly znalazł nową miłość? ;P | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: DC Jokera Czw 13 Mar 2014, 10:57 | |
| - Dobra... Koniec tego. - Myślę biorąc ciężki kamień. - W tamtej szopie masz czipenejdsów. - Mówię wskazując na szopę w której leżał trup. - A Ty Starly uspokój się Staravia jest starsza... | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: DC Jokera Czw 13 Mar 2014, 11:00 | |
| -Starr Starr Star! Powiedział do Ciebie straly po czym dalej "Zabawiał" się ze Stravią, której całkiem się to podobało. Nagle poczułeś jak ktoś zasłania Ci oczy rękoma. -Zgadnij kto to. Powiedziała słodkim głosem jakaś osoba. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: DC Jokera Czw 13 Mar 2014, 11:01 | |
| - O mój boże! - Krzyczę kopiąc osobę która mi zasłania oczy. Co to za DayCare? Zaraz zginiemy, Starly się zabawia ze Staravią i jest tutaj jakaś dziwna dziewczyna... O mój boże! | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: DC Jokera Czw 13 Mar 2014, 11:03 | |
| -Ałć dziewczynę bić podczas gry wstępnej?! Co wolisz ostrzejsze zabawy? Dobrze w takim razie zaczekaj tutaj na mnie idę po bicz i obcisły strój. Powiedziała trenerka stravi. Twój starly zaś nie przejmował się tobą i wiekiem "ukochanej"
| |
|
| |
Joker
| Temat: Re: DC Jokera Czw 13 Mar 2014, 11:05 | |
| Biorę Starlyego na ręce i chowam się za szopą czy gdzieś gdzie mnie nie zobaczy. Staravia może nawet iść za Starlym chce schować się przed tą dziewczyną. Dziwna jest... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: DC Jokera | |
| |
|
| |
| DC Jokera | |
|