| Polowanie Jokera. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Maloyo
Liczba postów : 189 Join date : 13/09/2013 Age : 32 Skąd : Szczebodziny
| Temat: Polowanie Jokera. Nie 29 Gru 2013, 19:35 | |
| Wszedłeś w strefę pełnej kamieni i piasku. Szukaj wiatru w polu! | |
|
| |
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Polowanie Jokera. Nie 29 Gru 2013, 19:38 | |
| Kiedy byłem już w strefie Safari rozejrzałem się wokoło. Nie patrząc pod nogi marszem poszedłem prosto przed siebie. | |
|
| |
Liriodendron
Liczba postów : 103 Join date : 22/12/2013
Karta Postaci Profesja Główna: Koordynator Starter: Budew
| Temat: Re: Polowanie Jokera. Nie 29 Gru 2013, 23:53 | |
| Przebywając na pustyni pokrytej w dużej mierze sporą ilością głazów warto z ostrożnością przejrzeć każdy zakamarek tej spękanej od słońca krainy. Taki wypad wiąże się z niebezpieczeństwem spotkania agresywnych pokemonów , warto patrzeć pod nogi! | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Polowanie Jokera. Pon 30 Gru 2013, 10:33 | |
| Idąc wprost przed siebie pomyślałem o tych wszystkich kamieniach w końcu może za nim być pokemon. Wyciągnąłem z kieszeni pokeball z Buizelem i wypuściłem. - Hej mały. - Powiedziałem głaszcząc moją poke-wydrę po głowie. - Usiądźmy na chwile. Usiadłem na najbliższym kamieniu i wyciągnąłem z plecaka miskę i poke-karmę Buizela. Wsypałem karmę do miski i wręczyłem ją Buizelowi. Siedząc na kamieniu patrzyłem wokoło wypatrując pokemony. | |
|
| |
Liriodendron
| Temat: Re: Polowanie Jokera. Pon 30 Gru 2013, 13:30 | |
| Po pewnym czasie siedzenia na kamieniu oraz przebywania z Buizelem czujesz pewne drgania które nadchodzą w Twoim kierunku... Okazuję się że nadciąga z oddali stado niespokojnych Rhyhorn'ów... | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Polowanie Jokera. Pon 30 Gru 2013, 13:36 | |
| Kiedy zauważyłem stado biegnących Rhyhorn'ów wystraszyłem się. - Buizel kryjemy się za tym kamieniem! - Krzyknąłem po czym pokazałem palcem na najbliższy kamień. Pobiegłem do kamienia i schowałem się za nim. - Nie takich pokemonów szukałem.. Słyszałem, że występują tu Roggenerole i Gligary, a nam się przydałby taki Gligar w końcu Starly uciekł.. - Wyszeptałem do Buizela po czym przymknąłem się na parę minut. | |
|
| |
Liriodendron
| Temat: Re: Polowanie Jokera. Pon 30 Gru 2013, 13:45 | |
| Stado Rhyhorn'ów pobiegło dalej w podróż po kamiennej pustyni. Nie zauważyły was , pewnie to wina tego że mają słaby wzrok... | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Polowanie Jokera. Pon 30 Gru 2013, 13:53 | |
| - Haha! Udało się Buizel! - Krzyknąłęm. Pogłaskałem Buizela po główie i poszedłem dalej. - Buizel wypatruj uważnie pokemony, a może znajdziemy jakiegoś fajnego. - Powiedziałem. Stanąłem na chwilkę i rozejrzałem się wokoło. -Buizel tutaj wydaje mi się, że może być dużo pokemonów. Wypatruj uważnie - Powiedział. | |
|
| |
Liriodendron
| Temat: Re: Polowanie Jokera. Pon 30 Gru 2013, 14:04 | |
| Jest już środek dnia co oznacza że temperatura strasznie wzrasta do maximum - nagle widzisz idące gęsiego trzy Roggenrola'e | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Polowanie Jokera. Pon 30 Gru 2013, 14:08 | |
| - Aaaa! Buizel to Reggenorole! - Krzyknąłem ze szczęścia po czym szybko podbiegłem do idących pokemonów. Wyciągnąłem pusty Safariball i podbiegłem do Roggeneroli. - Hej. - Powiedziałem do trzech stworków - Może któryś z was chciałby dołączyć do mojej drużyny? - Spytałem grzecznie i pokazałem Safariball czekając cierpliwie na odpowiedź. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Polowanie Jokera. | |
| |
|
| |
| Polowanie Jokera. | |
|