PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gra Petera - Jokera

Go down 
3 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Next
AutorWiadomość
Maloyo

Maloyo

Liczba postów : 189

Gra Petera - Jokera - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 5 EmptyPon 09 Gru 2013, 17:10

Pokemon bardzo się ucieszył kiedy w końcu dałeś mu jedzenie. Wcinał aż mu się wyrostek na głowie trząsł. Następnie wyrwałeś mu miskę spod nosa i zostawiłeś zaledwie garstkę w łapce. Podbiegłeś do Machopa, który trenował ciosy wypuszczający ruchy w powietrze. Kiedy się zjawiłeś nieopodal nie zwrócił na Ciebie uwagi, jednak gdy Buizel Cię dogonił wyzwał Cię do walki kilkoma charakterystycznymi ruchami.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 5 EmptyPon 09 Gru 2013, 19:45

Kiedy Buizel wyzwał mnie do walki zdziwiłem się . Kiedy pokazał charakterystyczne ruchy popatrzyłem na niego jak na debila w końcu kto był by taki głupi.. Pomyślałem sobie, że ma coś z głową, ale mniejsza z tym trzeba potrenować z Buizelem . Pomyślałem o Starlym i popatrzyłem na Buizela .
- Buizel padniesz ! - Krzyknąłem .
Spojrzałem się na trenującego Machopa, który nic sobie z tego nie robił, że walczymy .
- Poczekaj Buizel - powiedziałem - Macho czy zechcesz walczyć po mojej stronie ? - nieśmiało spytałem .
Powrót do góry Go down
Maloyo

Maloyo

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 5 EmptyWto 10 Gru 2013, 11:42

Narrator strzelił se face-palma po tym jak zorientował się, ze jego gracz nie umie czytać ze zrozumieniem. To Machop wyzwał Cię do walki.
Walczący stworek zeskoczył ze skały po czym sieknął Elektrociosem Twoją wydrę a zaraz po tym użył Miotacza płomieni na Tobie przez co prawie Cię poparzył. Nie był to zwykły przeciwnik ale z pewnością bardzo silny Pookemon.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 5 EmptyWto 10 Gru 2013, 12:59

... XD
_____
- Buizeeel - Krzyknąłem wiej ! Kiedy dostałem miotaczem płomieni wystraszyłem się pokemona i pomyślałem, że nie dam z nim rady nigdy jeszcze nie widziałem nawet takich ataków i to jakich silnych . Pomyślałem sobie o Gymie i postanowiłem walczyć .
- Buizel gotowy ? - Spytałem . Na początek użyj Sonic Boom, a potem skocz na jakiś kamień i użyj Growl . Następnie Water Sport, skok , unik i Sonic Boom . Potem prześlizgnij się pod Machopem i użyj Growl . Pod koniec użyj silnego Sonic Boom . Nie mamy żadnej przewagi no mamy typową, ale nie masz żadnych ataków Wodnych . Pamiętaj o unikach !
Po wypowiedzeniu komendy wyciągnąłem z kieszeni pokeball z nowym złapanym robakiem .
- Wybieram Cię Krick! - Krzyknąłem po czym rzuciłem lekko pokeballem .
Powrót do góry Go down
Maloyo

Maloyo

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 5 EmptySro 11 Gru 2013, 10:42

Twój Pokemon stał zdębiały bo absolutnie nie wiedział co do niego mówisz. Nie znał angielskiego przez co nie mógł wykonać żadnej komendy. Oberwał za to dwoma Elektrociosami od Machopa. Ty natomiast wyrzuciłeś jeszcze ball z Kricketotem. Roaczek dalej był cały poobijany i posiniaczony po walce z Buizelem ale mimo to dzielnie stanął na arenie by walczyć.

Machop 100% HP
vs
Kricketot 5% HP
Buizel 60% HP
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 5 EmptyNie 29 Gru 2013, 15:23

Spojrzałem się na, ledwo stojącego Kricketota, jednak byłem zadowolony z jego postawy.
No, ale w końcu był tak zmęczony, że padł, by na jeden cios Machopa.
Spojrzałem się na Buizela, który w tej chwili miał dużo więcej energii od Kricketota.
- Buizel użyj Zamieci, to troszeczkę oślepi Machopa następnie skocz za przeciwnika i użyj Ciosu źwiękowego, to normalny atak także nie zadamy nim zbyt dużych obrażeń. Kiedy Machop będzie chciał Cię zaatakować prześlizgnij się mu między nogami, a następnie kiedy będziesz już za nim użyj Warku. Pod koniec cios dźwiękowy! - Krzyknąłem do poke-wydry.
Po wydaniu komendy podbiegłem do Krickretota i wziąłem go na ręce tak, by był bezpieczny.
Powrót do góry Go down
Maloyo

Maloyo

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 5 EmptyNie 29 Gru 2013, 19:43

Machop był zaszokowany obrotem sytuacji. Nie zdołał odeprzeć żadnego ataku Buizela. Ataki wydry trafiały perfekcyjnie w walczącego Pokemona, który na koniec zdołał wykonać tylko jeden ruch, który sprawił, zę Kricketot zemdlał. Podbudowało to trochę morale Machopa na tyle, ze mógł wrócić do walki. Stanął odważnie na nogach i był gotowy na Twoje kolejne ruchy.

Machop 75% HP -1 Attack
vs
Kricketot 5% HP
Buizel 60% HP
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 5 EmptyNie 29 Gru 2013, 19:58

Aaaa Kricketot! - Krzyknąłem sam do siebie po czym palcem pokazałem na Machopa.
Wyciągnąłem z kieszeni pokeball Kricketota i go schowałem.
- Buizel świetnie Ci poszło teraz będzie jeszcze lepiej!- Krzyknąłem
Popatrzyłem się na Buizela i uśmiechnąłem się mroźnie.
- Buizel tym razem zmieniamy taktykę.-Powiedziałem do poke-wydry.
-Na początek użyj Zamieci tak jak na początku. Kiedy oślepisz przeciwnika użyj silnego, ale to naprawdę silnego Sonic Boom! Jeśli Machop się otrząśnie i Cię zobaczy skocz na niego tak jak noszę Cię na barana i zasłoń mu oczy przy pomocy łap. Następnie odskocz od niego i ponownie użyj Sonic Boom w plecy przeciwnika. - Wydałem komendę.
Powrót do góry Go down
Maloyo

Maloyo

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 5 EmptyPon 30 Gru 2013, 10:50

Zamieć została niemalże od razu zniwelowana przy pomocy Podmuchu ognia. Następnie wydra nie zrozumiała polecenia bo było po angielsku.Potem Twój Buizel chciał obezwładnić przeciwnika ale ten zaatakował go Miotaczem płomieni. Potem oberwał silnym Podcięciem, które zadało mimo wszystko średnie obrażenia bo wydra dużo nie waży.

Machop 100% HP
vs
Buizel 45% HP
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 5 EmptyPon 30 Gru 2013, 10:57

- Ojej Buizel...- Powiedziałem zmartwiony patrząc na wydrę.
Postanowiłem wyciągnąć pokeball z Buizelem i go schować i odpuścić sobie Machopa, bo to i tak nie było żadnych szans, by wygrać. Pomyślałem sobie, że potrenuje na jakiś łatwiejszych pokemonach, ale najpierw muszę uleczyć wszystkie stworki.
- Wracaj Buizel! - Krzyknąłem tak, żeby pokeball schował moją wydrę. Przystanąłem na chwilkę i za chwilkę poszedłem w stronę Centrum Pokemon/
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 5 Empty

Powrót do góry Go down

Gra Petera - Jokera
Powrót do góry 
Strona 5 z 24Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Next
 Similar topics
-
» Box Petera
» Polowanie Jokera.