PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gra Petera - Jokera

Go down 
3 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24  Next
AutorWiadomość
Makrosek

Makrosek

Liczba postów : 713

Gra Petera - Jokera - Page 15 Empty
PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 15 EmptyPon 10 Mar 2014, 18:12

-Sama nie wiem, policja mówi że to niespodzianka, przewiduje jednak pokemona. Stwierdziła pielęgniarka.
Twe pokemony przytuliły się do Ciebie i wyciągnęły Cię z wody. Następnie musiałeś ściągnąć koszule i wycisnąć z niej wodę. Potem przyszedł tamten chłopak, z podobno świetną nowiną.
-Jeden z pokemonów Gardenii podobno jest na policji. Chyba wydarł się z rąk porywaczy! Nie wiem niestety jaki to, jednak pomoże nam uratować jego trenerkę! Chłopak był wyraźnie podekscytowany.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 15 EmptyPon 10 Mar 2014, 18:24

Ponownie założyłem koszulkę i robiłem to co mówili Ci wszyscy ludzie. Nie wiem czy miałem iść z nimi na tą policję czy do lasu. W każdym razie chciałem zgarnąć nagrodę, pomóc Gardenii i innym oraz zawalczyć o odznakę. Oby ten pokemon był fajny, bo jeśli nie to chyba go nie wezmę no chyba, że zrobi mi się go szkoda, albo coś. W sumie to muszę lubić wszystkie pokemony! Chociaż nie... Na pewno nie mogę ich osądzać, że są głupie, bo wyglądają tak... dziwnie! Robię to co mi każą.
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 15 EmptyPon 10 Mar 2014, 19:05

-Chodź za nami! Powiedział gościu.
Ruszyłeś za nim i zobaczyłeś podobno nawiedzony dom.
Znikąd pojawiła się sierżantka Jenny i powiedziała:
-To tutaj się ukrywają, musimy być ostrożni mogą mieć tu pułapki!
-Boję się! Idę do Centrum Pokemon tam się spotkamy. Powiedziała z płaczem Joy.
Weszliście do Domu, było bardzo ciemno, tylko przez małą dziurkę w drzwiach przechodził strumień światła. Słyszałeś różne szmery, wtórowały im śmiechy ludzi i pokemonów. Nie czuliście się pewnie.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 15 EmptyWto 11 Mar 2014, 15:20

Na wszelki wypadek schowałem moje wszystkie pokemony do balli, a kiedy to zrobiłem schowałem je w bezpieczne miejsce, gdzie trudno będzie je zabrać. Jestem czujny i oglądam się na wszystkie strony. Nie wiem czy to ten sam dom w którym byłem wcześniej. Dziwię się też dlaczego ta Jenny nie wzięła żadnej latarki, a siostra Joy cały czas płacze. Na wszelki wypadek szukałem noża i jeśli go znajdę to w razie niebezpieczeństwa go użyje. Nie wiadomo czy Jenn nie jest po złej stronie. To miasto jest dziwne...
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 15 EmptyWto 11 Mar 2014, 16:48

Schowałeś je do... majtek. W końcu komu przyjdzie do głowy by tam szukać pokemonów? Wyglądałeś nieco dziwnie, ludzie mogli pomyśleć że natura obdarzyła Cię BARDZO dobrze. Weszliście w głąb budynku, chłopak po paru krokach z okrzykiem "łaaaaaa" wpadł do dziury, Jenny również gdzieś zniknęła.
Zostałeś sam, chociaż nie do końca. Wszędzie widziałeś kontury ciał różnych osób, gdzieniegdzie była to kobieta, w innych miejscach był to jakiś facio. Czułeś w gardle wielką gulę. A w majtkach lekki dyskomfort.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 15 EmptyWto 11 Mar 2014, 16:54

- Wiedziałem, że ci ludzie to jacyś nienormalni ludzie! - Myślę szukając noża i machając nim na różne strony staram się przeciąć wroga, ale przed tym obejrzeć dokładnie czy to jest wróg czy przyjaciel. Na razie nie chcę zabić Jenny i tego chłopaka, bo mogą być dobrzy, ale też nie. Jestem czujny, uważam na wszystko i chcę dostać nagrodę! Dam radę uwolnić wszystkich niewolników, odkryć tajemnice nawiedzonego domu chyba, że nie będzie to potrzebne i zdobyć swoją nagrodę w postaci pokemona!
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 15 EmptyWto 11 Mar 2014, 17:00

Nie wyciągnąłeś noża, bo po prostu go nie miałeś. Rzucałeś się jakbyś dostał ataku padaczki.
-Ujć dzieciaczek się rzuca. Usłyszałeś z każdej ze stron na raz.
Bałeś się, ale nie czułeś się samotny, otaczali cię przeciwnicy. No i oczywiście miałeś balle z pokemonami obok jajek.
Nagle poczułeś że ktoś związuje Ci oczy, złapał Cię swoimi lodowatymi rękami za klatkę piersiową i zaczął macać. Czułeś lekki dyskomfort. Nie wiedziałeś też czy masz się śmiać czy płakać, w końcu mógł być to i pedofil, i żartobliwy przyjaciel.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 15 EmptyWto 11 Mar 2014, 17:06

Wystraszyłem się jeszcze bardziej kiedy kiedy ktoś związał mi oczy. Postanowiłem kopnąć to coś i uciekać jak najdalej się da nawet wpaść do dziury do której spadł ten chłopak z koszem. Albo i nie! Kopnąłem przeciwnika, wyciągnąłem ball z Gligarem i wypuściłem go, po czym kazałem mu atakować przeciwnika swoimi różnymi atakami tak, żeby nie zaatakował mnie. Miałem nadzieje, że nie zostawi mnie i uratuje.
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 15 EmptyWto 11 Mar 2014, 17:31

Wypuściłeś gligara, jednak ten bojąc się schował się za Ciebie. Po chwili usłyszałeś:
-Ty byłeś niegrzeczny to dostaniesz karę. i poczułeś mocne uderzenie w głowę po którym zemdlałeś.
Po przebudzeniu czułeś że jesteś związany. Zobaczyłeś Gardenie, tamtego chłopaka i okryty złą sławą team Detecto. Twoi byli towarzysze byli mocno pobici.
Zimne pokeballe ciągle dotykały twoich jajek, nie było tylko gligara, a właśnie gdzie on jest? Mógłby Ci pomóc, pod warunkiem że ciągle żyje.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 15 EmptyWto 11 Mar 2014, 17:35

- Gardenia?! - Krzyczę patrząc na liderkę. - Co się stało z twoimi pokemonami? Gdzie sierżant Jenny? Gdzie Gligar?!
Kiedy ujrzałem ten Team Detecto wkurzyłem się. Chciałem ich zabić. Nie chcę ich widzieć! Znaczy chcę ich widzieć, ale w trumnie. Wróciły wszystkie wspomnienia. Zacząłem krzyczeć, żeby przyleciał tutaj mój Gligar. Mam nadzieje, że wróci i uratuje nas wszystkich. Dziwię się też dlaczego nie wysłali z nami więcej ludzi. Co jeśli nie dostanę nagrody, bo uratuje Gardenie jakiś inny chłopak?!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 15 Empty

Powrót do góry Go down

Gra Petera - Jokera
Powrót do góry 
Strona 15 z 24Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24  Next
 Similar topics
-
» Box Petera
» Polowanie Jokera.
» Polowanie Jokera
» Safari Jokera
» Przygoda Jokera - Szaleńcza podróż w regionie Johto

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Offtopic :: Archiwum Gier-
Skocz do: