PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Dzikus na wolności! - Gra makroska

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
AutorWiadomość
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

Dzikus na wolności! - Gra makroska - Page 15 Empty
PisanieTemat: Re: Dzikus na wolności! - Gra makroska   Dzikus na wolności! - Gra makroska - Page 15 EmptySob 15 Mar 2014, 17:42

- Myślałam, że walczysz dla zabawy i dla pogłębienia więzi ze swoim pokemonem, ale skoro jesteś taki pazerny... I tak nie dostaniesz nagrody! Dostaniesz tylko odznakę przykro mi...
Jolteon po usłyszeniu słów Misty wściekł się i zamiast przeciwnika naparzał najróżniejszymi atakami Ciebie. Twoja przyjaciółka nie wiedziała co zrobić. Twój pokemon obrywał raz po raz od Staryu którego wypuściła Misty. Ciężka ta walka dla Ciebie będzie, bo Jolteon nie chce Cię słuchać.

Makrosek
Jolteon - 80%

Misty
Staryu - 100%
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

Liczba postów : 713

PisanieTemat: Re: Dzikus na wolności! - Gra makroska   Dzikus na wolności! - Gra makroska - Page 15 EmptySob 15 Mar 2014, 19:26

-Jolteon przepraszam! O co chodzi? Wyjaśnisz mi po walce ok? Teraz staraj się dobrze walczyć. Kocham Cię i to bardzo, jednak wiesz że jesteśmy w dołku finansowym. Musimy szybko znaleźć źródło zarobku, chcę kupić dla was TM'Y abyście byli silni, kupię wam też cukiereczki, chce abyście zapomnieli o wszystkim co złe i cieszyli się pięknem chwili! No dobrze! Jeśli byś mógł to strzel tamtą Staryu piorunem, a jeśli nie to podejdź do mnie schowam Cię do balla
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Dzikus na wolności! - Gra makroska   Dzikus na wolności! - Gra makroska - Page 15 EmptySob 15 Mar 2014, 20:24

Jolteon powiedział Ci, żebyś oszczędzał go na silniejszego pokemona kiedy słabsze pokemony padną. Twój elektryczny przyjaciel uważa się za silniejszego od drużyny i sądzi, że pokona najsilniejszego pokemona Misty bez żadnych problemów! Kliknął kuleczkę i zniknął w mechanizmie, a Ty musiałeś zmienić pokemona na innego. Masz ich dosyć dużo więc chwilkę się raczej zastanowisz. Czułeś, że ball z Gastlym się trzęsie. Prawdopodobnie duszek chce wyjść.
- Znasz Asha Keczupa? - Pyta Misty. - To mój kochanek!
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Dzikus na wolności! - Gra makroska   Dzikus na wolności! - Gra makroska - Page 15 EmptyNie 16 Mar 2014, 09:37

-Niestety nie znam, a o co chodzi? Słyszałem o nim coś kiedyś ale nie wiem dokładnie.
-Dobrze, no więc Gastly idź Wypuściłem duszka. -Unikaj ataków przeciwników! Następnie spróbuj go zahipnotyzować ruchem hipnoza! Jeśli Ci się nie uda to jeszcze raz, i jeszcze raz, i jeszcze raz! W końcu uda Ci się! Lataj dookoła staryu gdy będziesz go hipnotyzował. Gdy tylko Ci się uda to seria lizania, pamiętaj o unikach!
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Dzikus na wolności! - Gra makroska   Dzikus na wolności! - Gra makroska - Page 15 EmptyWto 18 Mar 2014, 15:22

- Staryu teraz skręt skręcany wodny skrętowany! - Usłyszałeś głos Misty. - Po tym ataku zaatakuj wodnistym ognikiem w szlafroku niebieskim i przysyp nim kamieniem wodnym przeciwnik!
Misty dziwnie układa zdania... No trudno. Staryu zaczął się kręcić. W końcu okrążyła go woda, a twój Gastly oberwał. Następnie przeciwnik wytworzył wodny szlafrok w którym był wodny ognik. Z ognika zaczęły wylatywać kamienie które przysypały twojego pokemona. Niezbyt pomysłowe... Gastly to duch, ale tak czy siak nie zaatakował.

Makrosek
Jolteon - 80%
Gastly - 80%

Misty
Staryu - 100%
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Dzikus na wolności! - Gra makroska   Dzikus na wolności! - Gra makroska - Page 15 EmptyNie 23 Mar 2014, 13:30

Jak ta staryu ją rozumie?! No nic muszę wymyślić coś lepszego, ale co?
-Gastly mam pomysł! Lataj dookoła staryu, unikając jej ataków. Gdy będzie ustawiona do Ciebie plecami poliż ją! Jeśli nie zdołasz wyskoczyć jej za plecy to spróbuj ją uśpić hipnozą, jednak ciągle pamiętaj o unikach! Wiedz że wygrasz to! Jesteś silniejszy, ale musisz uwierzyć w siebie!
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Dzikus na wolności! - Gra makroska   Dzikus na wolności! - Gra makroska - Page 15 EmptyNie 23 Mar 2014, 13:59

- Teraz skrętowany wodny nurkowany szlafrokowany skręt! - Krzyknęła Misty, a Starmie zaczęła robić dziurę w arenie. W tym czasie Gastly ją polizał! Dodatkowo przeciwnika została sparaliżowana, a Misty zaczęła drzeć się jak głupia. Gadała coś po cichu i w końcu powiedziała.
- Dzisiaj zginiesz klątwą Salem płoń i płoń giń i giń!
Przestraszyłeś się. To chyba jakaś klątwa. Gastly chyba ją znał, bo zaczął rzucać ją na Misty, a ona czarowała coś chcąc powstrzymać go i rzucić klątwę na niego... Teraz już wiesz, że Misty jest czarownicą...

Makrosek
Jolteon - 80%
Gastly - 80%

Misty
Staryu - 98% paraliż
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Dzikus na wolności! - Gra makroska   Dzikus na wolności! - Gra makroska - Page 15 EmptyWto 01 Kwi 2014, 15:50

-Gastly rzucaj jakimiś klątwami, czarami czy innymi magiami w Misty. Pamiętaj jednak o unikaniu ataków staryu i zaklęć rzuconych przez Misty. Jeżeli umiesz to użyj Sektum Sempry w nią, może być też Aquamenti, Avis, jezlep, Immobilius, Geminio, albo po prostu zamień ją w papier toaletowy! Gdy to Ci się uda znów poliż staryu, albo i ją uderz jakimś zaklęciem. Możesz też użyć na nią ruchu o nazwie klątwa, powinno Ci się udać! Wierzę w Ciebie!
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Dzikus na wolności! - Gra makroska   Dzikus na wolności! - Gra makroska - Page 15 EmptySro 02 Kwi 2014, 21:36

Gastly nie znał takich zaklęć. Znał np. ''mordowanie'', ''lejek'', ale nie takie! Powiedział Ci tylko o tych wcześniej wymienionych. Nawet Ty nie wiedziałeś jakie skutki mogą przynieść zaklęcia jakie kazałeś użyć Gastlyemu na Misty. Ona nadal walczyła z tymi klątwami Gastlyego ile się dało. Starmie właśnie szykowała się do ataku, a Gastly nie chcąc, żebyś nosił klątwę chroni Ciebie. Możesz zacząć walczyć normalnie, poprosić Misty, żeby przestała, albo zostawić tak jak jest.
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Dzikus na wolności! - Gra makroska   Dzikus na wolności! - Gra makroska - Page 15 EmptyNie 06 Kwi 2014, 13:14

-Misty proszę przestań, jest to przecież walka pokemon, a nie walka czarodziei! Nie wiem co cię skłoniło przejść na magiczną stronę walki, ale wiem że nie powinnaś tego robić! Na co to komu? Przecież świat jest piękny, znaczy się będzie piękny jak wytępi się złych ludzi! Możesz mi w tym pomóc jak tylko chcesz! Razem z Milindą Dark pokonamy wszystkich złych ludzi! Ale teraz dokończmy walkę!
-Gastly hipnoza na staryu! Potem lizanie, i jeszcze raz lizanie, liż go ile będziesz mógł!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dzikus na wolności! - Gra makroska   Dzikus na wolności! - Gra makroska - Page 15 Empty

Powrót do góry Go down

Dzikus na wolności! - Gra makroska
Powrót do góry 
Strona 15 z 18Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
 Similar topics
-
» DC Makroska
» KP Makroska
» Box Makroska
» Test makroska
» Wiadomość od Makroska

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach