PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Droga przez nieznany region

Go down 
4 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 35 ... 51  Next
AutorWiadomość
LubiePlacki

LubiePlacki

Liczba postów : 1051

Droga przez nieznany region - Page 19 Empty
PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 19 EmptySob 05 Lis 2016, 19:16

Po godzinie słyszysz podjeżdżający samochód.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 19 EmptySob 05 Lis 2016, 19:17

Otwieram mu drzwi.
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 19 EmptySob 05 Lis 2016, 21:04

Sycamore wbiega do środka i się rozgląda.
-Widziałeś żeby coś zabierali?
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 19 EmptySob 05 Lis 2016, 21:08

- Nie widziałem!
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 19 EmptyNie 06 Lis 2016, 07:31

Sycamore otworzył drzwi miejsca z kamieniami po czym przyjrzał się półkom.
-Na szczęście nic nie zabrali. Którędy weszli?
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 19 EmptyNie 06 Lis 2016, 11:52

- Przez okna w kuchni… – odpowiedziałem prędko. Po chwili przypomniałem sobie o kolejnym wejściu… takim dziwnym. – No i sufit. Musieli być bardzo wygimnastykowani. Dziwię się, dlaczego nie skopali mi tyłka – dodałem tak szybko jak tylko potrafiłem. – Generalnie mam nadzieję, że wezwał pan policje. Swoją drogą, Garchomp świetnie się spisał. Pomógł mi pokonać przeciwników
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 19 EmptyNie 06 Lis 2016, 13:28

-Kimoni byli? Flara, Rocket czy coś innego?
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 19 EmptyNie 06 Lis 2016, 13:34

- Profesorze... - westchnąłem poddenerwowany. - Nie chcę być niemiły, ale czekałem tu na pana ponad godzinę. Pokonałem cały zespół Magma... Jestem niesamowicie zmęczony - złapałem się za głowę. - Magma. To był Zespół Magma... chcieli coś wykraść. Jak mówiłem... nie pozwoliłem im. Lepiej bym się czuł gdyby dał mi pan coś na głowę... i może jakąś nagrodę. Na przykład coś, co umożliwi mi mega ewolucję. Albo cukierki... Nie wiem!
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Liczba postów : 3197

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 19 EmptyPon 07 Lis 2016, 19:42

Wtem jakiś głos zaczął podpowiadać Ci pewny scenariusz. A jakbyś ukradł kamienie megaewolucji? Gdybyś je sprzedał na czarnym rynku zarobiłbyś tyle pieniędzy, że starczyłoby na wyjazd za granicę i zmianę wizerunku. Poza tym już nigdy nie musiałbyś martwić się o pieniądze. Kolejnym plusem było to, ze mógłbyś wysłać ludzi na poszukiwanie rodziców, lub nawet sam wyruszyć w podróż po świecie by ich odnaleźć. To rodziło ogromne możliwości i może warto było skorzystać z okazji?
Powrót do góry Go down
https://pokenova.forumpl.net/t94-fernando-de-la-rosa
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 19 EmptyPon 07 Lis 2016, 19:59

Ten pomysł był w porządku. Dorobiłbym się sporego majątku… Ludzie, którym sprzedałbym kamienie nie potrafiliby ich wykorzystać. Kto mógłby złapać Rayquazę? No właśnie. Nikt… A poza tym… pieniądze ułatwiłyby mi szukanie rodziców.
Zrobiłem przerażoną minę. Wytrzeszczyłem oczy wpatrując się w Sycamore’a. Mężczyzna wyglądał na przystojnego i głupiego zarazem. Może i taki nie był, ale… no właśnie. Po prostu taką stworzył sobie opinię.
- Na Rayquazę – rzuciłem krótko. – Kompletnie zapomniałem! Ta płomiennowłosa dziewczyna ukradła legendarne kamienie! Ja pokonałem jej sługusów! Mój boże! Lepiej tam idźmy! – i pobiegłem do centrum badawczego. Jeśli zdołałem tam dotrzeć spróbowałem ukraść kamienie w dyskretny sposób.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 19 Empty

Powrót do góry Go down

Droga przez nieznany region
Powrót do góry 
Strona 19 z 51Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 35 ... 51  Next
 Similar topics
-
» Wychowani przez Sylveona - Joker i Makrosek
» Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Gry :: MG Vaphel-
Skocz do: