PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Droga przez nieznany region

Go down 
4 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 51  Next
AutorWiadomość
LubiePlacki

LubiePlacki

Liczba postów : 1051

Droga przez nieznany region - Page 18 Empty
PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 18 EmptySob 05 Lis 2016, 15:18

Zubat wymijał ataki Charmelona. Camerupt dostał wodną bronią i wodospadem, sam zaatakował ziewaniem.Slugma padł pod chruoaniem Garchompa.

Zubat: 100
Camerupt: 70
Slugma: fajtła
Vs:
Garchomp: 100
Poliwag: 100
Charmeleon: 100
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 18 EmptySob 05 Lis 2016, 15:57

- Poliwag, zmieć Zubata i Camerupta z powierzchni za pomocą Fali! Następnie - zanim się otrząsną - zaatakuj ich wodospadem! - Miałem nadzieję, że ten Zubat nie jest wykwalifikowanym lotnikiem... albo(przynajmniej) nie zdąży wznieść się ku górze. Atak Poliwaga był typu aoe! Musiało się coś udać! - Garchomp, kiedy Poliwag skończy atakować użyj Chrupania na Cameruptcie! Blokuj ataki swoimi kończynami! - wydałem polecenia wielkiemu pokemonowi. Udowodnił swoją potęgę zdejmując Slugmę jednym atakiem. - Charmeleon, po ataku Poliwaga szybko podpal przeciwników ognistym płomieniem, a potem zaatakuj ukrytą siłą! - ataki Poliwaga krzyżowały moje plany. Postanowiłem, że pomyślę nad nową taktyką dopiero w następnej turze.
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 18 EmptySob 05 Lis 2016, 16:49

No i oba Pokemony wspólnymi siłami zostały pokonane. Team Magma się wycofał.
-Wcale nie jesteś fajtłapą. Pomyśl nad propozycją.
Po czym "taktycznie się wycofali"
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 18 EmptySob 05 Lis 2016, 16:55

Podaj mi lvle pokemonów.

- I co?! – roześmiałem się szyderczo. – Chcecie więcej? No to chodźcie! – prędko pobiegłem do laboratorium z Mega Kamieniami. Zabrałem ze sobą Garchompa, żeby poświadczył o tym, że niczego złego nie zrobiłem. – Musimy sprawdzić, czy niczego nie ukradli!
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 18 EmptySob 05 Lis 2016, 16:58

Nawet do niego nie doszli. Drzwi zamknięte na klucz.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 18 EmptySob 05 Lis 2016, 17:03

Podaj mi lvle pokemonów.
1,5 + 1,5 = 3 + 2,5 = 5,5. - poliwag
2,5 + 2,5 + 2,5 = 7,5 - charmeleon
albo mi to zatwierdź.

- Ideolo – roześmiałem się. Skoro Team Magma postanowiło umrzeć to w porządku! Poza tym pokonałem ich w tak łatwy sposób. Naprawdę byli tacy słabi? Nic dziwnego, że chcieli mnie zwerbować. Zdawałem sobie jednak sprawę, że w większości jest to zasługa Garchompa.
Zacząłem szukać numeru telefonu Profesora Sycamore’a. Jeśli go znalazłem to zadzwoniłem z telefonu służbowego.
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 18 EmptySob 05 Lis 2016, 18:21

//zatwardzeniezatwierdzenie//
-Halo? Próbuje zasnąć. Jest pierwsza w nocy.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 18 EmptySob 05 Lis 2016, 18:29

- Ktoś okradł pańskie laboratorium! - skłamałem. - Musi pan tu jak najszybciej przybyć! Wypędziłem złoczyńców, ale nie wiem czy czegoś brakuje! Jedno jest pewne... Nie dostali się do laboratorium z mega kamieniami. Zdążyłem ich powstrzymać!
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 18 EmptySob 05 Lis 2016, 19:03

-Już jadę.
Rozłączył się.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 18 EmptySob 05 Lis 2016, 19:03

Czekam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 18 Empty

Powrót do góry Go down

Droga przez nieznany region
Powrót do góry 
Strona 18 z 51Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 51  Next
 Similar topics
-
» Wychowani przez Sylveona - Joker i Makrosek
» Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Gry :: MG Vaphel-
Skocz do: