PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gra Sloora Ryba

Go down 
3 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  Next
AutorWiadomość
LubiePlacki

LubiePlacki

Liczba postów : 1051

Gra Sloora Ryba - Page 35 Empty
PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 35 EmptyPią 15 Sty 2016, 10:49

Wypuszczam Gacka.
-Gacek, możesz się rozejrzeć za jakimś Pokemonem? Jak coś znajdziesz przyleć do mnie i daj znać.
Trochę mnie bolą nogi, żyjąc w Mauville nie byłem przyzwyczajony do takich wędrówek. Ciekawe jak chcą zniszczyć te kulę. A co mi szkodzi? Spytam się Butcha, mam tylko nadzieję że te tornada się nie powtórzą, to. Było bardzo, bardzo dziwne.
-Jak w ogóle mamy zniszczyć te kulę?
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Liczba postów : 3197

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 35 EmptyNie 17 Sty 2016, 19:41

Gacek zaskrzeczał coś do Ciebie po zubatowemu i odleciał w dal by spatrolować teren. Patrzyłeś jak staje się coraz mniejszą granatową kropką. Ty natomiast zagadałeś do Butcha.
- wiesz, w tej krainie żyje pewien legendarny Pokemon, nazywa się Zygarde, jeżeli uda nam się skłonić do współpracy i zdobędzie on 100% mocy, to powinno wystarczyć by zniszczyć te kule raz na zawsze.
Powrót do góry Go down
https://pokenova.forumpl.net/t94-fernando-de-la-rosa
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 35 EmptyPon 01 Lut 2016, 17:55

-Zygarde, sporo o nim słyszałem, między innymi to że jest ich 6, i całe mnóstwo komórek rozsianych po Kalos, wiem też że ma psowate 10%, wężate 50% i nie wiem co to 100%.
Wypatruje jakiś Pokemonów, mam nadzieję że Gacek coś znajdzie.
-Podobno Flara go szuka, nikt nie wie po co.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 35 EmptyPią 05 Lut 2016, 21:33

Niestety nic nie znajdujesz, Wędrujecie dalej.
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 35 EmptySob 16 Kwi 2016, 09:12

Próbuje wypatrzeć Gacka.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 35 EmptySob 16 Kwi 2016, 15:44

Szliście sobie spokojnie przedzierając się przez krzaki. Po pewnym czasie niestety zostałeś trochę w tyle, gdyż zagapiłeś się na gacka. Stworek przyleciał do Ciebie kilka minut później. Niestety nie znalazł nic ciekawego.
Droga nie była jakaś fascynująca. Do czasu. Nagle usłyszałeś głośne dudnienie a po chwili ujrzałeś co je powoduje. Było to stado Geodude, Gravalerów i kilka Golemów, które toczyły się z gór prosto w waszą stronę. Było ich mnóstwo. Twoi towarzysze ruszyli się pędem i schowali pod wystającą skała. Ty niestety byłeś daleko od nich i musiałeś coś wykombinować.
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 35 EmptySro 14 Wrz 2016, 15:06

Akcja dzieje się bardzo szybko więc odpis będzie też bardzo szybki. Rozglądam się za jakimś miejscem do ukrycia się. Bardzo szybko się rozglądam.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 35 EmptySob 17 Wrz 2016, 17:23

Niestety poza skała, pod którą schowali się Twoi znajomi nie było tu schronienia. Rozejrzałeś się wokół i zobaczyłeś, zę nawet nie ma tu krzaków. Nic dziwnego, skoro co jakiś czas toczyło się tu takie stadko to nie miały jak urosnąć. Gacek próbował unieść Cię w powietrze ale nie dawał rady. Jak szybko czegoś nie wymyślisz to zostaniesz mokrą plamą. Twoi towarzysze i bez Ciebie osiągną swój cel więc w sumie to bez znaczenia, czy zginiesz czy nie.
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 35 EmptySob 17 Wrz 2016, 18:48

Wypuszczam moje Pokemony. Wszystkie.
-Quicky! Użyj Lodowego Promienia i zaatakuj nim wrogie Pokemony! Electra, zauroczenie! Gacek, ultradźwięki! Mudek, chlupnięcie błotem! Kaśka, wark! Tylko szybko! Nie chcemy aby te Geodude, Gravelery i inne nas zabily!
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 35 EmptyPon 19 Wrz 2016, 11:37

Taktyka nie była powalająca w normalnej walce doprowadziłaby Cię do zgonu ale w tej sytuacji wystarczyła by stado rozpierzchło się na boki i ominęło miejsce w którym znajdowałeś się Ty i Twoje Pokemony. Byłeś bezpieczny ale sytuacja ta uświadomiła Cię, że może być tutaj bardzo groźnie. Powoli zaczynało zmierzchać więc Twoi towarzysze postanowili rozbić obozowisko pod skałą, która była ich niedawnym schronieniem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 35 Empty

Powrót do góry Go down

Gra Sloora Ryba
Powrót do góry 
Strona 35 z 39Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  Next
 Similar topics
-
» Sloor Ryba
» Box Sloora Ryby
» Konto Sloora Ryby czyli Bida z Nędzą

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Offtopic :: Archiwum Gier-
Skocz do: