| Lunia przepadnij! - (LugiaFly) | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Lunia przepadnij! - (LugiaFly) Pon 14 Kwi 2014, 20:25 | |
| Kiedy dotarłaś na miejsce samochodu już nie było, ale widziałaś, że obok Safarii jakiś facet siedział właśnie w tym samym samochodzie i chwalił się twoimi rzeczami, które zostawiłaś w środku. Zabrał Ci Whisky, Piwska, Papierosy, Zapalniczki, Latarki. Lepiej go zabij zanim odjedzie. No pięknie! Jeszcze chwalił się, ze on to wszystko kupił i rozmawia z jakimiś lafiryndami. Pawniard już ostrzył swoje ostrza, Sneasel szykował plan na odebranie waszych rzeczy, a dwa balle schowanych pokemonów trzęsły się. Chciały wyjść. | |
|
| |
LugiaFly
Liczba postów : 318 Join date : 07/02/2014 Age : 26 Skąd : Kurai Mori
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Sneasel
| Temat: Re: Lunia przepadnij! - (LugiaFly) Pon 14 Kwi 2014, 20:33 | |
| - Cubone.. Podkop.. - warknęłam, wypuszczając swojego twardogłowego pokemona.. A raczej pokemona Lugii.. Ale to już jedynie szczegół! - Pawniard i Sneasel.. Wywalić gostka z samochodu.. - po tych słowach ruszyłam w jego kierunku. Znów złodzieja okradli! No co za świat.. Serio muszę go sprzedać, bo tylko kraść będą. Gdy tylko zjawiłam się przy "swoim pożyczonym" samochodzie wyjęłam sztylet.. - Ładnie to tak cudzym jeździć?.. - mruknęłam, posyłając mu ostre spojrzenie. Ten dzień chyba nigdy się nie skończy, a już na pewno nie normalnie i nie spokojnie... - Masz pięć sekund, żeby się stąd zmyć.. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Lunia przepadnij! - (LugiaFly) Pon 14 Kwi 2014, 20:40 | |
| - Bo co mi zrobisz wredna małpo?! - Wyciągnął piłę łańcuchową i odpalił ją. Przeciął twoją rękę. Leje się krew(Nie chodzi o to, ze nie masz ręki tylko tak jakbyś przejechała sobie nożem). Chłopak szybko próbuje otworzyć drzwi, ale Cubone szybko palnął gostka kością w łeb, Sneasel wydłubał mu oko, Pawniard odciął język, a Ty... może też się powinnaś zabawić? Możesz go trzymać w samochodzie i kiedy będziesz chciała go torturować. W sumie to nie wiadomo czy w tej dzielnicy ktoś kupi samochód, bo kogo byłoby stać? No właśnie! Nagle przychodzi jakiś chłopak. Chyba w twoim wieku. Wygląda na bogatego. Widać, że ma przy sobie sztylet taki sam jak twój. Chłopak podchodzi do Ciebie i uśmiecha się szeroko. - Wiesiek. Wiesiek spod. Wiesiek ''bogacz'' spod. Wiesiek ''bogacz'' spod Mostu. | |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Lunia przepadnij! - (LugiaFly) Pon 14 Kwi 2014, 20:49 | |
| - Wywalcie go z samochodu... - warknęłam. Nie mam ochoty bawić się z kolejnym facetem. Mam tego dość.. Zabijanie przejadło mi się na dzisiaj. Mam wrażenie, że ten dzień trwa wiecznie. Pięknie, jeszcze nie mam żadnego bandaża. - Sneasel.. Idź poszukać jakiś bandaży.. - mruknęłam do niego. Pięknie.. Kolejny gościu. - A ty czego chcesz?.. - syknęłam. Jeśli znów będą chcieli mnie okraść, zatłukę wszystkich w tym mieście. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Lunia przepadnij! - (LugiaFly) Pon 14 Kwi 2014, 20:54 | |
| - Jakiejś brzydalki z dziwną skórą do poćwiartowania. - zaśmiał się i rzucił nożem w jakiegoś faceta prowadzącego małe dzieci przez ulicę. Chwile później zabił i małe dzieci wypruwając im flaki. - Lubisz zabijać?! - Krzyknął wściekły i wbił nóż w twój brzuch. Krew trysnęła na jego twarz. - PYTAM CZY LUBISZ ZABIJAĆ?! - w tej chwili twoje pokemony zabiły złodzieja. Wiesiek ''Bogacz'' spod Mostu zginął w skutek obrażeń zadanych przez pokemony Lugii. Ty sama krwawisz i chyba musisz iść do lekarza. Czujesz jak wnętrzności Ci wypadają i tylko ręką je przytrzymujesz. Sneasel znalazł bandaże. | |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Lunia przepadnij! - (LugiaFly) Pon 14 Kwi 2014, 21:06 | |
| A niech by go Lucyfer w piekle na wiór spalił.. Świecie, czemu mnie nienawidzisz i nie pozwalasz biednej złej osóbce, pałętać się po świecie. - Phanpy i Cubone.. Pilnujcie samochodu.. - mruknęłam do nich, a sama.. JAKOŚ.. Poczłapałam w kierunku Centrum Pokemon.. Na cudy nie liczę i nie mam co liczyć choć lekarze mają obowiązek pomóc, każdemu niezależnie od tego kim jest.. Punkt dla mnie służbo zdrowia! | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Lunia przepadnij! - (LugiaFly) Pon 14 Kwi 2014, 21:10 | |
| Przy Centrum Pokemon ktoś pomógł Ci wbiec do środka. Zemdlałaś. Obudziłaś się na łóżku. Sneasel, Pawniard, Phanpy, Cubone siedzieli obok Ciebie. Napisały na ścianie krwią, że samochód jest na zewnątrz i nikt nie podejrzewał, że jest kradziony. Lepiej, by to zmyć, bo zaraz może przyjść Joy. Na biurku obok zauważyłaś swoje rzeczy do sprzedania i nie do sprzedania oraz #250. Możesz zrobić co chcesz. Rana na brzuchu i ręku już Ciebie nie boli. | |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Lunia przepadnij! - (LugiaFly) Pon 14 Kwi 2014, 21:16 | |
| Siadłam na łóżku i sprawdziłam czy aby wszystko ze mną w porządku. Zaczyna mi się trochę to wszystko nudzić.. Przydałaby się jakaś walka czy coś w tym rodzaju.. No ale tak. Przypomniało mi się. Chwyciłam za Pokedex i zeskanowałam Phanpyego. - Trza w końcu sprawdzić co za ziółko z ciebie.. - mruknęłam, a po otrzymaniu informacji o moim słoniu, kazałam im zanieść to do wozu. Napis niech zostanie.. Mam to w nosie. Sprzątań na pewno nie będę. Gdy tylko znaleźliśmy się na dworze wsiadłam do samochodu.. - Zająć miejsca i zapiąć pasy, dziś jeździmy przepisowo! - zawołałam. Jednak widziałam miny moich pokemonów mówiące "Oszalałaś?", aż śmiać się chciało. Tak więc z przytupem do jednego z pobliskich i normalnych miast.. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Lunia przepadnij! - (LugiaFly) Pon 14 Kwi 2014, 21:22 | |
| (Tu skan twojego Phanypego) Pokedex powiedział: Phanpy urodził się w lesie. Kiedy kogoś zobaczy udaje, że jest słaby, ale kiedy posiedzi się z nim trochę i przynajmniej uda przyjemnego pokemon ukazuje swoje prawdziwe oblicze mordercy. Bardzo polubił towarzyszy drużyny Lugii... - zamknęłaś pokededx. Nie weszłaś do żadnego samochodu, bo zatrzymała Cię siostra Joy na zewnątrz. - Jeśli chcesz odjechać musisz być pod lekarską przysięgą, że nie zrobisz niczego złego! - pokazała kluczyk od samochodu. ''TWOJEGO'' samochodu. - Jeśli chcesz to dostać to walcz!
| |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Lunia przepadnij! - (LugiaFly) Pon 14 Kwi 2014, 21:32 | |
| - Mam pytanie.. Co się stanie jeśli złamię przysięgę?.. - spytałam robiąc słodkie oczka. Szczerze mówiąc, nie mam zamiaru składać przysięgi, którą złamię i nawet nie będę wiedziała co się stanie jeśli to zrobię. - Idźcie.. Zaraz was dogonię.. - mruknęłam do pokemonów. Tak serio nie chciałam ani walczyć, ani składać jakiejś durnej przysięgi. Tym bardziej, że po prostu nie mam ochoty, a przysięgę i tak złamię.. Więc na co i po co to komu ja się pytam.. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Lunia przepadnij! - (LugiaFly) | |
| |
|
| |
| Lunia przepadnij! - (LugiaFly) | |
|