PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Walka wszystkie na wszystkie

Go down 
4 posters
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorWiadomość
Vaphel
Admin
Vaphel

Liczba postów : 3197

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

Walka wszystkie na wszystkie Empty
PisanieTemat: Walka wszystkie na wszystkie   Walka wszystkie na wszystkie EmptyPon 03 Lut 2014, 14:41

Potrzebny mi ktoś kto zawalczy ze mną 4 na 4 i sędzia.
Powrót do góry Go down
https://pokenova.forumpl.net/t94-fernando-de-la-rosa
Filipos44

Filipos44

Liczba postów : 383

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Skiddo

PisanieTemat: Re: Walka wszystkie na wszystkie   Walka wszystkie na wszystkie EmptyPią 07 Lut 2014, 12:12

Ja mogę być sędziom.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Starter: Poliwag

PisanieTemat: Re: Walka wszystkie na wszystkie   Walka wszystkie na wszystkie EmptyPią 07 Lut 2014, 12:18

Mogę walczyć ;3
Powrót do góry Go down
Filipos44

Filipos44

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Walka wszystkie na wszystkie   Walka wszystkie na wszystkie EmptyPią 07 Lut 2014, 12:27

Tak więc skoro wszystko zostało ustalone obaj trenerzy przybyli na pustynię. O tak, było to wielka piaskownica, na której poza piaskiem gdzieniegdzie rosły kaktusy, albo leżały dość spore kamuenie, niestety nic nie dawało tu cienia. Sędzia, czyli ja, siedział w balonie, nieco z boku i stamtąd obserwował pole walki i was samych.
- Za chwilę rozpoczniemy walkę pomiędzy Jokerem i Aquariusem! Każda ze stron może użyć czterech pokemonów i dozwolone są zmiany w każdym momencie trwania starcia. Zaczyna Aquarius, walka start!

Arena:
Pustynia na której rośnie kilka większych i mniejszych kaktusów, słońce praży niemiłosiernie, leży też kilka sporych kamieni.

Joker:
??? 100%
??? 100%
??? 100%
??? 100%

Aquarius
??? 100%
??? 100%
??? 100%
??? 100%

Kolejka: Aquarius, Joker, Ja
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Walka wszystkie na wszystkie   Walka wszystkie na wszystkie EmptyPią 07 Lut 2014, 12:41

- Idź Pidgey.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Walka wszystkie na wszystkie   Walka wszystkie na wszystkie EmptyPią 07 Lut 2014, 12:46

- Idź Amaura! - Krzyknąłem.
- Na samym początku użyj Śniegu w proszku, a następnie piorunującej fali! Po użyciu piorunującej fali użyj warku, a po warku od razu śnieg w proszku i piorunująca fala! Na koniec używaj cały czas piorunującej fali i śniegu w proszku!- Wydałem komendę
Powrót do góry Go down
Filipos44

Filipos44

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Walka wszystkie na wszystkie   Walka wszystkie na wszystkie EmptyPią 07 Lut 2014, 12:52

Oba pokemony wskoczyły na arenę, Pidgey miał zdecydowanie gorszą pozycję, miał stratę typu, ale to o niczym nie przesądza. Zaczął padać grad, to sprawka umiejętności Amaury, która zaczęła atakować tym, co nakazał jej trenera, niestety, albo to ona pudłowała, albo przeciwnik unikał jej ataków, został jednak zraniony gradem.

Arena:
Pustynia na której rośnie kilka większych i mniejszych kaktusów, słońce praży niemiłosiernie i topi kulki gradu zaraz po tym jak spadną na ziemię sprawiając że piasek staje się mokry. Leży tu też kilka sporych kamieni.

Joker:
Amaura 100%
??? 100%
??? 100%
??? 100%

Aquarius
Pidgey 95%
??? 100%
??? 100%
??? 100%

Kolejka: Joker, Aquarius, Ja
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Walka wszystkie na wszystkie   Walka wszystkie na wszystkie EmptyPią 07 Lut 2014, 12:55

Pidgey unikał ataków z własnej woli *.*?
- Amaura jak najszybciej użyj piorunującej fali by sparaliżować przeciwnika! Następnie zaatakuj śniegiem w proszku i zrób unik! Uważaj, żeby Pidgey Cię nie zaatakował! Następnie seria warków i znowu użyj piorunującej fali! Następnie zasyp przeciwnika śniegiem w proszku! Najlepiej zrób z niego bałwana! Śnieg się roztopi i zamoczy mu skrzydła! - Wydałem komendę
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Walka wszystkie na wszystkie   Walka wszystkie na wszystkie EmptyPią 07 Lut 2014, 13:04

- Wracaj Pidgey, idź Togepi - zmieniłem Pokemony. - Na początek zawróć elektryczny atak na przeciwnika przy pomocy Psychokinezy. Potem od razu uderz go Podmuchem ognia, raz po raz. Nie przestawaj aż wydobędzie się z gradu ciosów. Gdyby chciał Cię zaatakować turlaj się na boki by robić uniki. Gdyby jednak to miało nie zadziałać broń się Psychokinezą.
Powrót do góry Go down
Filipos44

Filipos44

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Walka wszystkie na wszystkie   Walka wszystkie na wszystkie EmptyPią 07 Lut 2014, 13:28

Pigdey znikł, a w chwilę później w miejscu gdzie stał jeszcze przed chwilą przeleciał elektryczny atak stworzony przez Amaurę, po czym uderzył w jedną ze skał. Na arenie pojawiła się Togepi, nie musiała już zawracać piorunującej fali. W jej kierunku zmierzał już jednak śnieg w proszku, próbowała zrobić unik, ale niestety nie wyszło jej. Szybko wstała i użyła podmuchu ognia, spudłowała, ale drugi atak już trafił, tak samo jak trzeci, po tym Amaura wyskoczyła spod tej serii i znów śnieg w proszku, tym razem atak został zepchnięty w bok psychokinezą. W między czasie dinozaur użył kilku warków, co podwyższyło mocno jego atak. Kolejna piorunująca fala też została odepchnięta i o mały włos nie trafiła lodowego pokemona, który zatrzymał ją śniegiem w proszku.

Arena:
Pustynia na której rośnie kilka większych i mniejszych kaktusów, słońce praży niemiłosiernie i topi kulki gradu zaraz po tym jak spadną na ziemię sprawiając że piasek staje się mokry. Leży tu też kilka sporych kamieni.

Joker:
Amaura 88% + podwyższony atak (3)
??? 100%
??? 100%
??? 100%

Aquarius
Pidgey 95%
Togepi 91%
??? 100%
??? 100%

Kolejka: Aquarius, Joker, Ja
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Walka wszystkie na wszystkie   Walka wszystkie na wszystkie Empty

Powrót do góry Go down

Walka wszystkie na wszystkie
Powrót do góry 
Strona 1 z 10Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Walka.
» Walka mistrzów
» Walka Aquariusa ;d
» Walka Aquariusa
» Walka Filiposa

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach