| Walka Filiposa | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Walka Filiposa Nie 12 Sty 2014, 16:27 | |
| Nick wyzywającego: Filipos44 Nick Sędzi: Joker NPC, którego chce wyzwać: Cress _____________________ Arena jest na zewnątrz. Jest to dżungla. Dużo drzew co jakiś czas jakiś kamień. ________ Pokiem Cressa był Panpour. | |
|
| |
Filipos44
Liczba postów : 383 Join date : 05/01/2014
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Skiddo
| Temat: Re: Walka Filiposa Nie 12 Sty 2014, 16:35 | |
| - Skiddo wygrajmy te walkę!- Krzyknąłem, a mój pokemon w dwóch susach przemieścił się na arenę i stanął na przeciw Panpoura. Arena sprzyjała naszym przeciwnikom, ale Skiddo miał przewagę typu, więc nie było najgorzej. - Zacznij od fali! Jeśli spróbuje uciekać na drzewa złap go dzikimi pnączami i walnij o ziemię, a potem akcja! Na koniec oddal się od niego i użyj zrastania! Pamiętaj by unikać jego ciosów! | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Walka Filiposa Nie 12 Sty 2014, 16:40 | |
| - Przegrasz to.. - Powiedział Cress. Panpour na początek użyj Scratch, a następnie skocz na drzewo i schowaj się w nim. Przeciwnik nie powinien sprawiać nam problemów.
Skiddo użył Fali zmywając przeciwnika i uniemożliwiając atak małpce. Małpka próbowała wejść na drzewo, ale Skiddo złapał go dzikimi pnączami i zrzucił go na ziemię. Filipos Skiddo - 100%
Cress Panpour - 89%
Arena bez zmian.
| |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Walka Filiposa Nie 12 Sty 2014, 16:45 | |
| - Ktoś chyba mówił że mamy przegrać...- mruknąłem pod nosem i uśmiechnąłem się, nie popadałem jednak w euforię, walka trwa. - Skiddo teraz atakuj go dzikimi pnączami! Złap go nimi i poobijaj o drzewa! potem znów fala, a na koniec akcja! Oddal się na bezpieczną odległość i użyj zrastania! Jeśli zdoła wyprowadzić jakiś atak to rób unik!- Powiedziałem do mojego pokemona, choć liczyłem że nasze ataki przytłoczą rywala i jego pokemon nie zdoła zaatakować. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Walka Filiposa Nie 12 Sty 2014, 16:48 | |
| Panpour wstał, ale dostal po twarzy dzikimi pnączami, a następnie został złapany i uderzany o drzewa. Potem dostał falą, a na koniec akcją. Panpour był zmęczony, ale mimo to walczył dzielnie i zaciekle. Na koniec Skiddo użył zrastania.
- Okej Panpour na początek ponownie użyj Scratch i szybko chowaj się na drzewo dasz radę!
Cress Panpour 0- 76%
Filipos Skiddo - 100% | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Walka Filiposa Nie 12 Sty 2014, 16:51 | |
| - Zalej go kolejną falą, a potem użyj dzikich pnączy! Następnie zaatakuj kilka razy akcją i znów uderz nim o drzewo używając swoich pnączy! Na koniec zalej go falą jeszcze raz i w dalszym ciągu nie zapominaj o robieniu uników!- Wykrzyczałem kolejne komendy, coraz bardziej zadowolony z przebiegu walki, szykowało się łatwe zwycięstwo, ale wszystko się może zdażyć, więc lepiej utrzymywać skupienie... | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Walka Filiposa Nie 12 Sty 2014, 16:55 | |
| Skiddo dostał Scratch, ale zaraz zlał przeciwnika falą, a następnie biczował go pnączami. Zaatakował kilka razy akcją i uderzył przeciwnikiem o drzewo za pomocą dzikich pnączy. Przeciwnik dał radę uciec na drzewo niezauważalnie. Charen był zadowolony z tego, że jego pokemon powrócił do gry i uciekł na drzewo.
Charen - No to powoli wracamy do gry! Panpour na razie siedź na drzewie! Ta koza Cię tam nie złapie.
Charen - Panpour - 65%
Filipos Skiddo - 96%
Arena bez zmian
| |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Walka Filiposa Nie 12 Sty 2014, 16:57 | |
| [Cress, nie Charen xD] - Skiddo postaraj się go zrzucić z tego drzewa za pomocą dzikich pnączy i od razu zalej go falą! Potem użyj dzikich pnączy by tak jak poprzednio poobijać go o drzewa i na koniec porządnie mu przywal akcją!- Mimo drobnej zmiany sytuacji mieliśmy sporą przewagę i byłem spokojny, przynajmniej na razie. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Walka Filiposa Nie 12 Sty 2014, 17:02 | |
| Pomyliłem walki XDD ___________________
Cress - Panpour jeśli będzie próbował zrzucić Cię dzikimi pnączami odbij je za pomocą Water Gun, a następnie skocz na inne drzewo i schowaj się w koronie! Haha on nie wie z kim zadziera. MVAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHA! XD
___________________________ Twój Skiddo wyciągnał pnącza w celu zwalenia przeciwnika z drzewa, ale dostał w twarz Water Gun i upadł. Następnie przeciwnik skoczył na inne drzewo i chował się tam.
Cress Panpour - 65%
Filipos Skiddo - 90%.
Arena bez zmian. | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Walka Filiposa Nie 12 Sty 2014, 17:05 | |
| - Nie ciesz, się tak, jeszcze nie wygrałeś- powiedziałem cicho ze złowieszczym uśmiechem. - Użyj fali! Nawet jeśli nie trafisz bezpośrednio w Panpour to postaraj się by drzewo na którym on siedzi się zatrzęsło!- Wypowiadając te komendę liczyłem na to że przeciwnik spadnie. - Jeśli spadnie na ziemię to zalej go falą, potem złap dzikimi pnączami uderz z ich pomocą o ziemię przeciwnikiem i cała seria akcji! Pamiętaj żeby robić uniki jak będzie cię atakował! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Walka Filiposa | |
| |
|
| |
| Walka Filiposa | |
|