PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gra Petera - Jokera

Go down 
3 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24  Next
AutorWiadomość
Makrosek

Makrosek

Liczba postów : 713

Gra Petera - Jokera - Page 21 Empty
PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 21 EmptyCzw 13 Mar 2014, 18:16

I taką taktykę to ja rozumiem. Gliscor trafił Cherrima lodowym kłem po czym zaczął latać wokół roserade i Cherrima. Starly użył lotu i zranił Różyczkę. Tauros zaś gniótł, dosłownie gniótł turtwiga przybijając go do drzewa.
-To było niezłe! Powiedziała Gardenia do Ciebie -Ale tego nie wytrzymacie!
-Roserade, turtwig, cherrim plan b! Najpierw ustawcie się blisko siebie, a potem róbcie to co na treningu! Jeśli wam to wyjdzie wygracie na 100%! Wierzę w was!
Joker
Tauros-50% Zatruty, pasożytnicze nasionko.
Gliscor-85%
Starly-85%

Gardenia
Cherrim-70%
Roserade-80%
Turtwig-55%
Jest gorąco!
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 21 EmptyCzw 13 Mar 2014, 18:22

- Gliscor teraz póki są blisko siebie atakuj trzęsieniem ziemi! Spróbuj zasłonić im widok, a wtedy wszyscy pochowajcie się gdzie was nie zobaczą! Następnie po schowaniu się Tauros jeśli dasz radę zwal na nich drzewa, a wtedy naparzajcie ich najróżniejszymi atakami! Jeśli Gliscor nie dałby rady użyć Trzęsienia Ziemi wszyscy się chowajcie! Uważajcie, żeby nie oberwać żadnym pasożytniczym nasionkiem, bo podejrzewam, że mają jego użyć! Róbcie zatem uniki! - Krzyczę do moich pokemonów. Nie wiem co planuje Gardenia, ale mam nadzieje, że pokemony będą zgrane.
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 21 EmptyCzw 13 Mar 2014, 18:44

Gliscor zaatakował trzęsieniem ziemi po czym twoje pokemony schowały się. Tauros zepchnął drzewo na przeciwników, Ci jednak zrobili unik i zaatakowali i trafili taurosa supłem trawy i ostrym liściem.
Byczek byłby na skraju, jednak starly i gliscor pchnęli go tak że uniknął kolejnych ataków.
Gliscor następnie użył lodowego kła, a starly ataku skrzydłami, oba pokemony trafiły Roserade raniąc go bardzo mocno.
-Te twoje pokemony nie są najgorsze, jednak moje są lepsze. Teraz! Usłyszałeś.

Joker
Tauros-20% Zatruty, pasożytnicze nasionko.
Gliscor-85%
Starly-85%

Gardenia
Cherrim-70%
Roserade-59%
Turtwig-55%
Jest gorąco!
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 21 EmptyCzw 13 Mar 2014, 20:40

Co ona kombinuje...
- Tauros szybko póki możesz rozwal arenę na pół, przeskocz przez dziurę i wyląduj na Cherimie tak, żeby nawet rzygał! Starly Ty w tym czasie wzleć wysoko w górę uważając na pole siłowe, a następnie niespodziewanie od tyłu zaatakuj przeciwników! Gliscor Ty używaj lodowego kła kiedy tylko możesz! - Krzyczę. - Nie wiem co planuje Gardenia, ale póki się nie dowiem nie będę mógł wymyślić lepszej taktyki... - Słuchajcie! Jeśli dacie radę to przewróćcie ich i atakujcie ile wlezie uważając by nie dostać żadnym atakiem! - Dodaję. - Pamiętajcie o unikach.
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 21 EmptyPią 14 Mar 2014, 11:10

Gdy tylko twoje pokemony chciały zaatakować, niby bezradnego cherrim'a ten użył na wszystkich oprócz taurosa pasożytniczego nasionka! Zrobił unik i oberwał tylko od Gliscor'a. Następnie roserade zaatakował starlyego trującym żądłem, i zatruł go! Później gliscor oberwał ostrym liściem od turtwiga i uderzył w drzewo. Tauros nie jest już zatruty, wypił wodę ze strumienia o właściwościach leczniczych. A nasionko same z niego spadło.
-O ile jedna taktyka Ci wychodzi to druga jest tak słaba że moje pokemony same by sobie poradziły! Powiedziała do Ciebie liderka sali pokemon.
-Dobijcie Taurosa! On jest najsilniejszy z przeciwników!
Joker
Tauros-15%
Gliscor-70% pasożytnicze nasionko.
Starly-75% Zatruty, pasożytnicze nasionko.

Gardenia
Cherrim-65%
Roserade-59%
Turtwig-55%
Jest gorąco!
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 21 EmptyPią 14 Mar 2014, 12:11

- Tauros teraz szybko zacznij od osłabienia obrony przeciwnika za pomocą machania ogonem po czym Furia i szybki unik! Następnie zakręć nim trochę. Postaraj się szybko uskakiwać przed jego atakami i szybko kontrując z rożnych pozycji czy to z atakiem rogiem czy z pchnięciem. Nie możemy dopuścić by pokonał Ciebie i twoich towarzyszy. Kiedy będziesz miał okazję nacieraj pogonią! Gliscor Ty szybko zaatakuj przeciwników trzęsieniem ziemi! Starly Ty w tym czasie uderz przeciwnika szybkim atakiem! Gliscor wtedy zaatakuj innego przeciwnika trującym ukłuciem i zasyp przeciwników atakiem piaskiem, aby ich zasypać po czym wróć szybciutko do Taurosa! Starly Ty też! Tauros schowaj się gdzieś i czekaj! Ty w Tym czasie Gliscor bezpiecznie złap Starlyego i lataj z nim w górze zwinnie unikając ataków przeciwników! Następnie podleć bliżej i daj Starlyemu szybko zaatakować lotem przeciwników! Ty w tym czasie rzuć się na innego przeciwnika za pomocą ognistego kła i trzymaj go tak, żeby nie zaatakował! - Wydałem komendy moim pokemonom. - Tauros w czasie chowania użyj odpoczynku, ale staraj się być nie widoczny!
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 21 EmptyPią 14 Mar 2014, 13:25

Tauros uderzył przeciwnika furią i taranem po czym oddalił się i użył odpoczynku, wyleczył się lekko jednak usnął.
Gligar i starly sami radzili sobie aż nadto dobrze. Unikali wszystkich ataków, a starly trafił Cherrima lotem, jednak wszystko co dobre kiedyś się kończy, obydwa pokemony obrywały pasożyniczym nasionkiem, a starly dodatkowo był zatruty.
-Roserade, cherrim ochraniajcie turtwiga, Turtwig formacja X!
Joker
Tauros-50%
Gliscor-60% pasożytnicze nasionko.
Starly-60% Zatruty, pasożytnicze nasionko.

Gardenia
Cherrim-55%
Roserade-59%
Turtwig-55%
Jest gorąco!
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 21 EmptyPią 14 Mar 2014, 13:40

- Gliscor podleć szybko i ugryź Roserde lodowym kłem po czym rzuć nią o jakieś drzewo, albo coś! Starly Tym w tym czasie zaatakuj od tyłu tyłek Turtwiga nie dając mu zaatakować! Róbcie to niespodziewanie. Szkoda, że Tauros śpi... Gliscor kiedy Roserde będzie gdzieś lecieć, bo ją podrzucisz wbij jej ognisty kieł prosto w serce i rzuć nią o Cherima! Jak wcześniejsze komendy się nie powiodą to przeszkadzajcie Turtwigowi w formie X! Następie użyj gilotyny na jakimkolwiek przeciwniku! Tauros jeśli się obudzisz, a zobaczysz, że towarzysze sobie nie radzą zwal na przeciwników drzewa i nacieraj różnymi atakami! Starly po wykonaniu swojej komendy atakuj Turtwiga różnymi atakami chyba, że Gliscor będzie się nim zajmował! Atakuj pokemony które nie są atakowane! - Wydałem komendy.
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 21 EmptyPią 14 Mar 2014, 15:39

Forma X turtwiga wyglądała następująco; najpierw użył ostrego liścia, który to poleciał na ukos, w przeciwną stronę niż magiczny liść roserade. Jeden trafił starlyego, a drugi Gliscora. Następnie uderzył supłem trawy w ziemie wybijając się do góry, gdzie użył kolejnego ostrego liścia na nietoperku.
Gliscor zaatakował go lodowym kłem i zamroził go. Starly zaś poleciał w górę zostawiając gliscora samego, było to dość niebezpieczne, ale starly uznał że Gliscor poradzi sobie. Tauros obudził się.
Joker
Tauros-50%
Gliscor-35% pasożytnicze nasionko.
Starly-40% Zatruty, pasożytnicze nasionko.

Gardenia
Cherrim-55%
Roserade-59%
Turtwig-40%
Jest gorąco!
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 21 EmptyPią 14 Mar 2014, 18:21

- Tauros świetnie! Musimy się postarać! Teraz zacznij od machania ogonem by jeszcze lekko osłabić obronę rywala po czym szybko wykonaj unik i mocna kontra z ataku rogiem i kolejna seria uników. Następnie zaatakuj furią! Nie możemy mu teraz popuścić. Wiem że damy mu radę. Bij z mega mocnych ataków rogiem! Dasz radę! - Krzyczę do Taurosa! - Gliscor Ty jeśli dasz radę to zaatakuj Cherima gilotyną! Postaraj się! Z tego co czytałem na Wikinezce to ten atak nokautuje przeciwnika! Starly atakuj znienacka atakiem skrzydłami! Lotami! Wszystkim co możesz! RÓBCIE TEŻ UNIKI! - Krzyczę do moich pokemonów.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra Petera - Jokera   Gra Petera - Jokera - Page 21 Empty

Powrót do góry Go down

Gra Petera - Jokera
Powrót do góry 
Strona 21 z 24Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24  Next
 Similar topics
-
» Box Petera
» Polowanie Jokera.