| Test Żeromusa. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 19:08 | |
| /nie wiem co napisac, doradź mi. | |
|
| |
Zeromus
Liczba postów : 606 Join date : 14/09/2016 Age : 29 Skąd : Ostrowiec Świętokrzyski
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 19:15 | |
| //użyj wyobraźni, ale oczywiście sprawdzaj, jakie ataki ma twój pokemon// | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 19:16 | |
| - Trubbish, użyj recyklingu, by wrzucić śmieci do odpowiednich koszów! Ditto, atakuj samego siebie, by stracić życie! – jako iż był moim pokemonem mogłam nim dowolnie przewodzić. Uwielbiałam tego typu rozgrywki! | |
|
| |
Zeromus
Liczba postów : 606 Join date : 14/09/2016 Age : 29 Skąd : Ostrowiec Świętokrzyski
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 19:28 | |
| Taktyka była dziwna, szczególnie dlatego, że nie miałaś żadnej odznaki, jednak Ditto i tak mógł cię posłuchać, jednak nie zadziałało to z jednego powodu.. Pokemon jest na ciebie napalony, a Thrubbish nie trzymał żadnego przedmiotu, by mógł go sobie odnowić, tylko został raz stłuczony przez Ditto
Ditto - 80% VS Trubbish - 90% | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 19:38 | |
| - Trubbish, osiemdziesiąt razy Pound! Potem Ty Ditto użyj na sobie tysiąc razy Tłuczenia! Jeśli to zrobisz spotkamy się w łóżku! | |
|
| |
Zeromus
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 21:01 | |
| Tia.. Może i to by zadziałało, jednak ditto wyczuł kłamstwo w tych słowach i stracił wolę do walki.. Po atakach Thrubbisha jego hp zeszło na poziom ujemny i umar.. No a na poważnie to jeszcze żyje, jednak wolałby popełnić samobójstwo Ditto - 0% VS Trubbish - 90% - WIN | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 21:37 | |
| Schowałam Ditto do balla. Włączyłam alarm przeciwpożarowy, wzięłam Trubbisha na ręce i zaczęłam uciekać krzycząc. - POŻAR! | |
|
| |
Zeromus
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 21:44 | |
| Gdy tylko znalazłaś się na zewnątrz od razu zaczynasz odczuwać niepokój, jakby ktoś cię obserwował z dala.. Może to być spowodowane przez dziwną, upiorną muzyczkę, która leci w tle z radia w każdym domu, a może to duchy wyszły sobie na figle. Jednal poza tobą w mieście nie widać nikogo.. Pomimo alarmu wszyscy pozostali w Poke Centrum i swoich domkach. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 21:58 | |
| - Hello? Is anyone there? – zapytałam jak robią to idiotki z horrorów. Na ziemi zauważyłam leżącego banana. Mógł posłużyć mi jako nóż! Odwołałam Trubbisha do Balla chowając go w dobrze domkniętym plecaku. – To nie jest śmieszne, David! – krzyknęłam do swojego nieistniejącego chłopaka. W rzeczywistości napaść mnie miał Pan Zamaskowany Zabójca. – Wszystkie horrory widziałam ponad pięćdziesiąt razy. Myślisz, że mnie zaskoczysz?! | |
|
| |
Zeromus
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 22:11 | |
| Pieprzyć wzywanie.. Do niej on sam podejdzie. Z mgły wyłania się pewien mężczyzna, cały ubrany na czarno, a na jego kurtce na plecach (ona tego nie widzi) widnieje symbol pentagramu. Nikt nie wie, kim on dokładnie jest, ale nagle zrobiło się chłodno. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Test Żeromusa. | |
| |
|
| |
| Test Żeromusa. | |
|