| Test Żeromusa. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Test Żeromusa. Wto 01 Lis 2016, 19:04 | |
| Rzuciłam się do krat uderzając w nie na oślep pięściami. Miałam ochotę zabić te podłe picze, wyrwać im oczy i pociąć języki! Upiec je na patelni i zjeść! Haniball Dżesler. Nie tym razem podłe… Nie dokończyłam. Przechyliłam głowę w bok uśmiechając się jak chora psychicznie. - Jeśli myślicie, że na zewnątrz nie ma moich ziomków z dzielni… zgnijecie w piekle – roześmiałam się. Usłyszałam jakiś odgłos, który równie dobrze mógł oznaczać biegające na zewnątrz dzieciaki. – Piekło już do was przyszło
| |
|
| |
Zeromus
Liczba postów : 606 Join date : 14/09/2016 Age : 29 Skąd : Ostrowiec Świętokrzyski
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: Test Żeromusa. Wto 01 Lis 2016, 20:46 | |
| Nikt jakoś nie zwrócił uwagi na te pogróżki.. Do tego wszyscy obecni mają już tego dość i po długich naradach oficer Jenny zdecydowała, co powinni zrobić. - Skoro już tak nalegasz to musisz opuścić to miasto i nigdy nie wracać. Wtedy Erica znowu wypuściła Vilepluma i nakazała mu użyć usypiającego pyłku na dziewczynie. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 14:25 | |
| - Ok - odpowiedziałam zabierając swoje pokemony. | |
|
| |
Zeromus
Liczba postów : 606 Join date : 14/09/2016 Age : 29 Skąd : Ostrowiec Świętokrzyski
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 16:25 | |
| Może i zabrałaś, jednak pokemon Ericy zdążył użyć ataku i uśpić cię. Czujesz tylko, że jesteś przenoszona. Gdy się budzisz, to zauważasz, że jesteś w Centrum Pokemon w Lavender Town, a obok ciebie leży jakiś obcy facet z Poker Facem. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 16:37 | |
| Czas na koncert. Spojrzałam w jego kierunku… Był przystojny, a Poker Face dodawał mu uroku. Uśmiechnęłam się szczerze zadowolona. - Hej, dopiero cię poznałam! I to jest powalone! Ale urodziłam Ci dziecko… – zaczęłam. Mój głos był piękny. Nie mogłam uwierzyć, że Lugia obdarzyło mnie takim darem. – Więc tu twój bachor! - rzuciłam w niego obsraną pieluchą.
| |
|
| |
Zeromus
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 18:07 | |
| Chłopak nic nie odpowiada, jednak zamiast tego odkrywa się całkowicie i można zauważyć, że nie ma niczego na sobie, jednak nic nie wskazywało, żeby chciał coś specjalnego od ciebie w tej chwili. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 18:18 | |
| Wypuściłam swojego Trubbisha. Roześmiałam się szyderczo wpatrując się w mężczyznę. Chciałbyś tego ciała, prawda? Niestety, ale mój Lucario jest silniejszy! - Trubbish, użyj Tackle! Zrób to osiemdziesiąt razy!
| |
|
| |
Zeromus
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 18:38 | |
| "chłopak" okazał się być twoim Ditto, który niemal natychmiastowo przemienił się w Thrubbisha i starał się uniknąć ataków, jednak oberwał paroma, ale na koniec użył trującego gazu.. w zamkniętym pomieszczeniu, jednak w tej chwili oba miały typ trujący, więc tylko ty zostałaś zatruta
Ditto(Thrubbish) - 80% VS Thrubbish - 100% | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 18:52 | |
| | |
|
| |
Zeromus
| Temat: Re: Test Żeromusa. Sro 02 Lis 2016, 19:05 | |
| //że co ?? Post nie związany z walką// | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Test Żeromusa. | |
| |
|
| |
| Test Żeromusa. | |
|