PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Droga przez nieznany region

Go down 
4 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 51  Next
AutorWiadomość
LubiePlacki

LubiePlacki

Liczba postów : 1051

Droga przez nieznany region - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 6 EmptySob 22 Paź 2016, 17:22

Wsypała ci orzeszki do sałatki oraz dała oddzielnie sałatkę i orzeszki po czym odeszła do innego pasażera. Widzisz słuchawki do słuchania muzyki.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 6 EmptySob 22 Paź 2016, 17:24

- Co za krowa - szepnąłem pod nosem. Następnie sięgnąłem po słuchawki słuchając czegokolwiek(nawet ciszy). Może jest tutaj jakieś kiczowate radio. - Halo! Obsługa! Czy możecie włączyć kanał Profesora Oaka?! - spytałem szybko. Zeżarłem sałatkę i orzeszki. Czekałem na rozwój wydarzeń.
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 6 EmptySob 22 Paź 2016, 17:29

Miałeś radio w oparciu. Słyszysz o badaniach Oaka, i o tym że odkrył nowy Gatunek Pokemona gdy nagle słyszysz że ktoś w studiu Radia otworzył głośno drzwi. Słyszysz Arboka, Zubata i Koffinga.
-Żadnych głupich ruchów! Jessie, jesteś już na wizji.
-Ważna informacja do wszystkich w Johto i na świcie. Jesteśmy Team Rocket i po trzech latach wracamy! Giovanni, jeśli nas słyszysz, wróć do nas!
-Policja! Otwierać!
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 6 EmptySob 22 Paź 2016, 17:48

Team Rocket. Słyszałem o nich. Przeprowadzili wielki atak, o którym powinien słyszeć każdy, a już na pewno moi rodzice i Sycamore. W sumie to nic do nich nie mam; nie spotkałem ich, nie rozmawiałem… cóż.
- Terroryści zaatakowali studio! – wrzasnąłem. Obejrzałem się do tyłu spoglądając na twarze pasażerów. Miałem nadzieję zobaczyć, co robią; biegają, wzywają pomoc… Chyba nie chcieli zignorować całego zajścia?
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 6 EmptySob 22 Paź 2016, 17:51

-Aha.
Widzisz że jeden z pasażerów jest ubrany na czarno. Mocniej nałożył kapelusz. Wydaje ci się że skądś go kojarzysz, ale nie jesteś pewny skąd. Możesz się założyć o pół banana że go widziałeś. Tylko nie pamiętasz kto to. Inni dzwonią do swoich znajomych w Johto, co słychać, czy wiedzą co się stało. Ale najgorsze w tym wszystkim jest to. Że oni mogą zabrać mega stone po który lecisz!
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 6 EmptySob 22 Paź 2016, 17:56

Natychmiast wstałem z miejsca biegnąc w kierunku pilota. Nie martwiłem się o życie profesora, a raczej o mega kamień. Nie mogłem przepuścić takiej okazji. Po drodze prasknąłem śmiechem. Dlaczego? Bo tak.
Kiedy wszedłem do pomieszczenia zacząłem wymachiwać rękoma.
- Proszę przyśpieszyć! Natychmiast!
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 6 EmptySob 22 Paź 2016, 17:59

-Nie da się. Grozi to rozbiciem i katastrofą.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 6 EmptySob 22 Paź 2016, 18:03

- Co z tego?! - wrzasnąłem. - [b]Albo to przyśpieszysz albo będziesz miał na sumieniu tysiąc osób przebywających w studio radia! Musisz to zrobić! - emocje wzięły górę. W tamtym momencie miałem gdzieś, co o mnie pomyśli. Nie zamierzałem czekać aż zamordują tych wszystkich ludzi w studio... w sumie to ich nie znałem, ale odezwał się we mnie dziwny instynkt.

Ostatnio zmieniony przez Joker dnia Pon 07 Lis 2016, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 6 EmptySob 22 Paź 2016, 18:44

-Proszę usiąść. Nie możemy szybciej lecieć.
W radiu słyszysz że policja weszła do pokoju nagrań i zaczęli walczyć z Arbokiem.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 6 EmptyNie 23 Paź 2016, 16:14

- Masakra - powiedziałem wracając na miejsce. Nie mogłem uwierzyć, że bagetelizowali zgłoszenie. Wiedzieli, że w studio coś się dzieję i nie zamierzali nic z tym zrobić? To bez sensu. Słabe. - Niech pan wie, że jeśli ktokolwiek tam zginie... będzie to Pańska wina. Jedynie! - warknąłem powoli zasiadając na miejscu. Męczyła mnie myśl, że nie mogę nic z tym zrobić, jednak... cóż. Nie mogłem na nic wpaść.
Po chwili ponownie spojrzałem w kierunku siedzącego za mną mężczyzny zaczynając kojarzyć jego rysy. Westchnąłem głośno. - Jak pan myśli... Team Rocket wróci i zawładnie światem Pokemonów?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Droga przez nieznany region   Droga przez nieznany region - Page 6 Empty

Powrót do góry Go down

Droga przez nieznany region
Powrót do góry 
Strona 6 z 51Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 51  Next
 Similar topics
-
» Wychowani przez Sylveona - Joker i Makrosek
» Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Gry :: MG Vaphel-
Skocz do: