| Droga przez nieznany region | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
LubiePlacki
Liczba postów : 1051 Join date : 21/05/2015
| Temat: Re: Droga przez nieznany region Sob 29 Paź 2016, 20:46 | |
| Wszystko się udało. Mega Beedrill zaatakował Charmandera wiertłami, uderzył go i rzucił o ścianę. Mega Beedrill: 40% -2 ataku Vs. Charmander: 60% | |
|
| |
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Droga przez nieznany region Sob 29 Paź 2016, 21:07 | |
| - Okej, zakończmy to Charmander. Oberwałeś, ale dalej masz więcej sił niż Bedrill! Natychmiast zaatakuj przeciwnika Podmuchem Ognia(Fire Blast, dowolny TM z eventu). Następnie szybko zaatakuj Drapaniem, a potem prędko Growl i ponownie Podmuch Ognia. Musimy go pokonać! Wierzę w ciebie! - powiedziałem jak Ash. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Droga przez nieznany region Sob 29 Paź 2016, 21:17 | |
| No i Beedrill fajtnął. +0.5 Charmandera. -Brawo. Udało ci się pogłębić więź z twoim Charmanderem. W przyszłości ci się to przyda do Mega Ewolucji. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Droga przez nieznany region Sob 29 Paź 2016, 21:25 | |
| Wydawało mi się, że Sycamore cały czas daje te same opinie. Ale cóż ja mogłem poradzić? Znał się lepiej ode mnie, miał większe doświadczenie. Musiałem się go słuchać... Inaczej byłoby ze mną bardzo źle. Ok. Postanowiłem, że zignoruję jego powtórzenie. Z plecaka wyjąłem Rzadkie Cukierki, które kiedyś jadłem na kolacje. Dopiero niedawno dowiedziałem się, że są dla pokemonów. Z torebeczki wyciągnąłem ich 9. Jako iż Charamander znajdował się na poziomie 7... wystarczyło dać 9, by ewoluował. Trochę się na tym znałem. Przekazałem ja pokemonowi. - Niech pan patrzy | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Droga przez nieznany region Sob 29 Paź 2016, 21:29 | |
| Charmander zjadł je ze smakiem. Po czym ewoluował w Charmeleona. -Brawo! Twoja pierwsza ewolucja. Wiesz już może jak ewoluuje w Charizarda, jaką ewolucję wybierzesz? X czy Y. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Droga przez nieznany region Sob 29 Paź 2016, 21:36 | |
| - Fenks! - krzyknąłem zaskoczony nagłą zmianą. Charmeleon wyglądał groźnie. Poza tym pokemon, którego dostałem był lepszy od mojego startera. Była to dość dziwna sytuacja... Może powinienem zacząć trenować Poliwaga? Może. - Myślę, że wybiorę ewolucję X. Forma Y nie różni się zbytnio, więc... Poza tym mam już kamień. Kiedyś ktoś wyrzucił go na ziemię myśląc, że to zwykły kamień, ale ja go wziąłem na pamiątkę, bo zwrócił moją uwagę - stwierdziłem. - Ma pan może kilka rzadkich cukierów? - postanowiłem trochę od niego wysępić. - Albo jakieś przydatne przedmioty | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Droga przez nieznany region Sob 29 Paź 2016, 21:38 | |
| -Mam kilka mega kamieni. Ale narazie są badane. Mam cztery mega kamienie których nie mogę przypisac do żadnego Pokemona. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Droga przez nieznany region Sob 29 Paź 2016, 21:41 | |
| - A może mi pan dać jakiś zindetyfikowany? Na przykład mega kamień do jakiegoś startera z Hoenn... trawiastego? - zagadnąłem. - [b]Jeśli nie to wystarczyłyby same Rzadkie Cukierki, żeby Poliwag nie zostawał w tyle. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Droga przez nieznany region Nie 30 Paź 2016, 07:25 | |
| -Nie mam. Niestety nie mam. Cukierki mogę dać dwa. Ale nie za nic. Pomożesz w badaniach nad jednym kamieniem to dostaniesz. Może nawet trzy. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Droga przez nieznany region Nie 30 Paź 2016, 11:23 | |
| - A takie badanie dużo zajmuje? Wymaga kolejnej podróży? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Droga przez nieznany region | |
| |