| Gra Vaphela | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
LubiePlacki
Liczba postów : 1051 Join date : 21/05/2015
| Temat: Re: Gra Vaphela Sob 22 Paź 2016, 19:58 | |
| Rhyhorn padł. Eusin wypuścił Zoruę. -Zorua! Zamień się w Glooma! Heracros zaatakował pchnieciem Vaporeona. Vaporeon użył fali na Zourze.
Zorua: 90% Heracros: 50 Vs. Gloom: 50% + podpalenie Vaporeon: 70% | |
|
| |
Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: Gra Vaphela Sob 22 Paź 2016, 22:35 | |
| - Gloom, połącz siły z Vaporeonem i jak on użyje fali to ty dosyp do tego Paraliżującego pyłu. taki atak an pewno sparaliżuje przeciwników. Następne fale spróbuj połączyć z Sekretną siła i Kwasem. Zobaczymy jak taka kombinacja ataków się sprawdzi - rzecze po czym czekam na efekty. Jeżeli się udadzą to wykorzystam to w Konkursie parując Glooma z Totodilem. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Vaphela Sob 22 Paź 2016, 22:57 | |
| Heracros padł. Został tylko Zoura który jest sparaliżowany. Zorua: 60% Vs. Vaporeon: 70% Gloom: 40% +podpalenie | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Vaphela Nie 23 Paź 2016, 14:35 | |
| - Gloom, jeżeli uda Ci się jeszcze raz zsynchronizować ataki z Vaporeonem to uda się nam to wygrać! Fale spróbuj połączyć z Sekretną siła i Kwasem. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Vaphela Pon 24 Paź 2016, 18:59 | |
| No i stwierdzam zgon bo umar. Nie no. Po prostu temu tajemniczemu głosowi znanemu jako WIELKI NARRATOR nie chciało się dokładnie opisywać walki. Wygrałeś. Tak samo jak Flavia. -Jeszcze cię pokonam! Zobaczysz! -Nell, spokojnie. Przecież wia -Nie! Nie wiadomo! Jeszcze wygram! Zobacyzsz! | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Vaphela Wto 25 Paź 2016, 11:04 | |
| A Exp za cztery poki to gdzie? ________________________________ - Dzięki za walkę - rzekłem do moich przyjaciół po czym podszedłem do Glooma. Wyściskałem moją roślinkę i zawróciłem ją do balla dziękując za spektakularny pojedynek. Mały wymagał leczenia więc wypadało zanieść do PokeCenter pod którym właśnie staliśmy. Zrobiło się też już późno więc trzeba było iść spać. - Chodźcie coś zjeść do PC, oddamy poki do leczenia i pójdziemy spać, co Wy na to? - spytałem przyjaciół. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Vaphela Pią 28 Paź 2016, 18:52 | |
| -Dobry pomysł. Wszyscy byli wykończeni. Szczególnie Pokemony. Gdy weszliscie do Pokecentrum zobaczyliscie Audino siostry Joy. Samej siostry nie było. Widzisz że pokój zabiegowy jest zamknięty i świecie sie w środku światło. Audino uśmiechnęła się na wasz widok. -Audi? Słyszysz z gabinetu pisk Eevee. // Vulpix + 3,5 Rhyhorn + 0,5 Zorua + 1 Heracros + 2 Razem 7 dla Glooma. Boże. Terminator// | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Vaphela Sob 29 Paź 2016, 18:03 | |
| Oddaje Glooma do leczenia i czekam aż moi towarzysze oddadzą swoje stworki do leczenia. - Przyjdziemy po nie jutro rano - mówię do Pokemona wypełniając stosowne formularze. Potem idziemy coś zjeść a potem myć się i spać. Jutro czeka nas drugie tyle drogi do Trovitopolis skąd popłyniemy na niegdysiejszą wyspę Kabuto. Może uda mi się tam kupić odpowiedni kamień do ewolucji Glooma w Vilepluma. No i Kamień Księżycowy dla Clefairy. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Vaphela Sob 29 Paź 2016, 20:50 | |
| Więc zasypiasz i śpisz. Masz sen. Na początku widzisz Moltresa, ale nagle zamienił się Spheala. Spheal zaczął latać srając tęczą wśród chmur. Do Spheala dołączył Wailord i Skitty. Następnie widzisz Lugię, tyle że różową i rzygającą tęczą. Tęcza, tęcza i wszędzie tęcza! Cukierki, tęcza, słodycz, Pokemony. Porąbany sen. Rano budzi cię głos Glooma. wygląda na to że nie śpi od dłuższej chwili. | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Vaphela Sob 29 Paź 2016, 21:37 | |
| - Gloom, jaki miałem piękny sen! - rzeczę tuląc Pokemona - wszędzie tęcza i urocze stworki. <3 Następnie wstaję z łóżka i idę się myć a potem na dół na śniadanko. Nie ma co dłużej zwlekać. Trzeba ruszać w drogę ku przygodzie. Dalej ta pustynia i piasek, ale może znajdziemy w nim coś pasjonującego, coś dzięki czemu jaja nam opadną. Cokolwiek lub wszystko, co tylko da los. Tak, tak, przybądź przygodo, hej, hej, hej, hej! Gnam po schodach trzymając w uścisku Glooma! Tak, przygodo!
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gra Vaphela | |
| |
|
| |
| Gra Vaphela | |
|