PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Wilk, którego kochały pioruny

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
AutorWiadomość
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

Wilk, którego kochały pioruny - Page 11 Empty
PisanieTemat: Re: Wilk, którego kochały pioruny   Wilk, którego kochały pioruny - Page 11 EmptyWto 09 Gru 2014, 20:45

Przybyła policja i pogotowie. Poczęli pomagać rannym osobom, a ty siedziałeś i wszystko obserwowałeś. Ktoś do ciebie podbiegł, był to tęgi mężczyzna o niebieskim kolorze oczu. Rzucił ci krótkie, pogardliwe spojrzenie.
- Po co ci ten nóż? - spytał.
Powrót do góry Go down
Divergent

Liczba postów : 112

PisanieTemat: Re: Wilk, którego kochały pioruny   Wilk, którego kochały pioruny - Page 11 EmptyPon 15 Gru 2014, 16:28

Nie odpowiedziałem. Nie miałem siły. To mogło wydawać się bardzo podejrzanie, jednak w tamtej chwili mnie to nie obchodziło. Po prostu siedziałem i wpatrywał emsię w dziurę w ścianie. Tylu rannych - a ja nic nie zrobiłem. Dodatkowo zraniłem człowieka - ale musiałem. Po prostu musiałem to zrobić. Ale dlaczego? Przecież równie dobrze mogłem uniknąć ataku i uciec? Nie musiałem zadawać ciosu w brzuch. Zamknąłem oczy. Myślałem sobie o świecie, który nadejdzie. O lepszym świecie...
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Wilk, którego kochały pioruny   Wilk, którego kochały pioruny - Page 11 EmptyNie 21 Gru 2014, 13:11

Zacząłeś swoje nudne przemyślenia. Ale miałeś powody. Takie traumy zostają czasem do końca życia. A ty byłeś jedynym ocalałym. Mogłeś być jedynym podejrzanym. Jak to się stało? Ktoś skuł cię kajdanami i zabrał na komisariat policji. Tam czekało cię przesłuchanie - to najgorsze, bo co miałeś powieidzieć? Nie wiedziałeś.
- Co tam robiłeś? Dlaczego nie oberwałeś?
Powrót do góry Go down
Divergent

PisanieTemat: Re: Wilk, którego kochały pioruny   Wilk, którego kochały pioruny - Page 11 EmptyPon 22 Gru 2014, 19:12

Za krótki post dałeś, mistrzu Razz
Cała ta sytuacja była dziwna. Nie miałem ochoty na rozmowy z głupimi sierżantkami, które chciały coś ode mnie wyciągnąć. I tak nie dałbym odpowiedzi. Więc po rpostu milczałem i wpatrywałem się tępo w blat stołu. Zastanawiałem się nad tą całą sytuacją. Wszystko zrobiło się bardzo dziwne i trzeba było uważać. Tamci mogli mnie znaleźć i po prostu zabić. Za to co zrobiłem.
Tamten człowiek mógł się wykrwawić. Przez ciebie - powiedziała moja podświadomość. Kręciłem się w tę i we w tę
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Wilk, którego kochały pioruny   Wilk, którego kochały pioruny - Page 11 EmptyPon 05 Sty 2015, 16:07

Zachowywałeś się jak wariat. I tak patrzyły się na ciebie osoby przebywające w tym pomieszczeniu. Miałeś być tak postrzegany? Twoje nieszczęście. Ty się tak zachowywałeś i nic nie mogłeś na to poradzić. Czułeś, że niszczy się twoja psychika. Przecież prawie zabiłeś człowieka. Kto byłby na tyle wytrzymały psychicznie, żeby w ogóle go to nie ruszyło? Nikt.
- Usiądź. Uspokój się - na stole pojawiła się kawa.
Powrót do góry Go down
Divergent

PisanieTemat: Re: Wilk, którego kochały pioruny   Wilk, którego kochały pioruny - Page 11 EmptyPią 09 Sty 2015, 18:03

- Spadaj - odpowiedziałem marudnym tonem, po czym parsknąłem śmiechem. - Nikt nie będzie mi mówił co mam robić, a wy poiwnnyście o tym wiedzieć - następna czynność zaskoczyła nawet mnie samego. Wylałem gorącą kawę i herbatę na twarze dwoch z policjantek, po czym wyskoczyłem przez okno na dach. Pokazałem im jeszcze ''fucka'' i uciełem jak najdalej przed siebie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wilk, którego kochały pioruny   Wilk, którego kochały pioruny - Page 11 Empty

Powrót do góry Go down

Wilk, którego kochały pioruny
Powrót do góry 
Strona 11 z 11Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Offtopic :: Archiwum Gier-
Skocz do: