| [Walka 3 vs 3] Joker vs Gardenia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Filipos44
Liczba postów : 383 Join date : 05/01/2014
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Skiddo
| Temat: Re: [Walka 3 vs 3] Joker vs Gardenia Sob 08 Lut 2014, 15:30 | |
| Starly postanowiła chyba że ma dość twoich rozkazów przez które jest w takiej, a nie innej sytuacji. Kolejne dwa magiczne liście, twój pokemon ledwo zipie, ale znów używa lotu! I to jakiego! Cios krytyczny! Niestety to ostatni atak jaki wykonuje Starly w tej walce, chwilę później zostaje powalona magicznymi liśćmi.
Arena; Teraz jest tu tylko ziemia, sucha i jałowa, trochę popiołu i bezchmurne niebo z jasno świecącym słonkiem.
****** Joker: Ponyta 0% = niezdolny do walki Starly 0% = niezdolny do walki ??? 100%
Gardenia: Turtwig 100% + poparzenie Cherubi 80% + podwyższona prędkość (2), zmniejszona szansa na zmianę statusu, poparzenie Roserade 10% | |
|
| |
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: [Walka 3 vs 3] Joker vs Gardenia Sob 08 Lut 2014, 15:37 | |
| - Wracaj Starly. - Powiedziałęm i schowałem ptaszka - Kończymy Buizel! - Krzyknąłem i wypuściłem moją poke- wydrę. - Buizel na samym początku zrób dziurę w arenie za pomocą ciosu dźwiękowego! Następnie użyj zamieci i zaatakuj następnym ciosem dźwiękowym! Po ciosie dźwiękowym następna zamieć i następny cios dźwiękowy! Nastepnie rozwal ziemie pod przeciwnikiem ciosem dźwiękowym! Zrób tak, żeby wpadł do dziury! Unikaj ataków, a magiczne liście zatrzymuj falą! - Krzyknąłem | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: [Walka 3 vs 3] Joker vs Gardenia Sob 08 Lut 2014, 15:53 | |
| Roserade trafiła magicznym liściem w chwili w której Buizel wystrzelił bombę dźwięku (ja tak nazywam cios dźwiękowy ). Niestety atak zrobił jedynie malutkie zagłębienie, ze dwa centymetry... Kolejny magiczny liść miną się z zamiecią i oba ataki trafiły dotkliwie, ale... Roserade niezdolna do walki! Na polu bitwy zaraz pojawiła się Cherubbi. Arena; Teraz jest tu tylko ziemia, sucha i jałowa, trochę popiołu i bezchmurne niebo z jasno świecącym słonkiem. ****** Joker:Ponyta 0% = niezdolny do walki Starly 0% = niezdolny do walki Buizel 74% + 1,5 lvlGardenia:Turtwig 100% + poparzenie Cherubi 80% + podwyższona prędkość (2), zmniejszona szansa na zmianę statusu, poparzenieRoserade 0% = niezdolna do walki ___________ Nie dodawaj jeszcze kasy, na koniec walki się podliczy | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: [Walka 3 vs 3] Joker vs Gardenia Sob 08 Lut 2014, 16:06 | |
| Okej ;3 ____________ - Buizel świetnie! - Krzyknąłem uśmiechnięty - Na samym początku użyj zamieci, a następnie uderz przeciwnika ciosem dźwiękowym. Jeśli będzie atakował pasożytniczym nasionkiem zrób unik i natychmiast użyj warku i zaraz po tym ciosu dźwiękowego! Po wykonaniu poprzednich komend użyj fali i kiedy pochłonie Cherubi natychmiast użyj zamieci! Na wszelki wypadek isłaniaj się falą i rób uniki! - Krzyknąłem wydając komendy | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: [Walka 3 vs 3] Joker vs Gardenia Sob 08 Lut 2014, 16:25 | |
| Buizel użył zamieci, ale przeciwnik sprawnie uniknął ataku i użył supła z trawy a potem pasożytniczego nasionka. Twój pokemon chciał uniknąć tego drugiego, ale potknął się o to pierwsze. W efekcie dostał obrażenia i jeszcze został obsiany. Buizel warknął groźnie i podniósł się z ziemi, po czym zaatakował bombą dźwięku, tym razem trafił! Potem kolejne trafienie, tym razem falą, niestety Cherubi uniknęła zamieci.
Arena; Teraz jest tu tylko ziemia, sucha i jałowa, trochę popiołu i bezchmurne niebo z jasno świecącym słonkiem.
****** Joker: Ponyta 0% = niezdolny do walki Starly 0% = niezdolny do walki Buizel 63% + obsiany, podwyższony atak (1)
Gardenia: Turtwig 100% + poparzenie Cherubi 73% + podwyższona prędkość (2), zmniejszona szansa na zmianę statusu, poparzenie Roserade 0% = niezdolna do walki | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: [Walka 3 vs 3] Joker vs Gardenia Sob 08 Lut 2014, 17:06 | |
| - Buizel atakuj póki możesz! Oślep przeciwnika zamiecią! Wtedy użyj fali i seria warków! Następnie seria ciosów dźwiękowych i następna zamieć! Po zamieci skocz wysoko do góry i najmocniej jak potrafisz uderz przeciwnika ciosem dźwiękowym! Strzelaj celnie wyczaj moment i strzelaj! Jeśli będzie Cię atakował rób unik chyba, że to magiczny liść wtedy zlej to z zamiecią! - Krzyknąłem | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: [Walka 3 vs 3] Joker vs Gardenia Sob 08 Lut 2014, 17:13 | |
| Cherubi bez problemów uniknęła kolejnej zamieci i trafiła w Buizela akcją, ale ten szybko oddał falą i dołożył jeszcze cios dźwiękowy. Zawarczał dwa razy, i chciał atakować, ale potknął się o węzeł z trawy, a potem oberwał akcją. Użył zamieci i tym razem trafił! Kolejnych bomb dźwięku Cherubi zdołała uniknąć.
****** Joker: Ponyta 0% = niezdolny do walki Starly 0% = niezdolny do walki Buizel 42% + obsiany, podwyższony atak (3)
Gardenia: Turtwig 100% + poparzenie Cherubi 46% + podwyższona prędkość (2), zmniejszona szansa na zmianę statusu, poparzenie Roserade 0% = niezdolna do walki | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: [Walka 3 vs 3] Joker vs Gardenia Sob 08 Lut 2014, 21:42 | |
| - Buizel użyj warku jeszcze trzy razy, a zaraz po tym zaatakuj ciosem dźwiękowym! Następnie użyj celnej zamieci i od razu fali! Jeśli będzie atakował magicznym liściem zbij ten atak swoją zamiecią lub falą! Jeśli będzie używał supła z trawy walnij w jego ciosem dźwiękowym! Na sam koniec użyj około czterech warków i silne ciosy dźwiękowe! Zasłaniaj się falą i rób uniki! - Krzyknąłem w celu wydania komendy | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: [Walka 3 vs 3] Joker vs Gardenia Nie 09 Lut 2014, 12:24 | |
| Buizel użył jeszcze kilku warków, ale już po pierwszym jego atak był maksymalnie podwyższony. W tym czasie Gardenia zmieniła swojego pokemona na Turtwiga. Ten zaatakował ostrym liściem i zranił twojego pokemona dość mocno, on jednak nie pozostał dłużny i użył ciosu dźwiękowego, trafił, tak samo trafiła też zamieć i fala. Turtwig w końcu otrząsnął się i użył ostrego liścia, Buizle oberwał i jeszcze potknął się o supeł z trawy. Kolejne warki nie dały wam nic, atak i tak był już na max podwyższony, dał za to waszym przeciwnikom czas na ostatni atak, ostry liść znokautował Buizela. Walkę wygrywa Gardenia!
****** Joker: + 150$ (sędzia + 37$) Ponyta 0% = niezdolny do walki Starly 0% = niezdolny do walki Buizel 0% = niezdolny do walki
Gardenia: Turtwig 68% + poparzenie Cherubi 46% + podwyższona prędkość (2), zmniejszona szansa na zmianę statusu, poparzenie Roserade 0% = niezdolna do walki | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [Walka 3 vs 3] Joker vs Gardenia | |
| |
|
| |
| [Walka 3 vs 3] Joker vs Gardenia | |
|