| Joker i podróż ku piekielnemu wulkanowi | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Kolonista
Liczba postów : 256 Join date : 24/12/2013 Skąd : Polonia
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Shinx
| Temat: Joker i podróż ku piekielnemu wulkanowi Pon 27 Sty 2014, 15:58 | |
| Wejściówka z liczbą Safariiballi: 15 i 800$ Poke towarzysz: Starly Strefa: Wulkan Liczba stron w przygodzie w chwili zapisu: 6 ŁĄCZNIE PŁACĘ 2800$ ZA TO, ŻE NIE CZEKAM 40 dni ____________________________________________ Wkroczyłeś właśnie na tereny wulkanu, jest gorąco, strasznie gorąco, ale ty masz zamiar dzisiaj coś złapać. Wypatrzyłeś sobie ścieżkę z kamienia i ruszyłeś nią ku przygodzie. Twoim oczom najbardziej rzuciły się w uwagę ogniste konie, hasające po rozgrzanej do czerwoności ziemi. | |
|
| |
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Joker i podróż ku piekielnemu wulkanowi Pon 27 Sty 2014, 16:02 | |
| Od razu podszedłem do koni. Złapię tutaj Vulpixa i Ponyte i kończę Safari. Wyciągnąłem Safariball. - Czy któryś z was chce być ze mną w drużynie? - Spytałem rozglądając się wokoło. | |
|
| |
Kolonista
| Temat: Re: Joker i podróż ku piekielnemu wulkanowi Pon 27 Sty 2014, 21:09 | |
| Ponyt'y wolały wolność, choć jedna została zgłaszając chęć dołączenia do twojej drożyny. Jedyne co musisz jej podarować, to obietnica, że nigdy jej nie sprzedasz. Łapiesz, czy szukasz czego innego? | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Joker i podróż ku piekielnemu wulkanowi Pon 27 Sty 2014, 21:23 | |
| - Oczywiście, że Cię nie sprzedam! - Krzyknąłem zadowolony. Ponyta to jeden z moich ulubionych gatunków pokemonów. Przyszedłem tu po nią i po Vulpixa. Rzuciłem Safariballem w stronę konika. | |
|
| |
Kolonista
| Temat: Re: Joker i podróż ku piekielnemu wulkanowi Pon 27 Sty 2014, 23:13 | |
| Ponyta stuknęła głową o Pokedex, który ją zeskanował, następnie wskoczyła do balla! Gratulacje, złapałeś Ponyte!- Spoiler:
[Od razu masz skan, lepiej teraz, niż jak zapomnę.] Nazwa Pokemona: Ponyta ŻPoziom: 6 Typ: FireŁańcuch ewolucji: Ponyta-(40lv)->Rapidash Obecne Ataki: Growl - Wark;Tackle - Pchnięcie;Tail Whip - Biczogon Reszta ataków: - Charakter i historia: Pokemon z Safari, potulny i spokojny Zdolność: Płomienne ciało (Flame Body) - Fizyczny kontakt z użytkownikiem może zakończyć się poparzeniem. Trzymany przedmiot: -
Nie ma co spoczywać na laurach, czas kontynuować wyprawę, został jeszcze 1 pokemon na twojej liście do złapania. Czy będziesz miał na tyle szczęścia, że spotkasz go szybko, czy masę pechu, który uniemożliwi Ci wykonanie zamierzonych celów? | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Joker i podróż ku piekielnemu wulkanowi Wto 28 Sty 2014, 09:17 | |
| Teraz prędko nie spotkam następnego pokemona, ale trzeba ruszać przyszedłem tu po to, żeby złapać te dwa więc ruszamy. Poszedłem.
| |
|
| |
Kolonista
| Temat: Re: Joker i podróż ku piekielnemu wulkanowi Wto 28 Sty 2014, 14:36 | |
| Idąc dalej nie udało ci się dostrzec czegoś ciekawego ciekawego, podczas rozglądania się dookoła w poszukiwaniu pokemonów potknąłeś się o kamień i przewróciłeś się na rozkojarzoną jak węgiel drogę. Było to dość bolesne, ale gdy wstawałeś gdzieś w dziurze zauważyłeś płomień ognia, czy był to pokemon, a może wulkan zaczyna szaleć, sam musisz sprawdzić, lub udać się dalej. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Joker i podróż ku piekielnemu wulkanowi Wto 28 Sty 2014, 17:31 | |
| - Cholera- Krzyknąłem, wstałem i otrzepałem tyłek. Popatrzyłem się w stronę ognia po czym pobiegłem tam. | |
|
| |
Kolonista
| Temat: Re: Joker i podróż ku piekielnemu wulkanowi Wto 28 Sty 2014, 21:44 | |
| Zaglądasz do tajemniczej dziury, a jak okazało się po chwili, nie był to zwykły otwór, tylko krater, który prysnął ci ogniem prosto w twarz i spalił ci włosy. Było to bolesne spotkanie z naturą, ale konika zdobyłeś, się poparzyłeś, leżysz teraz na ziemi i dziobie cie teraz po uchu twój pokemon. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Joker i podróż ku piekielnemu wulkanowi Sro 29 Sty 2014, 17:32 | |
| - Aua! - Krzyknąłem z bólu. - Moje piękne włosy. - Powiedziałem trzymając w reku moje spalone włosy. Zacząłęm je opłakiwać, a po chwili się otrząsnąłem i poszedłem dalej w poszukiwaniu Vulpixa. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Joker i podróż ku piekielnemu wulkanowi | |
| |
|
| |
| Joker i podróż ku piekielnemu wulkanowi | |
|