| Polowanie Filiposa | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 18:39 | |
| Szedłeś tak i szedłeś i zauważyłeś pokemony. Wpadłeś w pułapkę! Wielką dziurę wykopaną przez Rhyrhony! - No proszę mamy go! - Krzyknął dowódca Rhyhronów. Wszyscy zaczęli tańczyć jak szamani. - Oma ma na oma na ma oma nama! - Krzyczały szatańskim głosme. Kiedy skończyli zaczął padać deszcz. | |
|
| |
Filipos44
Liczba postów : 383 Join date : 05/01/2014
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Skiddo
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 18:41 | |
| - Ej sory że się wtrącam, ale mogę wiedzieć co robicie, albo przy najmniej do czego ja mam wam służyć? - Zapytałem pokemony lekko zdezorientowany i prawdę mówiąc bardziej rozbawiony niż przestraszony. Nie dawałem jednak po sobie poznać tego ostatniego. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 18:42 | |
| - Lol! - Krzyknął Rhyron. - Jesteś naszą ofiarą. Składamy ją co roku bogowi Klemensowi. - Wytłumaczył szeregowy Rhyhronów.
| |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 18:44 | |
| - Czekaj... ale to są obrzędy bezkrwawe co nie? - Zapytałem z trudem tłumiąc śmiech, bałem się jednak wybuchnąć bo to zapewne rozwścieczyło by te pokemony. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 18:46 | |
| - Oczywiście, że nie. - Uśmiechnął się Rhyhron. Rhyhrony znowu zaczęły tańczyć. | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 18:48 | |
| - Hmm... skoro tak, to przynajmniej sobie pogadam przed śmiercią. Ten wasz bóg, to czego bogiem jest? Podziemi, nieba, wody, czy czego? Chce przynajmniej wiedzieć czyją będę ofiarą... | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 19:16 | |
| - To Bóg obrzędu i śmierci - Krzyknął przywódca. Rhyhrony rzuciły Cię pod stół. Nie mogłeś się ruszać z bólu. Siedziałeś tak pod stołem pilnowany przez Rhyhrony. Wtedy wyłoniła się postać. Jest człowiekiem-duchem. - Co to jest?! - Krzyknął bóg. Rhyhrony ukłoniły się. - Znaleźliśmy tylko go Panie. - Powiedział przywódca. - To chłopak? - Spytał bóg - Tak - Odpowiedział Ryhron.
| |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 19:21 | |
| - Dokładniej to jestem samcem człowieka o wielki i potężny bogu wojny, to zaszczyt być twoją ofiarą. - Mówiąc to juz dawno nie myślałem logicznie, te słowa popłynęły z moich ust jako odstresowywacz, a mnie wydawało się że to tylko gra, a tam pod stołem siedzi tylko mój avatar... | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 19:26 | |
| - Zabić go! - Krzyknął bóg. Wystraszona Wingull zabrała ball z Ryhronem i uciekła w siną dal. Ty jesteś zdany na siebie. | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 19:31 | |
| - Zaraz! - Krzyknąłem gwałtownie. - Jak chcecie mnie zabić? Mieczem, z łuku, z kuszy, po rusku czy po niemiecku? Czy na niebie stanie szrama, malowana moją krwią? Jak zabierzecie mi życie? - Odwalania ciąg dalszy... przy okazji, ten tekst to natchnięty taką piosenką co wczoraj w radiu usłyszałem xD | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Polowanie Filiposa | |
| |
|
| |
| Polowanie Filiposa | |
|