| Polowanie Filiposa | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Liriodendron
Liczba postów : 103 Join date : 22/12/2013
Karta Postaci Profesja Główna: Koordynator Starter: Budew
| Temat: Polowanie Filiposa Sob 18 Sty 2014, 16:49 | |
| Wchodzisz na kamienistą pustynie .. zapada powoli mrok , temperatura wkrótce będzie bliska zeru... Trzymaj się ciepło! | |
|
| |
Filipos44
Liczba postów : 383 Join date : 05/01/2014
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Skiddo
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Sob 18 Sty 2014, 16:52 | |
| Ciemność nie sprzyja szukaniu, ale z drugiej strony może pokaże się więcej pokemonów gdy zrobi się zimno, na pustyni właśnie nocą tętni życie... - Wingull, póki jeszcze cokolwiek widać rozejrzyj się po okolicy szukając pokemonów, jak coś zauważysz to od razu daj mi znać.- Powiedziałem do mojej mewy wypuściwszy ją z balla i sam zabrałem się do szukania pokemonów zaglądając za każdy głaz. Oprócz samych pokemonów szukałem też ich śladów, oraz kryjówek, jakiś norek, jaskiń... | |
|
| |
Liriodendron
Liczba postów : 103 Join date : 22/12/2013
Karta Postaci Profesja Główna: Koordynator Starter: Budew
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Sob 18 Sty 2014, 17:40 | |
| Pokemon zniknął w mroku a Ty wyposażony w latarnię ruszyłeś przez mroczną pustynię co chwilę potykając się o kamienie. | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Sob 18 Sty 2014, 17:43 | |
| - Kamień, kamień kamień... - mruczałem pod nosem przeczesując pustynię. - Aż dziwne że nie ma tu Geodude... no, nie ważne, trzeba szukać... ciekawe jak radzi sobie Wingull - wszystkie te słowa wypowiedziane były cichutko by nie płoszyć pokemonów i wypowiadając je jednocześnie wciąż szukałem powoli, ale dokładnie pokemonów. Od czasu do czasu spoglądałem w ciemne niebo szukając charakterystycznej białej kropki, czyli mojej mewy. | |
|
| |
Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Nie 19 Sty 2014, 09:06 | |
| Nagle poczułeś jak coś łapie Cię za nogę i rzuca o skały... | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Nie 19 Sty 2014, 14:35 | |
| O kufa, co to było? Zacząłem nerwowo rozglądać się wkoło, próbując przebić ciemność wzrokiem. Powoli podniosłem się i podniosłem ręce lekko do góry, mniej więcej na taką wysokość że dłonie miałem na poziomie twarzy. Chciałem tym pokazać że mam pokojowe zamiary, bo dłonie były otwarte, a jednocześnie w razie ataku na twarz mogłem się osłonić. Głowa nieco mnie bolała i już czułem guza który mi tam rośnie. | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Nie 19 Sty 2014, 14:42 | |
| Przeciwnik chował się cały czas w cieniu ale widziałeś jego zarysy. | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Nie 19 Sty 2014, 15:21 | |
| Powoli schowałem jedną rękę do kieszeni, wyjąłem z niej karmę i na lekko drżącej dłoni wysunąłem przed siebie. - Jeśli naruszyłem twoje terytorium, to przepraszam, nie chciałem tego zrobić. Nie mam złych zamiarów. - Powiedziałem najpewniej jak tylko w tej chwili potrafiłem. | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Nie 19 Sty 2014, 18:16 | |
| Stworek chwycił Cię paszczą za rękę i czułeś jak lekko zlizuje smakołyk z niej. | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Pon 20 Sty 2014, 15:06 | |
| Nie wykonując gwałtownych ruchów wyjąłem pokedex i zeskanowałrm pokemona, byłem bardzo ciekawy na co trafiłem, choć miałem już pewne podejrzenia. Zachowanie pokemona przypominało mi nieco pewnego skalnego nosorożca z Kanto, ale to były tylko moje przypuszczenia... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Polowanie Filiposa | |
| |
|
| |
| Polowanie Filiposa | |
|