| Polowanie Filiposa | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Pon 27 Sty 2014, 15:27 | |
| Podszedłeś do świecącego obiektu i okazało się,z ę to lampka, któą zgubiłeś. ps. Event do któego się zapisałeś trwa, odpisz bo karę dostaniesz. | |
|
| |
Filipos44
Liczba postów : 383 Join date : 05/01/2014
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Skiddo
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Pon 27 Sty 2014, 16:40 | |
| [Pamiętam, ale dzięki za przypomnienie] Hm... latarka dobra rzecz. Pomyślałem podnosząc z ziemi zgubiony przedmiot i zaświeciłem dookoła wypatrując pokemonów, może jakieś przyciągnęło to światło... | |
|
| |
Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Pon 27 Sty 2014, 16:41 | |
| Ujrzałeś stadko Bronzorów wędrujące pod wielkim głazem. | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Pon 27 Sty 2014, 16:52 | |
| - Że też... akurat tych poków nie lubię, no nic, szukamy dalej... właśnie, gdzie ta Wingull? - Myślałem, a jednocześnie rozglądałem się dookoła przyświecając sobie latarką. Szukałem kolejnych pokemonów i jednocześnie oddalałem się od tych lewitujących talerzy. | |
|
| |
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 17:40 | |
| Po chwili twarze znikły Ci z oczu. Przy jakimś kamieniu siedział płaczący Rhyron(Jakoś takXD). Popatrzył się na Ciebie i po chwili zabrał plecak i zaczął szukać jedzenia. | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 17:47 | |
| Już miałem zaprotestować, ale w plecaku i tak nie było jedzenia, całość zostawiłem poza safari, całość z wyjątkiem smakołyków które dali mi przy kasie, a te miałem w kieszeniach. Pokedex też miałem w kieszeni, ale uznałem że na razie odpuszczę sobie skan, plecaka nie było mi szkoda, był łatany tyle razy że kilka dziur więcej nie robiło specjalnej różnicy... - Jak jesteś głodny wystarczy powiedzieć - powiedziałem z uśmiechem wyciągając w jego kierunku otwartą dłoń z karmą dla pokemonów. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 17:49 | |
| Pokemon chytrze zabrał Ci z ręki karmę i zeżarł ją. Zauważyłeś lecącą Wingull która najprawdopodobniej zaczęła opiekować się nowo spotkanym stworkiem. Niosła mu kamienie do jedzenia. | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 17:53 | |
| Ucieszyłem się że w końcu widzę te mewę, po woli zaczynałem się o nią martwić. Wolną ręką wyjąłem z drugiej kieszeni druga porcję karmy i poczekałem aż stworek spałaszuje tamtą by podsunąć mu następną. - A może chciałbyś się stać częścią mojej drużyny? Wtedy nigdy nie zabrakło by ci jedzenia... - powiedziałem zachęcająco do pokemona, wyglądał na żarłoka, ale każdy ma jakieś mniejsze czy większe wady... | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 17:58 | |
| Rhyron uśmiechnął się i wyciągnął safariballa po czym schował się w nim. Kulka się trzęsła, a po chwili złapałeś pokemona. Zrobisz sobie skan czy muszę ja robić? Jak by co to Rhyron to Samiec, 7lvl. Charakter i historia: Rhyron został złapany na Safari przez FIliposa. Jego rodzina go porzuciła przez co stał się samotny. Jego matką zastępczą jest Wingull jego koleżanka z drużyny. Tylko ona może go wybudzić z koszmaru i pomóc w czymkolwiek. Jest wielkim żarłokiem i lubi Filipa. | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Polowanie Filiposa Wto 28 Sty 2014, 18:19 | |
| Zadowolony podniosłem pokeball i spojrzałem na Wingull. - Wygląda że zdobyłaś nam nowego przyjaciela. - Pochwaliłem moją pokemonkę i ruszyłem szukać dalej. - Ale tym razem trzymaj się proszę bliżej mnie, już się o ciebie martwiłem. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Polowanie Filiposa | |
| |
|
| |
| Polowanie Filiposa | |
|