| Gra Arca - Shadica | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: Gra Arca - Shadica Pon 14 Kwi 2014, 22:55 | |
| - Cóż, nie znam szczegółów, wiem tylko, zę był dobrym trenerem, wygrał ligę w Hoenn a teraz miał zamiar wygrać tą w Kanto. Pewnego dnia jednak po prostu zaginął a po nieudanych poszukiwaniach został skwalifikowany jako martwy - mówiła profesorka dalej się krzątając - Muszę już kończyć, mam jeszcze dużo pracy na dziś, do usłyszenia. Obraz na telekomie stał się czarny. Czegoś zawsze się dowiedziałeś o swoim nowym towarzyszu. Może on dalej wierzy,z ę jego trener wróci? | |
|
| |
Shadic
Liczba postów : 755 Join date : 03/12/2013 Age : 31 Skąd : Osuchów
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Eevee
| Temat: Re: Gra Arca - Shadica Pon 14 Kwi 2014, 23:18 | |
| - No to nie dziwię się że nie chcesz mnie słuchać - mruknąłem patrząc na Ball smoka. No nic trzeba będzie jakoś do niego dotrzeć, choć chwilowo nie miałem pomysłu jak to zrobić. - Coś wymyślę, chociaż łatwo nie będzie - mruknąłem chowając Balla. Postanowiłem sprawdzic jak się ma reszta podopiecznych oraz zobaczyć jak idzie trening Ursuli, przy okazji wymyślając sposób na dogadanie się ze smokiem. | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Arca - Shadica Wto 15 Kwi 2014, 13:10 | |
| Odebrałeś swoje stworki, które były już całkiem zdrowe. Wyszedłeś na zewnątrz i długo nie musiałeś zastanawiać się gdzie jest Ursula. Nad miasteczkiem koordynatorskim unosiła się ogromna łuna. W pewnym momencie ujrzałeś smoka w kolorze indygo rozświetlającego niebo i już wiedziałeś,z ę to wyczyn Garchomp Ursuli. Nie była nowicjuszką a jej pokazy były niesmowicie piękne. Podązyłeś więc w tamtym kierunku i niedługo potem ujrzałeś swoją koleżankę. - Jak tam? - spytała gdy Cię dojrzała. | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Gra Arca - Shadica Wto 15 Kwi 2014, 13:35 | |
| - Cóż, wiem tylko tyle że nasz uparty przyjaciel należał kiedyś do osoby która zwyciężyła Ligę Hoenn niestety nie znam jego imienia - muknąłem spoglądając w niebo - Będę musiał jakoś przekonać go do siebie, ale narazie nie mam pomysłów - westchnąłem pocierając skroń dłonią. Właściwie to miałem pewien pomysł jednak narazie wolalem poszukać alternatywy. | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Arca - Shadica Wto 15 Kwi 2014, 22:58 | |
| - Ok - rzekła dziewczyna a potem udaliście się na widowisko. Ona do szatni, Ty na trybuny. Trzy godziny później Ursula odebrała swoją wstążkę. - Ta, jesteśmy coraz lepsi - rzekła wychodząc razem ze swoim Vaporeonem i Flareonem. Wpięła wstążkę do szkatułki. - Wiesz, myślę, ze powinieneś wziąć udział w tutejszej lidze. Nie tylko ze względu na Dragonaira ale także... - zatrzymała się chwilę - myślałam nad tym trochę i myślę, że roszady wśród liderów, te podejrzane przemilczenie sprawy przez Drew, to wszystko może mieć coś wspólnego z zespołem Chaos. | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Gra Arca - Shadica Wto 15 Kwi 2014, 23:15 | |
| - Też nad tym się trochę zastanawiałem i myślę że masz rację. Zresztą jeśli mam pokonać Team Chaos muszę stać się silniejszy a Liga to idelny sposób na trening. - odpowiedziałem z poważym wyrazem twarzy, po chwili jednak zastąpiłem go uśmiechem ponieważ zwycięstwo czerwonookiej również mnie cieszyło - Wracając do aktualnych spraw... Gratulacje z wygranej. Świetnie sobie poradziliście wszyscy - powiedziałem patrząc również na Flareona i Vaporeona Ursuli. | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Arca - Shadica Sro 16 Kwi 2014, 22:18 | |
| - Dzięki - odpowiedziała dziewczyna i udaliście się do Centrum Pokemona na nocleg. W międzyczasie zjedliście kolacje i rano spotkaliście się na śniadaniu. Dziewczyna ze swoim Gloomem siedziała w części dla trenerów a reszta jej Pokemonów była w pomieszczeniu obok. - Cześć - powiedziała z uśmiechem - dokąd teraz się wybierasz? | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Gra Arca - Shadica Sro 16 Kwi 2014, 22:34 | |
| - Cześć - odpowiedziałem - Cóż chciałem zająć się moim nowym towarzyszem, no i może przy okazji złapię jakiegoś nowego Pokemona - dodałem siadając obok. Moi podopieczni włącznie z Xande zajadali się w części dla Pokemonów. Czekał mnie ciekawy dzień - A ty czym dziś się zajmiesz? - spytałem biorąc się za śniadanie które jak zawsze było smaczne | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Arca - Shadica Czw 17 Kwi 2014, 14:56 | |
| - Cóż, mnie już tutaj nic nie trzyma więc wyruszę dalej - odpowiedziała podjadając trochę - przybyłam tutaj gdy sezon tegorocznych kontestów był już dawno rozpoczęty więc muszę się spieszyć jeżeli chcę zdobyć pięć wstążek na czas. Teraz wyruszam do Floaromy ale najpierw muszę odwiedzić znajomego w Mauville. Śniadanie minęło wam dość szybko. Zebraliście swoje stworki, które wróciły do balli, nie licząc jej Glooma i Twojego Shadowa. | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Gra Arca - Shadica Czw 17 Kwi 2014, 21:21 | |
| - Wiesz chyba zabiorę się z tobą jeśli ci to nie wadzi - powidziałem po chwili namysłu. Normalnie nie szukam towarzystwa ale, przyzwyczaiłem się już do czerwonookiej, a może to dlatego, że lubię ją bardziej tylko nie chcę się do tego przyznać? - Cholera, ostatnio za dużo myślę... - pomyślałem spoglądając w górę. No nic już postanowiłem więc raczej przy tym zostanę. Przy okazji może zbiorę kilka odznak i dowiem się czegoś o Team Chaos. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gra Arca - Shadica | |
| |
|
| |
| Gra Arca - Shadica | |
|