| Gra Vaphela | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
LubiePlacki
Liczba postów : 1051 Join date : 21/05/2015
| Temat: Re: Gra Vaphela Sob 17 Wrz 2016, 09:24 | |
| -Patrat! Użyj pioruna i toksyn na nim! Piorun połączył się z toksynami tworząc toksyczny piorun który uderzył w Cleffę. Cleffa również zaatakowała Patrata. Po trybunach widać że to jest jedna z tych walk typu "emocje jak na grzybach".
Patrat: 70% + podpalenie Cleffa: 65% + zatrucie | |
|
| |
Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: Gra Vaphela Sob 17 Wrz 2016, 17:34 | |
| - Dobrze Cleffa, teraz zrobimy coś ryzykownego, ale może się uda. Wirując atakuj Miotaczem płomieni. Stworzysz tarczę wokół siebie a może dodatkowo uda Ci się spalić Toksyny na ciele! Ufam Ci, ze uda Ci się. Gdy już to zrobisz Słodki pocałunek w przeciwnika i zasyp go gradem Magicznych liści. Niech jego ciałko skiśnie od małych cięć na skórze. Potem użyj Miotacza płomieni by je podrażnić i sprawić mu większy ból, muahahahahaha! | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Vaphela Sob 17 Wrz 2016, 17:41 | |
| Wszystko się udało, Patrat się pali, piecze, biega dookoła, piszczy, wrzeszczy, czuję ból. Gorąco mu jak w piekle. Cleffa za to bez uszczerbku. -Patrat! Biegaj w koło! Może ogień się zgasi! Evrybody facepalm now.
Patrat: 10% + podpalenie Cleffa: 65% | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Vaphela Pon 19 Wrz 2016, 11:18 | |
| - Skończmy tą walkę! Skocz w stronę przeciwnika i wirując użyj Miotacza płomieni. Niech wir ognia dokończy ten pojedynek raz na zawsze! - wydałem polecenie i czekałem na zakończenie tej walki. Mogła się zakończyć ewolucją Cleffy bo była już na odpowiednim poziomie i jej poziom szczęścia na to pozwalał. Jako Clefairy bardzo wzmocniłaby moją drużynę i pasowałaby do wyewoluowanego Glooma. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Vaphela Wto 20 Wrz 2016, 20:45 | |
| -Patrat pokonany! Wygrywa Fernando! Zgodnie z twoimi oczekiwaniami, Cleffa zaczęła jaśnieć, była coraz jaśniejsza, zaczęła się też robić trochę większa, aż w końcu! Ewoluowała w Clefairy! -Clefairy? | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Vaphela Sro 21 Wrz 2016, 22:12 | |
| Zapomniałeś o expie. ______________________ Podbiegłem do Clefairy by przytulić nowego-starego stworka. Od razu zeskanowałem go Pokedexm by sprawdzić co się w nim zmieniło. Gdy już uzyskam potrzebne dane macham do widowni, kłaniam się z szacunkiem przeciwnikowi i schodzę razem z wrózkowym stworkiem do szatni by odpocząć przed następnym pojedynkiem. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Vaphela Nie 25 Wrz 2016, 19:07 | |
| //+1// Nie zmieniło się absolutnie nic. Ale za to Clefairy była bardzo szczęśliwa. Od razu wskoczyła na ciebie. Widzisz na tabeli że na następną walka jest z Rubym. //nie mogę więcej napisać.// | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Vaphela Nie 25 Wrz 2016, 20:52 | |
| Przejdźmy zatem do walki. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Vaphela Pon 03 Paź 2016, 20:24 | |
| Walka zwykla. Ruby zajął swoje miejsce. Do walki wypuścił Swampert Zuzu. I tak. Miał megakamień. -Mistrz Pokazów w Hoenn Ruby! Kontra Fernando de la Rosa! | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Vaphela Wto 04 Paź 2016, 13:44 | |
| Przyszło nam się zmierzyć z mocnym przeciwnikiem. Nie dość, ze Ruby był mistrzem pokazów w Hoenn to wystawił do walki Swamperta. Każdy kto interesował się jego karierą znał jego team. Zuzu specjalizował się w silnym uderzeniu atakami. Musiałem zatem postawić na przewagę typów. - Idź Gloom! Zacznij walkę od rozpylenia Paraliżującego pyłu. Potem biegnij przez mgiełkę i atakuj Kwasem a na koniec połącz Sekretną siłą z Paraliżującym pyłem. Gdyby Cię uderzył użyj Mega ssania. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gra Vaphela | |
| |
|
| |
| Gra Vaphela | |
|