PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gra Sloora Ryba

Go down 
3 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39  Next
AutorWiadomość
LubiePlacki

LubiePlacki

Liczba postów : 1051

Gra Sloora Ryba - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 8 EmptyPią 12 Cze 2015, 15:11

-Leafona!? A jest jakaś inna opcja? Nie wiem, oddania go i inną Eevee w celu pozyskania jajka? Nie chciałem go w nic ewoluować poza możliwością Glaceon, Umbreon, Jolteon i Flareon. Nie ma żadnej innej opcji żeby to nie Quicky ewoluował?
Chciałem odzyskać Quickiego, niestety nie lubiłem Leafonów tak mocno jak Sylveonów. Nie podobały mi się, już wolałbym go oddać z inną Eevee i pozyskać jajko żeby Profesorek miał tego roślinnego lisa ale Quickiego nie chcę ewoluować w niego.
-Może jest jakaś inna opcja?
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Liczba postów : 3197

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 8 EmptyPią 12 Cze 2015, 15:27

- W takim razie możesz udać się za Mosdeep. Znajduje się tam Jaskinia Na Płyciźnie. W jej głębi znajduje się lodowe pomieszczenie a w nim lodowa skała, która emanuje energią mutującą Eevee'iego do ewolucji w Glaceona. Oczywiście tak jak i wcześniej będzie Ci towarzyszył mój asystent i cały proces dokładnie zarejestruje i opisze. Jeżeli nie wykonasz zadania to tak samo zabierzemy Ci tego stworka bo nie mamy przymusu oddania go. Więc chyba na ten układ już musisz się zgodzić.
Powrót do góry Go down
https://pokenova.forumpl.net/t94-fernando-de-la-rosa
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 8 EmptyPią 12 Cze 2015, 15:32

-Dobrze, Glaceon może być, trochę szkoda ale dla Quickiego to zrobię.
Biorę ball z Eevim i wypuszczam go, biorę Eeviego na ręce i go przytulam.
-Quicky, nie uwierzysz ile cię ominęło, wszystko ci opowiem w drodze dobrze? Poznasz też nowych członków naszej drużyny.
Nie myślałem że będę musiał ewoluować Quickiego, chciałem żeby to on wybrał ewolucję która by mu odpowiadała, no nic, mus to mus.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 8 EmptyPią 12 Cze 2015, 20:59

- Tak więc jutro o 9 rano masz stawić się tutaj i wyruszycie w podróż. Masz być punktualnie - rzekł profesor Birch i odszedł do innego pomieszczenia.
Quicky przytulił się do Ciebie i razem udaliście się do namiotu. Z rana byłeś już gotowy na podróż. Pod laboratorium stał facecik w okularach, który po ściągnięciu ich okazał się mega coachem z atletyczną sylwetką, czarnymi włosami i trzydniowym zarostem. Miał na sobie sweterek i szorty, pas z sześcioma ballami i torbę przerzuconą przez ramię.
- Witaj, jestem Nickolas, możesz mi mówić Nick. Chyba możemy ruszać co nie?
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 8 EmptySob 13 Cze 2015, 07:50

-Tak, tylko chciałem jeszcze zawitać do tutejszej sali.
Wypuszczam z balli Lotka i Quickiego.
-Ciekawi mnie jak z Lilycove przedostaniemy się do Mosdeep...
Nie chciałem tam iść, bo to oznaczało wymuszoną ewolucję Quickiego. Wyjmuję z plecaka TM toksyny.
-Quicky, podejdź do mnie. Zapomnij o Pomocnej Dłoni, nauczysz się Toksyn.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 8 EmptySob 13 Cze 2015, 13:11

- OK - rzekł Twój towarzysz i poszliście do gymu. Było tam kilku trenerów czekających na walkę z liderem - nie mamy czasu czekać w kolejce, wejdziemy następni.
Nick machnął przepustką i po chwili już stałeś przed Rubym. Na jego lewej skroni widniały dwie szramy po spotkaniu z Salamence'em. Lider wyrzucił balla i ukazała Ci sie jego Delcatty.
- Pierwszy ruch należy do Ciebie - rzucił lider.
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 8 EmptySob 13 Cze 2015, 13:17

-Okej, Lotek! Atakuj na przemian wodną bronią i Absorbcją! Rób uniki, dasz radę, wierzę w ciebię!
Delcaty to nie pierwszy lepszy Zigzagoon, to ewolucja Skitty, może uśpić mojego Lotka jak i go w sobie rozkochać, też kiedyś zdobęde Skitty, ale jej nie ewoluuje, Skitty jest słodsza.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 8 EmptySob 13 Cze 2015, 14:05

Trzeci raz piszę tego posta więc sorry za brak pięknych opisów.
Lider używał tylko jednego słowa: "Asystowanie". Jego stworek z gracją kontestowego stworka unikał ataków Twojego Lotada po czym zaatakował Zamiecią, Bagienną Wodą i na koniec Hiper Promieniem. Kiedy był zmęczony po ostatnim ataku oberwał sromotnie Wodną bronią. Musisz się bardziej postarać przy taktykach jeżeli chcesz to wygrać.

Lotad 85 % hp
vs
Delcatty 90% HP
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 8 EmptySob 13 Cze 2015, 14:10

-Lotek, najpierw użyj Zadziwnienia potem atakuj Wodną Bronią, cały czas tylko co jakiś czas Absorbcja.
No to trochę słabo, stworek trenowany pod pokazy atakuje z gracją, czyli raczej ciężko będzie go pokonać, chociaż w każdej chwili mogę zmienić na Quickiego żeby użył Toksyn i zatruł kotkę, oby Lotek dał radę, teraz widzę że Delcatty to nie tylko słodka kicia ale też godny przeciwnik, robi dobre uniki, przy najbliższej wizycie w Rusterbo poszukam Skitty.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 8 EmptySob 13 Cze 2015, 14:44

Zadziwienie zatrzymało na chwilę kotkę i oberwała Wodną Bronią. Jednak monotonna taktyka nie miała szans zaistnienia na dłuższą metę. Przeciwniczka wyrwała się z objęć wody i zaatakowała z impetem Stalowym ogonem. Kolejne Asystowanie przyniosło atak Hydropompy, który mimo braku efektywności zadał bolesne obrażenia. Lotadowi udało się odzyskać trochę energii Absorbcją, ale byłeś na straconej pozycji.

Lotad 60 % hp
vs
Delcatty 70% HP
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 8 Empty

Powrót do góry Go down

Gra Sloora Ryba
Powrót do góry 
Strona 8 z 39Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39  Next