| Gra Sloora Ryba | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
LubiePlacki
Liczba postów : 1051 Join date : 21/05/2015
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Pią 12 Cze 2015, 15:11 | |
| -Leafona!? A jest jakaś inna opcja? Nie wiem, oddania go i inną Eevee w celu pozyskania jajka? Nie chciałem go w nic ewoluować poza możliwością Glaceon, Umbreon, Jolteon i Flareon. Nie ma żadnej innej opcji żeby to nie Quicky ewoluował? Chciałem odzyskać Quickiego, niestety nie lubiłem Leafonów tak mocno jak Sylveonów. Nie podobały mi się, już wolałbym go oddać z inną Eevee i pozyskać jajko żeby Profesorek miał tego roślinnego lisa ale Quickiego nie chcę ewoluować w niego. -Może jest jakaś inna opcja? | |
|
| |
Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Pią 12 Cze 2015, 15:27 | |
| - W takim razie możesz udać się za Mosdeep. Znajduje się tam Jaskinia Na Płyciźnie. W jej głębi znajduje się lodowe pomieszczenie a w nim lodowa skała, która emanuje energią mutującą Eevee'iego do ewolucji w Glaceona. Oczywiście tak jak i wcześniej będzie Ci towarzyszył mój asystent i cały proces dokładnie zarejestruje i opisze. Jeżeli nie wykonasz zadania to tak samo zabierzemy Ci tego stworka bo nie mamy przymusu oddania go. Więc chyba na ten układ już musisz się zgodzić. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Pią 12 Cze 2015, 15:32 | |
| -Dobrze, Glaceon może być, trochę szkoda ale dla Quickiego to zrobię. Biorę ball z Eevim i wypuszczam go, biorę Eeviego na ręce i go przytulam. -Quicky, nie uwierzysz ile cię ominęło, wszystko ci opowiem w drodze dobrze? Poznasz też nowych członków naszej drużyny. Nie myślałem że będę musiał ewoluować Quickiego, chciałem żeby to on wybrał ewolucję która by mu odpowiadała, no nic, mus to mus. | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Pią 12 Cze 2015, 20:59 | |
| - Tak więc jutro o 9 rano masz stawić się tutaj i wyruszycie w podróż. Masz być punktualnie - rzekł profesor Birch i odszedł do innego pomieszczenia. Quicky przytulił się do Ciebie i razem udaliście się do namiotu. Z rana byłeś już gotowy na podróż. Pod laboratorium stał facecik w okularach, który po ściągnięciu ich okazał się mega coachem z atletyczną sylwetką, czarnymi włosami i trzydniowym zarostem. Miał na sobie sweterek i szorty, pas z sześcioma ballami i torbę przerzuconą przez ramię. - Witaj, jestem Nickolas, możesz mi mówić Nick. Chyba możemy ruszać co nie? | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Sob 13 Cze 2015, 07:50 | |
| -Tak, tylko chciałem jeszcze zawitać do tutejszej sali. Wypuszczam z balli Lotka i Quickiego. -Ciekawi mnie jak z Lilycove przedostaniemy się do Mosdeep... Nie chciałem tam iść, bo to oznaczało wymuszoną ewolucję Quickiego. Wyjmuję z plecaka TM toksyny. -Quicky, podejdź do mnie. Zapomnij o Pomocnej Dłoni, nauczysz się Toksyn. | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Sob 13 Cze 2015, 13:11 | |
| - OK - rzekł Twój towarzysz i poszliście do gymu. Było tam kilku trenerów czekających na walkę z liderem - nie mamy czasu czekać w kolejce, wejdziemy następni. Nick machnął przepustką i po chwili już stałeś przed Rubym. Na jego lewej skroni widniały dwie szramy po spotkaniu z Salamence'em. Lider wyrzucił balla i ukazała Ci sie jego Delcatty. - Pierwszy ruch należy do Ciebie - rzucił lider. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Sob 13 Cze 2015, 13:17 | |
| -Okej, Lotek! Atakuj na przemian wodną bronią i Absorbcją! Rób uniki, dasz radę, wierzę w ciebię! Delcaty to nie pierwszy lepszy Zigzagoon, to ewolucja Skitty, może uśpić mojego Lotka jak i go w sobie rozkochać, też kiedyś zdobęde Skitty, ale jej nie ewoluuje, Skitty jest słodsza. | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Sob 13 Cze 2015, 14:05 | |
| Trzeci raz piszę tego posta więc sorry za brak pięknych opisów. ________________________________________________________________ Lider używał tylko jednego słowa: "Asystowanie". Jego stworek z gracją kontestowego stworka unikał ataków Twojego Lotada po czym zaatakował Zamiecią, Bagienną Wodą i na koniec Hiper Promieniem. Kiedy był zmęczony po ostatnim ataku oberwał sromotnie Wodną bronią. Musisz się bardziej postarać przy taktykach jeżeli chcesz to wygrać.
Lotad 85 % hp vs Delcatty 90% HP | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Sob 13 Cze 2015, 14:10 | |
| -Lotek, najpierw użyj Zadziwnienia potem atakuj Wodną Bronią, cały czas tylko co jakiś czas Absorbcja. No to trochę słabo, stworek trenowany pod pokazy atakuje z gracją, czyli raczej ciężko będzie go pokonać, chociaż w każdej chwili mogę zmienić na Quickiego żeby użył Toksyn i zatruł kotkę, oby Lotek dał radę, teraz widzę że Delcatty to nie tylko słodka kicia ale też godny przeciwnik, robi dobre uniki, przy najbliższej wizycie w Rusterbo poszukam Skitty. | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Sob 13 Cze 2015, 14:44 | |
| Zadziwienie zatrzymało na chwilę kotkę i oberwała Wodną Bronią. Jednak monotonna taktyka nie miała szans zaistnienia na dłuższą metę. Przeciwniczka wyrwała się z objęć wody i zaatakowała z impetem Stalowym ogonem. Kolejne Asystowanie przyniosło atak Hydropompy, który mimo braku efektywności zadał bolesne obrażenia. Lotadowi udało się odzyskać trochę energii Absorbcją, ale byłeś na straconej pozycji.
Lotad 60 % hp vs Delcatty 70% HP | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba | |
| |
|
| |
| Gra Sloora Ryba | |
|