|
|
| Gra Sloora Ryba | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
LubiePlacki
Liczba postów : 1051 Join date : 21/05/2015
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Pią 23 Paź 2015, 21:19 | |
| Skanuje Zubata i się rozglądam po czym biorę Electrę na ręce. -Przepraszam cię, nie wiedziałem że złapie się akurat ten, niestety nie uniesie nas dwoje, wracaj do balla, zobaczymy się na górze. Chowam Electrę do balla i wypuszczam Zubata. -Gacek, możesz mnie zabrać na górę wieży? Jak nie możesz to do tąd do kąd możesz, zależy mi na czasie. Szkoda że nie rzuciłem w Golbata, uniósł by i mnie, i Electrę, ale lepiej szczęście zdobywać od jak najmłodszego a chce go wyeowolować w Crobata, bardzo silnego Pokemona trująco latającego wielkości mnie, ale to może w Kalos gdzie zaraz po wyjaśnieniu tej sprawy się udam. | |
| | | Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Sob 24 Paź 2015, 17:19 | |
| Zubat zaczął lecieć z uczepionym do ogona Tobą. Dolecieliście na pierwszy fragment zarwanych schodów kiedy znienacka zaatakował was Sableye. Wtargnęliście na jego terytorium i nie był tym faktem zadowolony. Szykował się do ataku, nie było czasu na ucieczkę, musiałeś walczyć. Brak wróżkowego Pokemona nie ułatwiał Ci tej walki ani trochę. | |
| | | LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Nie 25 Paź 2015, 07:47 | |
| -O Sableye, bardzo ciekawy Pokemon potrafiący Mega Ewoluować. Hmm, już wiem. Wyciągam z plecaka puszkę karmy. -Pewnie biedaku dawno nic nie jadłeś co? Co ty na układ? Ja ci dam dwie puszki jedzenia a ty mnie przepuścisz co? Na górze jest bliska mi osoba i prosiła żebym się śpieszył więc proszę, przepuść mnie i Zubata. Jak negocjacje nie pomogą, użyje Quickiego, Lodowy Promień, Toksyny, dobra taktyka i Sableye leży. Ale może przepuści za karmę. Oby, nie lubię walk. Ciekawe co jest na samej górze. Może Rayquaza? Może jakieś ruiny? Ciekawe. | |
| | | Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Wto 27 Paź 2015, 17:05 | |
| Sableye zastanowił się chwilę po czym chwycił puszki z karmą i zniknął w ścianie budynku. W skrócie rzecz ujmując okradł Cię. Zubat na szczęście odpoczął i mógł Cię nieść wyżej. Niestety kiedy byliście w połowie drogi znów musiał przysiąść by odsapnąć i wtedy dla odmiany zaatakował was Baltoy. Użył Psychopromienia, który skruszył większość piętra na którym staliście. | |
| | | LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Wto 27 Paź 2015, 21:46 | |
| Dasz skan Zubata? --------------------------------- -Idź Quicky! Lodowy Promień, potem zatrucie oraz ponownie Lodowy Promień! Uważaj żeby nie spaść bo jeszcze kręgosłup sobie złamiesz! Jak to nie pomoże to użyje Mudka, ma przewagę nad typem ziemnym, ale jest neutralny do psychiki, Electra też nic nie da bo Baltoye są bezpłciowe, Kaśka ma za niski lvl, Ludek, mógłby bardzo pomóc, tylko nie jestem pewny czy pod nim by się podłoga nie zerwała. Będzie dobrze, to tylko Baltoy, chociaż, Magikarp też jest niepozorny a da się nim wygrać ligę, mam nadzieję że Baltoy za silny nie jest. | |
| | | Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Czw 29 Paź 2015, 22:38 | |
| Wybranie do walki Glaceona było dużym błędem. Gdy tylko stanął na kawałku oberwanej podłogi na której staliście, zarwała się i zaczęliście spadać w dół. Gacek zdążył Cię złapać ale Quicky boleśnie spadł kilka pięter w dół z hukiem uderzając w gruz. Gdy do niego dotarliście okazało się, że krwawi i jest całkiem nieprzytomny. Nie możesz się zawrócić bo Aquasi Cię dopadną. Jedyna nadzieje, że Twój ojciec jest na górze i jest w stanie wyleczyć Twojego Pokemona. W innym wypadku stracisz startera. | |
| | | LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Pią 30 Paź 2015, 17:28 | |
| -Quicky! Wróć do balla. To nie był najlepszy pomysł, jeszcze jedna taka wpadka i uzna mnie za beznadziejnego trenera! Teraz jestem ścigany przez zespół Aqua a mój najlepszy Pokemon jest bardzo ranny! Dosyć! Muszę się wziąść za siebie, przeze mnie prawie Sharpedo zjadły Mudka a Quicky prawie umarł! Dolecę z Gackiem na górę! Gacek! Leć ze mną na wyższe piętro, do góry! Jak mogłem do tego dopuścić? Jestem beznadziejnym trenerem. Dziwię się że mam jakiekolwiek Pokemony, zaraz po załatwieniu tej sprawy, rewanżu na Rubym i złapaniu Skitty wyjeżdżam do Kalos. Tak będzie najlepiej. | |
| | | Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Sob 31 Paź 2015, 20:32 | |
| Gacek leciał co sił w skrzydłach. Nie było łatwo, co chwilę was coś atakowało, ale w końcu dolecieliście na samą górę. Powietrze było tam tak rzadkie, zę z trudem oddychałeś. Zubat padł omdlały po takim wysiłku. Kiedy Twój wzrok przyzwyczaił się do patrzenia przez mgłę ujrzałeś ruiny. Nie było tu nic. Jednak kiedy podszedłeś kilka kroków ujrzałeś kręcone schody prowadzące do dziwnego latającego statku, który był połączeniem samolotu i balonu. Tam powitał się Cię Twój ojciec. - Sloor... - zaczął po czym zwrócił się do dwóch pomagierów - Jared, Ara, weźcie jego Pokemony i je uleczcie. Opowiadaj dziecko jak podróż i co z Twoją matką!? | |
| | | LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Sob 31 Paź 2015, 21:05 | |
| -Podróż, dobrze, Quicky ewoluował, złapałem Lotada który teraz jest Ludicolo, jeszcze Shiny Mudkip, Pichu, Numel się wykluła, wędką złowiłem shiny Chinchou którego wymieniłem za shiny Mudkipa. Tutaj złapałem Zubata. Co do mamy nie wiem co się stało, utopiła bazę Aquy i uciekła ze swoim Shiny Swampertem a mnie odesłała tutaj. Po drodze do wieży ścigali mnie Aquasi. Oby mamy nie dorwali... A co to jest w ogóle ten cały zespół Aero? Zaraz się wszystko okaże, ciekawe miejsce na bazę, mało ludzi by tu przyszło, potwornie wysoko, nieźle. Tylko żeby Quicky i Gacek szybko wyzdrowieli, aktualnie Quicky jest moim najsilniejszym Pokemonem! Nie mogę go stracić. | |
| | | Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba Pon 02 Lis 2015, 14:37 | |
| - Grupa Aero została powołana by pokonać zespół Magma i Aqua, uwolnić Groudona i Kyogra by mogły wrócić na wolność. Z racji na nasze działania naszym symbolem i protektorem jest Rayquaza, która dzięki nam może spontanicznie mega-ewoluować - odpowiedział Twój ojciec oprowadzając Cię po statku, który był dużo większy niż można było przypuszczać. Kręciło się tu też dużo ludzi w zielonych uniformach z symbolem na klatce piersiowej, który przypominał połączone litery "A" i "R". | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Gra Sloora Ryba | |
| |
| | | | Gra Sloora Ryba | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|