| WALKA FILIPOSA nr 3 | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: WALKA FILIPOSA nr 3 Pią 17 Sty 2014, 11:16 | |
| Nick wyzywającego: Filipos44 Nick Sędzi: Joker NPC, którego chce wyzwać: Brock ____________________________ Arena - Arena znajduje się pod ziemią. Na niekorzyść Filiposa nie dociera tam światło słoneczne, a pokemony powietrzne będą miały tu ciężko, bo co jakiś czas z ziemi wystaje wielki kamień który zagradza drogę. _______________ Brock - Witaj Filipos. Mam nadzieje, że walka będzie wyrównana, ale nie poddam się i pamiętaj, że nie będzie Ci łatwo.
Pierwszym pokiem Brocka był Geodude!
Brock - Geodude kiedy tylko pojawi się przeciwnik użyj Magnitude, a następnie za pomocą Rollout przygwóźdź go do kamienia. Pamietaj atakuj, gdy tylko się pojawi! | |
|
| |
Filipos44
Liczba postów : 383 Join date : 05/01/2014
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Skiddo
| Temat: Re: WALKA FILIPOSA nr 3 Pią 17 Sty 2014, 14:22 | |
| - Powodzenia Brock!- Krzyknąłem z chytrym uśmieszkiem i wypuściłem Skiddo. - Przetrzymaj wstrząsy wywołane jego ziemnym atakiem, a potem gdy zacznie się toczyć w twoim kierunku użyj fali! Następnie złap go za ramiona dzikimi pnączami i wbij go w sufit! Wtedy będziesz miał chwilę by użyć machania ogonem, oraz zrastania! | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: WALKA FILIPOSA nr 3 Pią 17 Sty 2014, 14:27 | |
| Skiddo nieźle oberwał Magnitude od Geoduda, a następnie kiedy Geo użył Rolllout Skiddo użył fali wtedy stała się rzecz niezwykła.. Geodude przebił się przez falę i uderzył małego Skiddo i przygwoździł go do kamienia. Skiddo jest trzymany przez Geoduda. Ciężko będzie mu cokolwiek zrobić.
Brock - Haha świetnie Geodude! Teraz trzymaj go tak i nie daj się zaatakować! Jeśli będzie próbował zaatakować pnączami użyj Magnitude! Jeśli użyje fali przebij się Rollout! Dasz radę Geodude!
Filipos Skiddo - 80%
Brock Geodude - 98% -2 za falę, bo jednak się przebił.
Pogoda - zwykła jak pod ziemią XD
Arena bez zmian
| |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: WALKA FILIPOSA nr 3 Pią 17 Sty 2014, 14:33 | |
| - Nie dobrze...- mruknąłem pod nosem obserwując całą sytuację, zacisnąłem pięści i wydałem komendy; - Skiddo pozbieraj się! Strzepnij go z siebie dzikimi pnączami i wstawaj szybko! Jeśli zaatakuje zrób unik i potem fala! Na sam koniec machanie ogonem, nie daj się pokonać jakiemuś kamieniowi!- Walka zapowiadała się na trudną potyczkę, ale Skiddo miał falę i dzikie pnącza, oba te ataki zadawały obrażenia z poczwórną siłą kiedy trafiały w skalno - ziemnego pokemona. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: WALKA FILIPOSA nr 3 Pią 17 Sty 2014, 14:38 | |
| Skiddo postarał się użyć pnączy i udało mu się Geodude puścił, ale następnie Skiddo dostał Magnitude 10! No próbował zrobić unik, ale nie dał rady.. Skiddo zaatakował falą i zmył przeciwnika niszcząc przy tym dwa kamienie które zrobiły dziurę w arenie. Na koniec zmniejszył obronę przeciwnika za pomocą machania ogonem.
Brock - Kiedy użyje pnączy użyj Magnitude uniemożliwiając mu atak!
Filipos Skiddo - 68%
Brock Geodude - 84%
Pogoda - Jak pod ziemią XD
Arena - Dwa kamienie się przewróciły i zrobiły dziurę.
Ostatnio zmieniony przez Joker dnia Pią 17 Sty 2014, 14:44, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: WALKA FILIPOSA nr 3 Pią 17 Sty 2014, 14:43 | |
| W moim oku pojawił się błysk, ten błysk oznaczał że właśnie wpadłem na świetny pomysł... no w każdym razie mnie wydawał się świetny. Rzeczywistość miała zweryfikować czy tak jest w istocie. - Skiddo użyj fali i zalej te dziurę! Potem złap go przy pomocy dzikich pnączy i wrzuć do wody, to powinno ostudzić jego zapał do walki! Przede wszystkim jednak pamiętaj o unikach, jak znów wywoła wstrząsy to skacz w górę w odpowiednich momentach! | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: WALKA FILIPOSA nr 3 Pią 17 Sty 2014, 14:47 | |
| Skiddo zalał dziurę wodą. Szykował się by użyć pnączy, ale Geodude użył Magnitude 7 i uniemożliwił Skiddo atak. Przed tym nie zdołał uniknąć wstrząsów. Dziura jest zalana jednak Geodude tam nie ma..
Brock - Geodude jeśli przeciwnik będzie chciał Cię tam wrzucić Ty jak najszybciej przygwóźdź go do kamienia, a jeśli jednak da radę Cię wrzucić rozbij ziemię za pomocą Rollout, a następnie kiedy wyczujesz, że znalazłeś się nad Skiddo wyskocz też za pomocą Rollout!
Filipos Skiddo - 58%
Brock Geodude - 84%
Pogoda - Tak jak pod ziemią
Arena bez zmian.
| |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: WALKA FILIPOSA nr 3 Pią 17 Sty 2014, 14:51 | |
| - Kolejna fala! Od razu za falą wyślij swoje pnącza i złap go jak tylko wynurzy się z wody! Potem wrzuć go do wody i jak tylko pokaże się na jej powierzchni użyj fali, tak by nie dać mu wyjść, a jednocześnie go zranić! - No i jak to zwykle bywa genialny plan się nie powiódł, ale przynajmniej w częsci go zrealizowałem, dzięki czemu była szansa na kontynuację. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: WALKA FILIPOSA nr 3 Pią 17 Sty 2014, 15:04 | |
| Skiddo użył dwóch fal i wrzucił przeciwnika do wody. Użył pnączy zadając duże obrażenia przeciwnikowi. Geodude przebił się przez ziemię i wyskoczył, ale nie trafił w Skiddo.
Filipos Skiddo - 58%
Brock Geodude - 64%
Pogoda jak pod ziemią
Arena bez zmian
| |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: WALKA FILIPOSA nr 3 Pią 17 Sty 2014, 15:09 | |
| - Zaczynamy odrabiać straty, teraz dzikie pnącza! Znów postaraj się go wrzucić do wody i ustaw się tak żebyś używając fal zalewał jednocześnie ten jego tunel i powierzchnię naszej sadzawki! Pamiętaj o unikach i o tym jak radziłem ci unikać wstrząsów! - Zaczynało się robić coraz ciekawiej... a to nawet nie połowa starcia. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: WALKA FILIPOSA nr 3 | |
| |
|
| |
| WALKA FILIPOSA nr 3 | |
|