PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gra Arca - Shadica

Go down 
4 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
AutorWiadomość
Maloyo

Maloyo

Liczba postów : 189

Gra Arca - Shadica - Page 13 Empty
PisanieTemat: Re: Gra Arca - Shadica   Gra Arca - Shadica - Page 13 EmptyCzw 20 Lut 2014, 09:56

Ursula natomiast rozrysowywała plany pokazów w swoim notatniku, który wyciągnęła z torby. Garchomp spał owinięty wokół namiotu a Flareon ogrzewał plecy jego trenerki. Po jakiś czterdziestu minutach dziewczyna ziewnęła, powiedziała "dobranoc" i poszła spać a Ty podąrzyłeś w jej ślady.
Noc minęła wam spokojnie. Kiedy wstałeś i wyszedłeś z namiotu Ursula rozczesywała mokre włosy.
- Jeżeli chcesz się umyć to trzydzieści metrów dalej jest dość czysty strumyczek - rzekła pokazując palcem w krzaki.
Powrót do góry Go down
Shadic

Shadic

Liczba postów : 755

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Eevee

PisanieTemat: Re: Gra Arca - Shadica   Gra Arca - Shadica - Page 13 EmptyCzw 20 Lut 2014, 15:26

- Dzięki - odpowiedziałem, po czym skierowałem się we wskazanym kierunku razem z resztą podopiecznych. Gdy dotarłem na miejsce, rozebrałem się i wszedłem do wody. Po umyciu się stanąłem na jednym z kamieni a następnie przyjąłem pozycję do walki i zacząłem wymierzać ciosy w niewidzialnego przeciwnika. Zadowolony że nie wypadam z formy stanąłem na rękach, potem na tej zdrowej, mechaniczną podnosząc do góry i zacząłem robić pompki na jednej ręce.
Powrót do góry Go down
Maloyo

Maloyo

PisanieTemat: Re: Gra Arca - Shadica   Gra Arca - Shadica - Page 13 EmptyPią 21 Lut 2014, 20:32

Kiedy byłeś już umyty i sobie poćwiczyłeś ujrzałeś coś jakby racę wystrzeloną z waszego obozowiska. Czy coś się stało Ursuli i daje alarm? Czy po prostu ćwiczy swoje pokazowe sztuczki? Cóz, wiele innych opcji była również możliwa. Mogła zginąć a ktoś wystrzelił racę by oznajmić "tu leży ciało, sprzątnijcie je". Tak, to byla następna Twoja myśl. Chyba powinieneś sprawdzić co sie tak naprawdę wydarzyło.
Powrót do góry Go down
Shadic

Shadic

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Arca - Shadica   Gra Arca - Shadica - Page 13 EmptyPią 21 Lut 2014, 21:11

Ruszyłem biegiem w stronę obozowiska, zabnierając plecak. Miałem złe przeczucia. Zawołałem podopiecznych by w razie czego być gotowym do walki.
- W co tym razem się wpakowała? - pomyślałem przyspieszając. W grę wchodziły różne scenariusze, wolałem jednak by nie był to, któryś z tych czarniejszych. W całym tym zamieszaniu zapomniałem się jednak ubrać więc biegłem prawie nago, w butach i gaciach, jednak w tej chwili szczególnie się tym nie przejmowałem.
Powrót do góry Go down
Maloyo

Maloyo

PisanieTemat: Re: Gra Arca - Shadica   Gra Arca - Shadica - Page 13 EmptyNie 23 Lut 2014, 22:35

Biegłeś co sił. W końcu dotarłeś do obozowiska. Ujrzałeś Ursulę, cała i zdrową, ubraną, spakowaną chowającą broń do flar w kieszeni torby.
- Za długo tam byłeś, musimy ruszać. Gloom wyczuł pyłki w powietrzu. Podejrzewam, ze niedługo przyleci tu cała plejada wszystkich dostępnych także musimy się zwijać. Moja Garchomp wespnie się po drzewach i pójdziemy po koronach. Mam nadzieję, zę wytrzymają jej ciężar.
Powrót do góry Go down
Shadic

Shadic

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Arca - Shadica   Gra Arca - Shadica - Page 13 EmptyNie 23 Lut 2014, 22:53

- Arceusie... ja chyba jestem przewrażliwiony - pomyślałem przejezdżając ręką po twarzy w geście zażenowania swoim zachowaniem. Szybko założyłem ciuchy z plecaka i wycofałem podopiecznych do Balli, po czym zabrałem się za zwijanie namiotu. W swoim pracowitym pędzie przypadkiem kopnąłem coś co wydawało mi się zwykłym kamieniem. Nie zwracając na to uwagi złożyłem namiot i włożyłem go do plecaka, szybko sprawdziłem czy niczego nie zostawiłem i skierowalem się w stronę czerwonookej.
Powrót do góry Go down
Maloyo

Maloyo

PisanieTemat: Re: Gra Arca - Shadica   Gra Arca - Shadica - Page 13 EmptyCzw 27 Lut 2014, 22:59

- Idź Garchomp - rzekła dziewczyna a jej stworek wypadł z kuli w fioletowych serduszkach. Bardzo pasowały do tak dużego i groźno wyglądającego Pokemona. Po chwili już siedzieliście razem ze swoim dobykiem na jego plecak i smok wspinał się po konarze grubego drzewa na jego szczyt. Gdy już byliście w koronie owiał was świeży powiew. Coś całkiem odmiennego od zaduchu w lesie.
- To o czym pogadamy - rzekła dziewczyna wskazując swojemu stworkowi, który mimo rozmiarów zgrabnie poruszał się po cienkich gałązkach drzew.
Powrót do góry Go down
Shadic

Shadic

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Arca - Shadica   Gra Arca - Shadica - Page 13 EmptyPią 28 Lut 2014, 07:33

- Nie mam pojęcia - odpowiedziałem próbując nie spaść ze smoka. Nie przychodziły mi do głowy żadne tematy, w końcu jednak coś wymyśliłem.
- Jak rozpoczęłaś swoją przygodę jako koordynatorka? Poszłaś w ślady któregoś z rodziców czy to było raczej własne marzenie? - zapytałem spoglądając w niebo. Z jakiegoś dziwnego powodu miałem uczucie że zbliża się niebezpieczeństwo.
Powrót do góry Go down
Maloyo

Maloyo

PisanieTemat: Re: Gra Arca - Shadica   Gra Arca - Shadica - Page 13 EmptyPon 03 Mar 2014, 00:55

- Zostałam koordynatorką bo od zawsze tego chciałam. Od kiedy byłam mała dziewczynką chciałam robić to co Ci ludzie w telewizji. Niestety nie miałam łatwo. Garchomp, jako Gible towarzyszył mi od mojego piątego roku życia i jak się patrzy na niego to nie myśli się, zę może być konkursowym Pokemonem. O mnie też tak myślano więc postanowiłyśmy przełamać stereotypy. Potem nam różnie szło ale tu, w Hoenn, mam zamiar wygrać Festival.
Powrót do góry Go down
Shadic

Shadic

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Gra Arca - Shadica   Gra Arca - Shadica - Page 13 EmptyPon 03 Mar 2014, 10:33

- Rozumiem - odparłem spoglądając w dół by sprawdzić czy nie dzieje się tam coś ciekawego, następnie zatopiłem się we własnych myślach. Ja też kiedyś miałem marzenia, ale od dnia w którym straciłem rodziców musiałem szybko dorosnąć oraz nauczyć się stąpać twardo po ziemi. Westchnąłem cicho odrzucając od siebie myśli.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra Arca - Shadica   Gra Arca - Shadica - Page 13 Empty

Powrót do góry Go down

Gra Arca - Shadica
Powrót do góry 
Strona 13 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Box Arca
» Konto Arca
» Polowanie Shadica
» Polowanie Shadica II
» Album Shadica

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Offtopic :: Archiwum Gier-
Skocz do: