| Park Jurajski | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Zeromus
Liczba postów : 606 Join date : 14/09/2016 Age : 29 Skąd : Ostrowiec Świętokrzyski
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: Park Jurajski Pią 04 Lis 2016, 20:18 | |
| Skoro tak chcesz to zrobić.. To popieram kopnięcie Jokera, a kamień.. Meh skoro tak musi być to niech będzie, że bierę ognisty.. Tylko ukrywam go głęboko by Rusty przypadkiem go nie znalazł.. | |
|
| |
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Park Jurajski Pią 04 Lis 2016, 20:24 | |
| - Bolało – rzuciłem krótko. Szczerze mówiąc miałem ich kłótnie gdzieś. Mogli wrzeszczeć na siebie, bo jeden zabrał nagrodę drugiemu. Dla mnie i tak nie miało to znaczenia… Szczerze mówiąc nie potrzebowałem przedmiotów ewolucji. Poza tym posiadałem pokemony, które mogły ewoluować i MUSIAŁY to zrobić. Postanowiłem, że wezmę pierwszą wartę. Jaskinia była w porządku – Tyrantrum nie powinna zmieścić się do środka! Idealne schronienie dla trzech osób. Zresztą… Trlalala. Ops. Bum. Bum. Joł. Ok. Kiedy upewniłem się, że przez sklepienie nie przecieka deszczówka wypuściłem swojego Charmeleona. Mógłby stworzyć niewielkie ognisko, ale… No właśnie. Do tego potrzebowaliśmy drewna. Zawsze to jakieś światło. Jeśli jaskinia miała jakieś korytarze to poleciłem pokemonowi je oświetlić.
| |
|
| |
LubiePlacki
Liczba postów : 1051 Join date : 21/05/2015
| Temat: Re: Park Jurajski Pią 04 Lis 2016, 20:31 | |
| Charmeleon Jokera oświetlił korytarz. Okazało się że są trzy. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Park Jurajski Pią 04 Lis 2016, 21:00 | |
| - W porządku – westchnąłem. – Charmeleon, idziemy środkowym korytarzem. Może zaprowadzi nas do wyjścia… – intuicja podpowiadała mi, że najlepszy będzie prawy, ale jak zwykle by się myliła. Musiałem postawić na środek. Podążając trochę za ognistym stworkiem zacząłem się rozglądać. Kto wie… może gdzieś przyszykowano na nas pułapkę? Albo znajdziemy rozgałęzienie dróg? Lub – co gorsza – coś nas zaatakuje. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Park Jurajski Pią 04 Lis 2016, 21:02 | |
| A w środku było..... ABSOLUTNIE NIC! Tylko małe jeziorko. Za to możesz tu wygodnie spać. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Park Jurajski Pią 04 Lis 2016, 21:08 | |
| - Idealnie – uśmiechnąłem się do Charmeleona. Nie znałem go zbyt długo, a jednak był jednym z ciekawszych moich stworków. Zresztą… posiadałem tylko ognika i Poliwaga, najsłabszego. Musiałem pomyśleć o odpowiednim treningu. Bo dlaczego nie? – Chcesz tutaj zostać, czy wolisz posiedzieć w Ballu? – nie czekając na decyzję stwora ułożyłem się wygodnie odwołując go do Balla. Nie poszedłem jednak spać… | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Park Jurajski Pią 04 Lis 2016, 21:10 | |
| Charmeleon pokiwał głową że chce zostać. A ty go schowałeś. Brawo. | |
|
| |
Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
| Temat: Re: Park Jurajski Pią 04 Lis 2016, 21:11 | |
| Ja tam kładę się z moim poketowarzyszem do prawego tunelu i pierdzę na zewnątrz by innym było miło za to, że nie chcieli ze mną spać. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Park Jurajski Pią 04 Lis 2016, 21:12 | |
| - Sorry, miałem laga – rzuciłem wypuszczając Charmeleona. | |
|
| |
Zeromus
Liczba postów : 606 Join date : 14/09/2016 Age : 29 Skąd : Ostrowiec Świętokrzyski
| Temat: Re: Park Jurajski Pią 04 Lis 2016, 21:18 | |
| No to skoro tak to wybiera ostatni, czyli lewy korytarz wypuszczając Rustyego i myśląc nad okradzieniem Jokera | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Park Jurajski | |
| |
|
| |
| Park Jurajski | |
|