PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Park Jurajski

Go down 
5 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next
AutorWiadomość
LubiePlacki

LubiePlacki

Liczba postów : 1051

Park Jurajski - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: Park Jurajski   Park Jurajski - Page 7 EmptyCzw 03 Lis 2016, 15:28

Vaphel:
Reszta cię nie słyszała bo przestraszyli się ryku Tyrantrum i uciekli.
Zeromous i Joker:
I tak biegiem ominęliście łąkę Amuar. Do przejścia wam zostały Góry Aerodactyli i wybieg Heliolisków.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

PisanieTemat: Re: Park Jurajski   Park Jurajski - Page 7 EmptyCzw 03 Lis 2016, 16:24

- To wszystko jest pogibane, ale… – urwałem widząc kamienie znajdujące się na wodzie. Zgrabnie przeskakiwałem z jednego na drugi. Tralalla, trlalallal. Nagle wydostaliśmy(o ile) się z tego potwornego miejsca i znaleźliśmy pole z jakimiś pokemonami. Wyglądały fajnie, jednak postanowiłem zostawić je w spokoju.
- Okej, idziemy dalej? – zapytałem. Najlepiej byłoby znaleźć schronienie na noc… Gdybyśmy znaleźli wgłębienie to tam wchodzę. Drzewo… cokolwiek!
Powrót do góry Go down
Zeromus

Zeromus

Liczba postów : 606

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Park Jurajski   Park Jurajski - Page 7 EmptyCzw 03 Lis 2016, 17:41

Cały czas w ciszy.. O ile kroki Tyrunta można nazwać cichymi podążałem za Jokerem, jednak gdy tylko dotarliśmy do rzeki to odesłałem go do pokeballa (Tyrunta, nie Jokera) i przeskakując po kamieniach przedostałem się na drugą stronę. Jak usłyszałem to, co Joker powiedział to musiałem mu odpowiedzieć - Jeżeli znaleźlibyśmy jakąś małą jaskinię to byłoby dość dobrze.. Tyrantrum tam nie wejdzie, jednak jeżeli się nie znajdzie będziemy zmuszeni do nocowania na drzewach. Oby tylko Amaury i ich ewolucje nie uznały nas za jakieś smaczne owoce.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Liczba postów : 3197

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Park Jurajski   Park Jurajski - Page 7 EmptyCzw 03 Lis 2016, 22:30

Podążam cały czas za moimi towarzyszami. W szczególności za Zeromusem.
Powrót do góry Go down
https://pokenova.forumpl.net/t94-fernando-de-la-rosa
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Park Jurajski   Park Jurajski - Page 7 EmptyPią 04 Lis 2016, 17:56

Znajdujecie jaskinię. Pustą, bez rzadnego Pokemona. W środku leży everstone, leafstone i firestone.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

PisanieTemat: Re: Park Jurajski   Park Jurajski - Page 7 EmptyPią 04 Lis 2016, 18:17

Prędko chwyciłem everstone. Schowałem go do plecaka śmiejąc się jak opętany. Teoretycznei to nie był mi do niczego potrzebny, ale lepszy rydz niż nic! Tych pozostałych okruchów miałem w nadmiarze… Postanowiłem, że dam go kiedyś jakiemuś pokemonowi! Tak w podzięce! Usiadłem chowając kamyk do plecaka. Następnie spojrzałem na każdego towarzysza z osobna.
- No co? – spytałem wzruszając ramionami. Skoro oferowano nam takie przywileje to musieliśmy z tego skorzystać. Everstone to idealny wybór.
Powrót do góry Go down
Zeromus

Zeromus

Liczba postów : 606

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Park Jurajski   Park Jurajski - Page 7 EmptyPią 04 Lis 2016, 18:45

Tylko spoglądam na Jokera.. Jednak gdyby spojrzenie mogło zabijać, to nasz Joker w tej chwili padłby trupem. Kira wkurzył się za zabranie akurat tego kamienia, przydałby mu się dla Zoruy, jednak skoro ten szaleniec ze śmiechem rodem od nemezis Batmana go już zapierdolił, to trzeba inaczej to wymyślić.. Mam już nawet pomysł, jednak na razie trzeba udawać dobrego kolegę i wybrać LeafStone.. Po co mi, nie wiem.. Ale Fire Stone już mam, więc niezbyt mi potrzebny teraz.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Park Jurajski   Park Jurajski - Page 7 EmptyPią 04 Lis 2016, 18:45

Ja chwytam pędem LeafStone, Bardzo mi się niedługo przyda.
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Park Jurajski   Park Jurajski - Page 7 EmptyPią 04 Lis 2016, 20:01

Skończyło się na tym że powstała scena z typowego romansu. Vaphel i Zeromous w jednej chwili złapali jeden kamień. Joker natomiast nie pomagał w utrzymaniu kryjówki w tajemnicy. Jego śmiech mógł coś zwabić.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Park Jurajski   Park Jurajski - Page 7 EmptyPią 04 Lis 2016, 20:04

Wyrywam kamień z łapsk Zeromusa i kopie Jokera w jaja by się zamknął.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Park Jurajski   Park Jurajski - Page 7 Empty

Powrót do góry Go down

Park Jurajski
Powrót do góry 
Strona 7 z 20Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: NPC :: Arena :: Eventy-
Skocz do: