| I event z okazji zmarłych | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
LubiePlacki
Liczba postów : 1051 Join date : 21/05/2015
| Temat: Re: I event z okazji zmarłych Sob 29 Paź 2016, 21:13 | |
| Zaczynam demolować krzaczek obok telewizora. Zaczynam go łyżeczką obrywać z liści. Chcę zdobyć to co skrywa niepozorny krzaczek. -GIŃ! GIŃ KRZAKU NIECZYSTY! ZGIIIŃ!!! ZGIŃ SUCHY KRZAKU NIE DAJĄCY CIENIA!!! GIŃ ZA ZABIERANIE FAL Z TELEWIZORA I ZA ISTNIENIE!!! ZGIŃ KRZAKU PRZEKLĘTY! KRZAK WYKLĘTY W PAPROTCE ZAKLĘTY! GIŃ! | |
|
| |
Snorunt
Liczba postów : 48 Join date : 16/09/2016
| Temat: Re: I event z okazji zmarłych Sob 29 Paź 2016, 22:05 | |
| Ulala, zdaje się, że właśnie zyskałam swoich pierwszych murzynów do pracy poddanych - pomyślałam z wyraźnie malującym się na twarzy uśmiechem. Od razu wykorzystując ich zapał i chęć do niesienia pogromu wśród mebli, skierowałam ich na niezniszczoną jeszcze drugą pufę, stojącą koło stołu. Nadszedł czas by sprawdzić, co i ona kryła w środku. | |
|
| |
Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: I event z okazji zmarłych Sob 29 Paź 2016, 22:09 | |
| Joker z potworem rozbili parapet a z niego wypadło pudełko z kompletem HMów.
Sufit rozpadł się w proch, obsypując Zeromusa 10 rzadkimi cukierkami.
Placki znowu porwał się na zniszczony obiekt.
Snorunt za to odkryła drugą skrzynię skarbów. Wygrała: 2 kamienie ewolucyjne dowolne 2 przedmioty ewolucji dowolne 2 dowolne TM 2 dowolne MT 2 dowolne HM 10 rzadkich cukierków wybrany krzak berry wybrane drzewo aprikornowe
Ostatecznie runęła też ściana w której było okno i drzwi na taras. | |
|
| |
Zeromus
Liczba postów : 606 Join date : 14/09/2016 Age : 29 Skąd : Ostrowiec Świętokrzyski
| Temat: Re: I event z okazji zmarłych Sob 29 Paź 2016, 22:17 | |
| Pieprzyć to.. Zabieram się za niszczenie dolnej ściany (tej za tv). Atakuje jednocześnie z rogatym koniem nadal uważając na niego samemu. Muszę się przecież oszczędzać.. I to przeżyć. Jednak wyżywanie się na ścianie będzie wspaniałe.. Oczywiście uprzednio zebrałem przedmioty - To za te wszystkie czasy, kiedy sąsiedzi wiercili w ścianie o 6 nad ranem !! | |
|
| |
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: I event z okazji zmarłych Sob 29 Paź 2016, 22:27 | |
| Zwróciłem się w kierunku drzwi prowadzących na korytarz. Rozkazałem makaronowemu potworkowi zaatakować je tak mocno jak tylko potrafił. Zamierzałem je zniszczyć razem z nim. Chciałem zdobyć jeszcze kilka przydatnych przedmiotów, więc… Czekałem na rozwój wydarzeń. Miałem nadzieję, że szybko się z nimi uwiniemy chociaż w pokoju już niczego nie było. | |
|
| |
Snorunt
Liczba postów : 48 Join date : 16/09/2016
| Temat: Re: I event z okazji zmarłych Nie 30 Paź 2016, 12:48 | |
| Z szerokim uśmiechem na twarzy zebrałam zdobyte przedmioty i rozejrzałam się po doszczętnie zniszczonym już pokoju. Następnie utkwiłam wzrok w stojącej jeszcze ścianie tuż za narożnikiem i witryną. Cóż, skoro i tak to pomieszczenie wcale już pomieszczenia nie przypominało, to zabrałam się za demolowanie i jej. Nasłałam na nią swoich pomocników, nakazując im uderzanie w nią z całej siły. Wkrótce ja sama przystąpiłam do niszczenia, czy to posyłając w stronę niej kawałki ceramiki, czy też robiąc to samo, co kaktusomeny - w skrócie mówiąc: starając się wyrządzić jak największe szkody. | |
|
| |
LubiePlacki
Liczba postów : 1051 Join date : 21/05/2015
| Temat: Re: I event z okazji zmarłych Nie 30 Paź 2016, 17:33 | |
| Z pomocą moich wspaniałych mocy i przewspanoalem majetsetyczniej łyżki od herbaty niszczę podłogę. Rzucam nią gdziekolwiek. Aby coś wypadło spod podłogi. -GIŃ BRUDNA UBŁOCONA PODŁOGO! PRZEPADNIJ! ROZERWĘ CIĘ PODŁOGO Z OANELI DREWNAINYCH! BĘDZIESZ ROZRYWANA I PALONA! POKAŻ CK MASZ W ŚODKU PODŁOGO NIECZYSTA! | |
|
| |
Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
| Temat: Re: I event z okazji zmarłych Nie 30 Paź 2016, 18:20 | |
| Zeromus naparł ze wzwodem jednorożca na ścianę z której gruzów wygrzebał 5 rare candy.
Joker dorwał się z Potworem do drzwi, z których wypadły 2 rare Candy.
Snorunt rozwaliła kolejną ścianę, z której wypadło 5 rare candy.
Placki chciał rozwalić coś czego już nie ma. Na jego szczęście ostatnia ściana się zawaliła dając mu 1 TM wybrany.
I tak nie zostało już nic do rozwalenia. Gracze stali wśród gruzów pokoju a wokół rozciągała się biała pustka. Joker unicestwił w końcu portal przez który można było opuścić tą bezmierną nicość. Jeden z kaktusomenów pobiegł by skoczyć z tarasu. Znikł w mlecznej substancji tego świata. Sytuacja wydawała się opłakana. Wtem z niebios spadła poduszka. Jedno z narzędzi zagłady. Jej nadzienie dało skrzydła naszym graczom, którzy unieśli się i wrócili do swoich gier, swoich spraw, swoich pokefilskich marzeń...
~~~The End~~~ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: I event z okazji zmarłych | |
| |
|
| |
| I event z okazji zmarłych | |
|