PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Test Freaky'iego

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Vaphel
Admin
Vaphel

Liczba postów : 3197

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

Test Freaky'iego - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Test Freaky'iego   Test Freaky'iego - Page 2 EmptySro 24 Cze 2015, 21:41

- Nie przejmuj się zatruciem, Trujących typów to nie dotyczy! Użyj Dzikiego pnącza by złapać przeciwnika za ogon i rzuć nim o arenę. Potem gdyby chciał zaatakować Trującym żądłem, złap ten atak Dzikim pnączem i tak uzbrojonym batem sieknij przeciwnika. Potem spróbuj spętać go tym atakiem tak by nie mógł się ruszać i uderzaj nim o glebę.
Powrót do góry Go down
https://pokenova.forumpl.net/t94-fernando-de-la-rosa
Freaky74

Freaky74

Liczba postów : 115

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Gastly

PisanieTemat: Re: Test Freaky'iego   Test Freaky'iego - Page 2 EmptySro 24 Cze 2015, 22:47

Chcę ci powiedzieć że twój pokemon cały czas stoi w miejscu. Jeśli nie piszesz że ma się ruszać to ruszać się nie będzie Smile
Słońce świeciło co dawało Bellsprout'owi niesamowitą przewagę w tej rundzie. Gdy Wedlee zaatakował twojego pokemona Strzałem siecią, Bellsprout odbił atak dzikim pnączem i strzał trafił prosto w Wedlaa. Podczas gdy robaczek próbował się uwolnić oberwał dwa razy Dzikim pnączem, oraz został złapany i dosłownie wgnieciony w glebę, co zadało mu krytyczne obrażenia. Wyglądało na to że walka dobiegnie końca. Jeśli dobrze rozegrasz następna rundę będzie ona ostatnią.

Bellsprout 70% HP - Szybkość X2
VS
Wedlee 40% HP

Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Test Freaky'iego   Test Freaky'iego - Page 2 EmptyCzw 25 Cze 2015, 13:27

- Poddaje się - rzekłam i zawróciłam swojego stworka do balla. Potem szybko uciekłam do lasu nawet nie oglądając się za siebie. Czemu tak zrobiłam? Sama nie wiem. Jestem nieźle pokręcona i to mogło być spowodowane właśnie tym. Tak czy owak trzeba spieprzać by uniknąć wstydliwej rozmowy z Taylorem i tłumaczenia się czemu uciekła w środku walki, którą wygrywałam. Myślę,z ę nawet psychiatra by mu tego nie wytlumaczył po przebadaniu mnie. Trzeba się dostać jak najszybciej do Pewter.
Powrót do góry Go down
Freaky74

Freaky74

Liczba postów : 115

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Gastly

PisanieTemat: Re: Test Freaky'iego   Test Freaky'iego - Page 2 EmptyCzw 25 Cze 2015, 23:11

Byłbym wdzięczny gdybyś nie pisał słów typu "spieprzać". Może to nie takie przekleństwo ale mnie to trochę irytuję. Dzięki Smile
I nie dostajesz Exp'a bo nie skończyłeś walki.

Gdy uciekłaś do lasu twój Bellsprout wyszedł z pokeballa i popatrzył na ciebie jakby chciał powiedzieć "Czemu uciekliśmy dobrze nam szło?" Kiedy popatrzyłaś na swojego stworka nagle usłyszałaś chrupanie w swoim plecaku/torbie. Po jej otwarciu zauważyłaś małego Caterpie który wyjadał ci jedzenie. Gdy cię zobaczył szybko wyskoczył koło twojej nogi i zaczął się do ciebie przytulać. Najwyraźniej cię polubił. Czyżby wyglądało na to że masz nowego towarzysza podróży?

[You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.]
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Test Freaky'iego   Test Freaky'iego - Page 2 EmptySob 27 Cze 2015, 07:54

Test zdany. Wyślij mi na pw liczbę graczy i motto działu.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Test Freaky'iego   Test Freaky'iego - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Test Freaky'iego
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Test Makroska