PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gra Vaphela

Go down 
5 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next
AutorWiadomość
LubiePlacki

LubiePlacki

Liczba postów : 1051

Gra Vaphela - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: Gra Vaphela   Gra Vaphela - Page 7 EmptySro 24 Cze 2015, 22:25

Mr. Move Deleter. MMetapoda spróbuję zrobić jutro.
----------------------
Nazwa Pokemona: Eevee M
Gra Vaphela - Page 7 59
Poziom: 5
Typ:Normalny
Łańcuch ewolucji: Eevee-(Wodny Kamień)->Vaporeon/(Ognisty Kamień)->Flareon/(Elektryczny Kamień)->Jolteon/(Max Szczęścia w dzień)->Espeon/(Max Szczęścia w noc)->Umbreon/(+1level przy omszonej skale)->Leafon/(+1level przy lodowej skale)->Glaceon/(wrózkowy atak+1lvl)->Sylveon
Obecne Ataki: Atak Piaskiem (Sand-attack),
Reszta ataków: pchnięcie (Tackle) biczoogon (Tail Whip)
Charakter i historia: Nudziarz i nieogar, nic go nie interesuje i nie bawi od ostatniej wizyty u Move Deletera.
Zdolność: Ucieczka (Run Away)-Pokemon może uciec z każdej walki w dziczy.
Trzymany przedmiot: -
Istotne lokacje: Valencia: miejsce zakupu.
Ball: Pokeball

Eevee ziewnął i zwinął się w kłębek na środku drogi i zasnął, jakiś człowiek go kopnął i Eevee wylądował na dachu PokeCentrum.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Liczba postów : 3197

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Vaphela   Gra Vaphela - Page 7 EmptyCzw 25 Cze 2015, 13:16

Tak powinien wyglądać ten skan:
Nazwa Pokemona: Eevee M
Gra Vaphela - Page 7 63
Poziom: 5
Typ: Normalny
Łańcuch ewolucji: Eevee-(Wodny Kamień)->Vaporeon/(Ognisty Kamień)->Flareon/(Elektryczny Kamień)->Jolteon/(Max Szczęścia w dzień)->Espeon/(Max Szczęścia w noc)->Umbreon/(+1level przy omszonej skale)->Leafon/(+1level przy lodowej skale)->Glaceon/(+1level + wrózkowy atak)->Sylveon
Obecne Ataki: Atak piaskiem (Sand Attack)
Reszta ataków: Biczogon (Tail Whip), Pchnięcie (Tackle), Pomocna dłoń (Helping Hand), Wark (Growl)
Charakter i historia: Nudziarz i nieogar, nic go nie interesuje i nie bawi od ostatniej wizyty u Move Deletera.
Zdolność: Ucieczka (Run Away)-Pokemon może uciec z każdej walki w dziczy.
Trzymany przedmiot: -
Istotne lokacje: Valencia - miejsce zakupu od handlarza.
Ball: Pokeball

Poza tym nie dałeś mi expa ani punktów szczęścia za trening na statku.
- Ej, czy któryś z waszych Pokemonów nie zna może Kuli Cienia albo Ukrytej siły. Gdyby tak było to mógłby nauczyć moje stworki tego ruchu, głownie chodzi mi o Eevee'iego. Jakiś debil usunął mu prawie wszystkie ataki i chyba to jest przyczyna jego kiepskiego samopoczucia. To jak? Pomożecie? - spytałem moich przyjaciół.
Powrót do góry Go down
https://pokenova.forumpl.net/t94-fernando-de-la-rosa
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Vaphela   Gra Vaphela - Page 7 EmptyCzw 25 Cze 2015, 15:27

+0.5 lvl i +1 szczęścia.
------------------------
-Moja Viri umie Sekretną Siłę.
Powiedziała Nell i zawołała swoją Vulpix która zaraz znalazła się przy jej nodze. Oddish postanowił pobiegać dookoła ciebie ale po chwili się przewrócił. Cleffa wskoczyła ci na głowę.
-Fer, jak myślisz, czy aby na pewno wizyta u Move Deletera tak by zmieniła Pokemona? Nie chcę mi się w to wierzyć żeby taki wesoły stworek zmienił się nagle w głupszego od Psyducka (dostaje w twarz od przechodzącej obok kaczki) okej, okej nie o ciebie chodziło.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Vaphela   Gra Vaphela - Page 7 EmptyCzw 25 Cze 2015, 15:45

- Cóż, mam nadzieję, ze to to i po nauczeniu się Sekretnej siły wszystko się zmieni - odrzekłem i wypuściłem lisełka - Nell bądź moim mistrzem! Oddish, Cleffa, Eevee słuchajcie co mówi Nell i spróbujcie naśladować Viri gdy będzie używała Sekretnej siły. Dzięki temu nauczycie się bardzo przydatnego ataku, który wykorzystamy w zbliżającym się Konkursie? Gotowi? To zaczynamy!
Byłem pełen entuzjazmu. Większość moich Pokemonów mogła nauczyć się tego przydatnego ataku o szerokim zastosowaniu.
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Vaphela   Gra Vaphela - Page 7 EmptyCzw 25 Cze 2015, 15:49

Wszystkie twoje pokemony z zainteresowaniem patrzyły co robi Vulpix, poza Eevim który znudzony patrzył na coś innego, na ziemię.
-Wiesz co Fer? Mój tata był naukowcem, wynalazł tłumacz z Pokemonowego na nasz. Mogę przetłumaczyć co mówi Eevee.
Eusin wyciągnął z plecaka dziwne urządzenie i namierzył nim Eeviego.
-O rety! Po co mam się uczyć nowych posunięć skoro i tak zaraz mnie zaniosą do tamtego gościa który wyczyści mi mózg. Zaraz? Co to za śmieszne urządzenie?
Eevee skoczył na Eusina przywracając go.
-A ała! Zostaw!
Eevee pdrapał jakiś kabel, Eusin zaraz zabrał mu tłumacz zaczął coś przeglądać.
-No to możemy się pożegnać z rozmową z Lugią i Hypno, Eevee podrapał kable odpowiadające za tłumaczenie języka Lugii i Hypno, o i jeszcze Gengara.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Vaphela   Gra Vaphela - Page 7 EmptyCzw 25 Cze 2015, 15:54

Wtem zrozumiałem o co chodzi liskowi. Wziąłem go na ręce ściągając z Eusina.
- Nikt już Cię więcej nie zaprowadzi do tego złego pana - rzekłem przytulając malucha a potem cała resztę moich stworków - podróżujemy by zostać mistrzami Konkursów i tak los nas na siebie sprowadził. W związku z tym, Ty też z nami będziesz do tego dążył. Co za tym idzie musimy nauczyć się posługiwać wieloma fajnymi ruchami by przyćmić wszystkich innych uczestników, rozumiesz?
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Vaphela   Gra Vaphela - Page 7 EmptyCzw 25 Cze 2015, 15:59

Eevee pokiwał głową na tak, Eusin wymieniał zepsute tłumacze.
-Kyogre, Arceus i jeszcze Abra...
-Możesz przestać? A co działa?
-Wszystko poza tym co wymieniłem.
-Czyli możemy się porozumiewać z każdym Pokemonem?
-No z Arceusem już nie pogadamy.
-A z Vulpixem?
-Tak.
-Weeeeeee!
Eevee wrócił do treningu i po chwili razem z Cleffą i Oddishem nauczył się Skeretnej Siły.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Vaphela   Gra Vaphela - Page 7 EmptyCzw 25 Cze 2015, 16:11

- To co ludki? Każde z nas ma jakieś nowe Pokemony, może zrobimy sobie mały turniej w podwójnej walce? Najpierw ja z Eusinem, potem ja z Nell a na koniec Wy ze sobą. Co Wy na to? - spytałem moich przyjaciół. Potrzebowałem wytrenować Metapoda, Magikarpia i Eevee'iego. W sumie rybki nie mogę trenować na lądzie, więc póki co zajmę się dwoma pozostałymi.
- Wybieram was, Eevee i Metapod - rzekł i wypuściłem mojego robaczego przyjaciela na arenę.
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Vaphela   Gra Vaphela - Page 7 EmptyCzw 25 Cze 2015, 17:15

-A może potrójna? Rhyhorn, Zorua i Rattata do ataku! Fer, ty zaczynasz.
Pokemony stały w pozycji bojowej, musisz wybrać jeszcze jednego stworka do walki.

Eevee: 100
Metapod: 100
???

Vs:

Rhyhorn: 100
Zorua: 100
Rattata: 100
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Vaphela   Gra Vaphela - Page 7 EmptyCzw 25 Cze 2015, 18:34

- Niech będzie, walcz hmmm...Cleffa! - rzekłem i poczekałem aż gwiazdka przywędruje na pole walki - Metapod użyj Strzału siecią i spętaj Rhyhorna! Eevee użyj Ataku piaskiem i oślep Rattatę. Cleffa użyj Mimiki i zaatakuj Atakiem piaskiem w Zoruę. Potem Eevee i Cleffa połączcie swoje ataki Sekretnej siły i uderzcie przeciwników. Metapod podążaj za tym atakiem i uderz Pchnięciem Rattatę a Ty Cleffa podązaj za Metapodem i używając Mimiki użyj Pchnięcia na Zurui.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra Vaphela   Gra Vaphela - Page 7 Empty

Powrót do góry Go down

Gra Vaphela
Powrót do góry 
Strona 7 z 50Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Offtopic :: Archiwum Gier-
Skocz do: