| Gra Vaphela | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
LubiePlacki
Liczba postów : 1051 Join date : 21/05/2015
| Temat: Re: Gra Vaphela Pon 22 Cze 2015, 19:29 | |
| | |
|
| |
Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: Gra Vaphela Pon 22 Cze 2015, 19:42 | |
| Zaden z tych Pokemonów mnie nie zainteresował. Potrzebowałem czegoś co nie wyglądało i nie pasowało na stworka konkursowego ale mimo to miało artystyczną duszę. Jurorzy patrzyli zawsze na wykrzesanie takiej iskry ze stworka i coraz częściej w telewizji można było zauważyć ziemne, kamienne, walczące czy mroczne i trujące stworki w Konkursach. Między innymi dlatego Oddish od zawsze mnie interesował. Dlatego też złapałem Magikarpia bo nawet taki stworek może być użyty w tego typu zawodach. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Vaphela Pon 22 Cze 2015, 19:53 | |
| | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Vaphela Pon 22 Cze 2015, 21:39 | |
| Żaden z tych stworków nie zainteresował mnie do czasu spotkania Eevee. Ten lisek to bardzo rzadki stworek spotykany głównie w prywatnych hodowlach. Jego zdolność do ewoluowania w osiem różnych form jest niesamowita. Tak naprawdę wcielając tego Pokemona do drużyny każdy trener może go ewoluować w coś co mu będzie odpowiadało. To było to czego szukałem. - Przepraszam, ile za tego Eevee by pan chciał? - spytałem sprzedawcę. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Vaphela Wto 23 Cze 2015, 08:52 | |
| -A tak z 1000$ za tego niedorajdę i jeszcze Minun w gratisie. Nikt nie chcę kupić tego lisa, nic go nie interesuje i nie bawi, prawie nic nie je, wychudzony i jak mu chciałem dać Wodny Kamień to go wyrzucił i zaczął gryźć zwykły i myślał że ewoluuje. Cleffa zaczęła przedrzeźniać Houndura za pomocą Mimic, ten użył na niej żaru i z miną niewiniątka zwinął się w kłębek i zasnął. | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Vaphela Wto 23 Cze 2015, 15:26 | |
| - A może 450$? Nie potrzebuję Minuna a skoro mówi pan, że z tym lisem będą problemy to myślę, że to dobra cena - rzekłem do sklepikarza i wyciągnąłem hajs z kieszeni. Miałem nadzieję,z ę zgodzi się na ten targ. Nie miałem dużo więcej kasy, a jednak mogła by mi się przydać jeszcze kiedyś. Prędko nie uda mi się nic zarobić więc trzeba było oszczędzać. W międzyczasie zabrałem jeszcze Cleffę na ręce by nie zrobiła sobie krzywdy zaczepiając inne stworki. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Vaphela Wto 23 Cze 2015, 15:42 | |
| -O jak dawno nie targowałem się, hehe, może 750$? Na twarzy handlarza malował się uśmiech, nieświadomy niczego Eevee patrzył na ciebie tępym wzrokiem, nie wyglądał na zbyt mądrego. Oddish patrzył na inne stoisko, stoisko przedmiotów ewolucyjnych a tam Sun Stone... którego właśnie kupował jakiś trener. Eusin w tym czasie podszedł do ciebię. -Co kupujesz? O to ja poproszę tą Zoruę. Ile płacę? -1000$ -Dobrze, oto pieniądze. | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Vaphela Wto 23 Cze 2015, 17:35 | |
| - 500$ to moje ostatnie słowo i albo dobijamy targu, albo odchodzę z niczym a pan zostaje z tym małym liskiem - rzekłem twardo do handlarza. W międzyczasie zeskanowałem tego poczka Pokedexem w taki sposób by handlarz tego nie zauważył a by przynajmniej wiedzieć jaki level ma Eevee. Potrzebowałem stworka typu Wróżka, ale Eevee dość szybko w takiego ewoluuje także im krócej go będę musiał trenować tym dla mnie oczywiście lepiej. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Vaphela Wto 23 Cze 2015, 18:25 | |
| -Dobra, 501$ i już oddaje pani tego lisa. Sprzedawca wcisnał ci zdziwionego całą sytuacją lisełka i wyciągnął ręce po pieniądze. W tym czasie Pokedex pokazał informacje że Eevee jest na poziomie 5 i zna tylko i wyłącznie atak piaskiem który właśnie na tobie użył. Oddish patrzył gdzieś w dal, w morze.
Fer: 100% -1 celność xD | |
|
| |
Vaphel Admin
| Temat: Re: Gra Vaphela Wto 23 Cze 2015, 18:52 | |
| Eevee do 5 poziomu poznaje 5 ataków więc niemożliwe by znał tylko Atak piaskiem. _____________________________________________________ Stuknąłem Eevee Pokeballem i już był mój. Wcisnąłem facetowi kasę w rękę i rzekłem - bierz pan 500 i nie piernicz - po czym odwróciłem się na pięcie i poszedłem w stronę najbliższego Centrum Pokemona. W międzyczasie zeskanowałem Eevee by uzyskać pełny skan. Musiałem też znaleźć jakieś zajęcie, które dostarczy mi jakieś kasy. Wydałem na tego malucha cały hajs. Niby noclegi i jedzenie mam za darmo, ale pieniążki zawsze się na coś przydadzą. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gra Vaphela | |
| |
|
| |
| Gra Vaphela | |
|