PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gra Sloora Ryba

Go down 
3 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Next
AutorWiadomość
LubiePlacki

LubiePlacki

Liczba postów : 1051

Gra Sloora Ryba - Page 27 Empty
PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 27 EmptyPią 11 Wrz 2015, 16:49

Zostałem zaatakowany przez myszy Neutral
-Idź Mudek! Użyj na obu Chlupnięcia błotem a potem Pchnięcie Minuna! Idź Ludicolo! Ty się zajmiesz Pluslem! Użyj Zadziwiania a potem Absorbcja! Onaj unikajcie ich ataków, dajcie z siebie wszystko! A szczególnie ty Mudek, nie masz przewagi typów ale posiadasz ataki typu ziemnego! Musisz dać z siebie wszystko!
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Liczba postów : 3197

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 27 EmptySob 12 Wrz 2015, 13:34

Walka się rozpoczęła. Przeciwnicy byli szybsi więc zaczęli tę rundę od Eletrycznych policzków, które sparaliżowały Twoje stworki i zadały spore obrażenia Mudkipowi. Potem Twoje stworki użyły kolejno Chlupnięcia błotem i Zadziwiania. Dalsze ich ataki nie udały się ze względu na paraliż. Oberwały znowu Elektrycznymi policzkami.
2. Ludicolo 80%HP (spd>d, spa>a) paraliż
3. Mudkip 50%HP (spd=d, spavs
1. Plusle 85%HP (spd>d, spa>a)
1. Minun 90%HP (spd>d, spa>a)
Powrót do góry Go down
https://pokenova.forumpl.net/t94-fernando-de-la-rosa
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 27 EmptyNie 13 Wrz 2015, 15:43

-Mudek, wróć do balla. Idź Quicky! Zrób ślizgawkę i zaatakuj Minuna Lodowym Promieniem, potem Toksyny w Minuna i Plusla a potem znów Lodowy Promień! Ludicolo, ty używaj na nich zadziwienia i absorbcji na przemian! Musi wam się udać! Żadna mysz, nawet elektryczna mnie nie okradnie!
Może przy odrobinie szczęścia złapię ich obu? W sumie mam już pełną drużynę ale ciekawe jaki mają lvl, może by zastąpił jeden z nich Kaśkę?
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 27 EmptyPią 18 Wrz 2015, 18:17

Walka dobiegła końca szybciej niż myślałeś gdy podbiegła do tych dwóch stworków dziewczyna o rózowych włosach i zawróciła je do balli.
- Cały czas stwarzają jakieś problemy. Przepraszam za nie - rzekła po czym dodała - idziesz do Mauwille? Mogłabym Cię zabrać samochodem, byłoby szybciej.
Twoje stworki ucieszyły się na te wieści bo szybciej mogłyby iść spać w normalnym miejscu jakim był Twój dom.

Twoje stworki biorące udział w walce +0.5lvl
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 27 EmptyPon 21 Wrz 2015, 16:43

-Dzięki, rzeczywiście rozrabiaki. Quicky, Mudek i Ludek dobrze się spisaliście. Trza będzie coś zorganizować aby Elektra szybciej ewoluowała w Pikachu, wtedy będziemy mogli zapolować na wodne Pokemony potrzebne do pokonania Groudona. Skąd tak w ogóle jesteś? Ja jestem w ogóle z innego kraju, daleko tam gdzie nie ma Pokemonów, teraz moim domem jest Mauville które polubiłem, nie chciałbym wracać do Polski. Tutaj w Hoenn jest super.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 27 EmptySob 26 Wrz 2015, 20:27

Urodziłam się w Sinnoh, sporo podróżowałam za czasów kiedy byłam koordynatorką, obecnie również mieszkam w Mauwille. Jestem Ursula, a Ty jak masz na imię? Czym się zajmujesz? - spytała dziewczyna na oko w wieku 25 lat wsiadając do swojego Jeepa. Jej myszy zajęły miejsca na tylnych siedzeniach a Ty mogłeś usiąść z przodu. Zaczęliście jechać. Nad wami znajdowała się słynna ścieżka rowerowa, na której chyba nawet odbywały się jakieś zawody.
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 27 EmptyNie 27 Wrz 2015, 09:12

Chowam swoje Pokemony do balli poza Quickim i Mudkiem. Quickiemu pokazuje by wskoczył na tylne siedzenia a Mudka biorę na kolana na przednim siedzeniu.
-Jestem Sloor i jestem Hodowcą, w prawdzie puki co mam tylko jedną ewolucję Eevee ale planuje założyć ich hodowlę, tym bardziej że znam lokalizację zamszonego głazu potrzebnego do Leafona, póki co staram się nabić Quickiemu kilka poziomów aby mógł być w Day Care z Ditto, potem będę mógł spokojnie zająć się hodowlą.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 27 EmptyWto 29 Wrz 2015, 16:59

Dziewczyna zamyśliła się na chwilę po czym kontynuowała rozmowę - nie wiem czy wiesz, ale w naszym regionie, w Hoenn, nie można rozmnażać, ani wypuszczać na wolność stworków, które stąd nie pochodzą. Ma to zapobiec niszczeniu rodzimej fauny, która i tak w części gatunków jest na wyginięciu - odpowiedziała.
Możesz spokojnie rozmnażać Eevee w innych regionach, przy okazji zwiedzisz trochę świata dodała na koniec.
Powrót do góry Go down
LubiePlacki

LubiePlacki

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 27 EmptyWto 29 Wrz 2015, 17:41

-W sumie wyprawa do Kanto nie była by zła, a może Kalos? Albo Unova, nie chyba lepiej Kalos. Tam żyje kilka moich ulubionych Pokemonów takich jak Noibat albo Fennekin. Wiem tylko że przed wyjazdem chciałem się spotkać z moim ojcem który jest w więzieniu za powiązania z zespołem Magma. Sam nie mam z nimi prawie żadnego związku, poza tym że mój ojciec do nich należy i że wiem gdzie jest ich baza. Jesteś z Sinnoh tak? Słyszałem że to bardzo ciekawy region, ale jednak nie dla mnie. Słyszałem też coś o odwroconym świecie na górze ale nic z tego nie rozumiem.
Powrót do góry Go down
Vaphel
Admin
Vaphel

Karta Postaci
Profesja Główna:
Starter:

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 27 EmptySob 03 Paź 2015, 22:41

Po tym jak powiedziałeś o swoim ojcu - przestępcy, dziewczyna już się nie odzywała. Późnym popołudniem dojechaliście do miasta i facetka wyrzuciła was pod gymem. Musiałeś teraz tylko dotrzeć do domu.
Kiedy stanąłeś przed swoim podwórkiem zauważyłeś tabliczkę "Na sprzedaż", która była przekreślona i na dole pisało "Sprzedane". Co to mogło oznaczać?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra Sloora Ryba   Gra Sloora Ryba - Page 27 Empty

Powrót do góry Go down

Gra Sloora Ryba
Powrót do góry 
Strona 27 z 39Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Next
 Similar topics
-
» Sloor Ryba
» Box Sloora Ryby
» Konto Sloora Ryby czyli Bida z Nędzą

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Offtopic :: Archiwum Gier-
Skocz do: