| No mercy! No repsite! Team Rocket! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Neccott
Liczba postów : 47 Join date : 15/09/2016 Age : 27
| Temat: No mercy! No repsite! Team Rocket! Pią 14 Paź 2016, 14:13 | |
| - Slash! Do mnie! - krzyknął twój opiekun z teamu. Jako, że byłeś początkującym złoczyńcą, nie miałeś zbyt wielu praw. Natychmiast pobiegłeś do biura osoby, która cię wołała. Stanąłeś naprzeciw biurka i w bezruchu czekałeś na rozkazy - Dobra świeżak! Dzisiaj idziesz na swoją pierwszą większą misję. Jeśli ci się powiedzie, to kto wie, może dostaniesz awans. Ale bez zbędnego gadania. Wieczorem masz do obrobienia pewnego bogacza. Mieszka on w pobliskim lesie w swojej willi. Idziesz sam bez żadnego wsparcia. Jedyną pomocą jest twój "silny" pokemon. Tutaj masz potrzebne ci informacje. Przestudiuj je i przygotuj do skoku. Liczę, że wszystko ci się uda. A teraz! Wymarsz do swojego pokoju! | |
|
| |
Chomikeł
Liczba postów : 22 Join date : 02/07/2015
| Temat: Re: No mercy! No repsite! Team Rocket! Pią 14 Paź 2016, 17:27 | |
| -Tak jest! Wyszedłem i poszedłem do swojego pokoju. Kurczę, pierwsza cięższa robota. Od razu siadam na łóżku i zapoznaje się z informacjami. Musi mi to wyjść, co z tego że mam tylko Zubata? Ci co zgarnęli skamieliny mieli też Zubaty. -Mam nadzieję że są jakieś informacje co naprawdę mi się przydadzą. W końcu coś innego niż noszenie herbaty. //Mogę skan Zubata?// | |
|
| |
Neccott
Liczba postów : 47 Join date : 15/09/2016 Age : 27
| Temat: Re: No mercy! No repsite! Team Rocket! Pią 14 Paź 2016, 21:00 | |
| - Cytat :
- Witaj członku Teamu Rocket! Twoją dzisiejszą misją jest kradzież biżuterii oraz pokeballa znajdującego się w piwnicy rezydencji, do której się udasz. Położona ona jest po środku najbliższego lasu. Jest jeden problem, zatrudnionych jest tam większość ochroniarzy z okolicy. Plan budynku masz na odwrocie. Liczymy na ciebie. No mercy! No repsite! Giovanni!
Wszystko było chyba jasne. Plan nie wydawał się zbyt trudny. Postanowiłeś zabrać najważniejsze rzeczy i zaraz po zajściu słońca wyruszyć w drogę. | |
|
| |
Chomikeł
| Temat: Re: No mercy! No repsite! Team Rocket! Pią 14 Paź 2016, 22:58 | |
| Czyli wejdzie się tyłem garażu, do kotłowni i na dół.... Może nie bedize tak trudno.... Wypuściłem Zubata z Pokeballa. -Teraz jeszcze trzeba będzie obejść ochronę.... | |
|
| |
Zeromus
Liczba postów : 606 Join date : 14/09/2016 Age : 29 Skąd : Ostrowiec Świętokrzyski
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: No mercy! No repsite! Team Rocket! Czw 03 Lis 2016, 16:55 | |
| Byłoby to dobrym pomysłem, jednak poza ochroną przy bramie głównej, cały płot jest pod napięciem, a ogródka pilnują Houndoomy, które w każdej chwili mogą łatwo zaalarmować mieszkańców. Co do ochrony wewnątrz nie masz żadnych informacji, jednak wszystkie wejścia są pod stałym nadzorem kamer. | |
|
| |
Chomikeł
| Temat: Re: No mercy! No repsite! Team Rocket! Sob 05 Lis 2016, 10:11 | |
| -Przydałby się jakiś atak usypiający/paraliżujący... Wtedy można by uśpić, Houndoomy, ochronę i tak dalej. Jeszcze zostają kamery, hmm... Można je zalepić czymś... Podaje Zubatowi TM zauroczenie. -Można zauroczyć Houndoomy, wtedy nas nie zaatakują... | |
|
| |
Zeromus
Liczba postów : 606 Join date : 14/09/2016 Age : 29 Skąd : Ostrowiec Świętokrzyski
| Temat: Re: No mercy! No repsite! Team Rocket! Sob 05 Lis 2016, 10:26 | |
| Tak ogólnie to dodaj do karty skan Zubata --------------------------------------------------------------------------- Zubat od razu przyjął ten ruch. Użycie go to byłby dobry pomysł, jednak co do płci pokemonów nie masz pewności, a w końcu ruch ten działa tylko na pokemona o płci przeciwnej niż jego użytkownik (ninendo nie lubi homo). Jednak może się to sprawdzić, jednak jak już było powiedziane to poza rozkładem pomieszczeń nie wiesz absolutnie niczego o wnętrzu | |
|
| |
Chomikeł
| Temat: Re: No mercy! No repsite! Team Rocket! Nie 06 Lis 2016, 09:20 | |
| -Mam nadzieję że te Houndoomy to samice. Chowam Zubata do rocketballa. Jednak przed schowaniem Zubata skanuje go Pokdexem. //Tak jest taki Pokeball// Po czym spoglądam na zegar aby zobaczyć która godzina. | |
|
| |
Zeromus
| Temat: Re: No mercy! No repsite! Team Rocket! Nie 06 Lis 2016, 16:04 | |
| Był już wieczór, dokładnie to wybiła 6 PM więc jeżeli chciałbyś już teraz wyruszyć, musiałbyś zrobić to bez wstępnego zwiadu. Jednak miałbyś element zaskoczenia. - Kod:
-
[b]Nazwa Pokemona:[/b] Zubat [color=red]M[/color] [img]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/zubat-2.gif[/img] [b]Poziom:[/b] 5 [b]Typ:[/b][color=Purple][b] TRUCIZNA[/b][/color] [b]Łańcuch ewolucji:[/b] [u]Zubat[/u]-(22 lvl)->Golbat-(<3)->Crobat [b]Obecne Ataki:[/b] Wysysanie życia (Leech Life) | Ultradźwięki (Supersonic) | Zauroczenie (Attract) [b]Reszta ataków:[/b] - [b]Charakter i historia:[/b] Pokemon otrzymany jako początkujący członek Team Rocket. Jest ślepo posłuszny rozkazom trenera. [b]Zdolność:[/b] Wewnętrzne skupienie (Inner Focus) - Pokemon jest chroniony przed wzdrygnięciem (flinch). [b]Trzymany przedmiot:[/b] - [b]Istotne lokacje[/b]: Baza Rakietowców [b]Ball: [/b]Rocketball | |
|
| |
Chomikeł
| Temat: Re: No mercy! No repsite! Team Rocket! Nie 06 Lis 2016, 17:17 | |
| Więc ubrałem się, zabrałem swoje rzeczy i ruszyłem w stronę willi. Tak aby nie być zauważonym. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: No mercy! No repsite! Team Rocket! | |
| |
|
| |
| No mercy! No repsite! Team Rocket! | |
|