PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Dream Team

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Pia

Pia

Liczba postów : 101

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

Dream Team Empty
PisanieTemat: Dream Team   Dream Team EmptyWto 29 Paź 2013, 11:21

Daję wam szansę jakiej nie zazna gracz na tym forum u żadnego innego mg!
(póki co)

Macie dwadzieścia (20) możliwości, by wybrać swoje ulubione pokemony, które chcielibyście złapać w grze. Zasada jest jedna - tych pokemonów nie możecie sprzedawać ani wymieniać (chyba, że dla ewolucji). Oczywiście będą to pokemony-nagrody, kiedy będę widziała, że przykładacie się do odpisów/rozpieszczacie mnie w inny sposób. I będą rzadkie, ale dzięki tej liście macie większe szanse na nie (tzn większe niż 1 z 600+).
Powrót do góry Go down
Lizzy

Liczba postów : 119

Karta Postaci
Starter: Chimchar

Dream Team Empty
PisanieTemat: Re: Dream Team   Dream Team EmptyWto 29 Paź 2013, 11:55

Ogniste
Cyndaquil
Ponyta
Fennekin
Vulpix
Growlithe

Normalne
Glameow
Mincinno
Deerling
Eevee

Latające
Swablu
Pidove
Pidgey
Hoothoot

Smocze
Dratini
Axew
Deinow

Lodowe
Cabchoo
Spheal

Psychiczne
Espurr

Powrót do góry Go down
Rayga

Rayga

Liczba postów : 72

Karta Postaci
Starter: Petilil

Dream Team Empty
PisanieTemat: Re: Dream Team   Dream Team EmptyWto 29 Paź 2013, 14:44

Top 20 pokemonów , które wybrałem sobie. Mam nadzieję że nie ma żadnych legend, pseudo chyba ujdą. W sumie wszystkie jakie bym chciał się nie zmieściły i też zamierzam zebrać wszystkie do kolekcji .

A oto lista

1.
Eevee

A zwłaszcza jej przemiany przyjmuje w każdej ilości.

2.
Feebas

Wiadomo jak przemieni się to jeden z ładniejszych poków jakie widziałem

3.
Sandshrew

Moja pierwsza miłość, idealny do tulenia

4.
Rhyhorn

W moim plebiscycie... pierwszy tazo jaki miałem. Do dzisiaj mam, stoczył niezliczoną ilość pojedynków. Wygrał dla mnie tyle żetonów, a jak miałem go stracić to poszło 30 innych poków tylko nie ten!

5.
Absol

Coś w sobie ma, przypomina mi takie stare horrory i anime innego gatunku jak mononoke. No i ten jego klimat

6.
Mawile

Typ stalowy czy dark nie pamiętam, ale taki tez się przyda i z tego typu ... najładniejszy

7.
Deino
Hipis, smok tak wiem ciężko. Na innym forum to był mój starter, ale długo się nie pocieszyłem nim.

8.
Budew

Przemienia się w różyczkę. Ogólnie ten pokemon byłby wyżej u mnie w notowaniu , ale przez startera jest niżej bo niestety się pokrywają zdolności. Jednak nie mogę powiedzieć że bym go nie chciał.

9.
Misdreavus

Pokemon duch, taki tez potrzebny, z duchów najbardziej jej ewolucja przypada mi do gustu. Po za tym wygląda jak czarownica, a siostra miała identyczny kapelusz... sami wiecie.

10.
Snorunt

Podoba mi się jego przemiana w gejsze.

11.
Abra
Lubi spać jak ja, pierwszy pokemon w anime co mi zaimponował. Ta siła kadabry no i magia nazw wszystkich trzech przemian. Po za tym śpi i ma łyżkę, zawsze gotowy by coś wszamać jak wstanie.. tak jak ja. Jest psychiczny jak i ja. Daje się wykorzystywać kobietą.. jak ja. Aż dziw mnie bierze że tak nisko w rankingu.

12.
Cubone

Kuba, w anime był fajny i rzucał kością, dobrze lał tego pikachu , kością po łbie i jeszcze raz. No i ten styl

13.
Purrloin

Koteczek, może nie będzie pechowy. Koty ponoć idzie nauczyć gadać.

14.
Vulpix

Z tym pokemonem jest tak. W każdej grze trzeba było mieć chociaż jednego ognistego. No to tak, Czarmander taka miękka dupa z niego, no i zawsze chciałem by wróg miał Charizarda (czy jak się pisze) i z takim walczyć. Potem był ognisty kurczak, kaczka, ślimak, małpa i nic mi się nie podobało, To szukałem go.. bo przynajmniej ładny tyłeczek ma, prawda? No i w w innym Animie mówią o nim Kyubi.

15.
Nidoran♀

Kobiety są ładniejsze... nom środkowa przemiana.

16.
Scizor

Mniejsza o niego, ale on się przemienia w Scyther. Ulubieniec mej siostry, ulubieniec Ojca. Tylko go lubili z całego anime i tylko go do dzisiaj ojciec pamięta (po za tym żółtym chomikiem) To ważne, gdy członkowie twej rodziny znają jakiego pokemona.

Scyther to ten jest idolem

17.
Skrelp

Z tej najnowszej serii, na oko wygląda z nich najlepiej. Oczy jakby spawał...

18.
Magikarp

Żadna pomyłka, ten boski pokemon i jego ataki. Zrobić takiego mocnego magikarpia co by lał wszystkich innych, ale byłyby jaja. O ile to możliwe, jak nie idą święta

19.
Mienfoo

Ciężko było znaleźć jakiegoś fajnego walczącego, no i takiego nie zmieszanego z innym typem.

20.

Ostatni ciężko było się tu zdecydować. Niby wziąć elektryczny bo nie ma na liście, czy latający by można było na czym latać. Mimo wszystko mam  nadzieje że MG nie będzie sie trzymać sztywno tej listy i będzie mnie zaskakiwać innymi pokemonami spoza niej pokazując inne pokemony czy ich plusy. Zawsze mogę innego polubić i potem danego z tym forum kojarzyć.

Ostatni 20 to
Sewaddle
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Dream Team Empty
PisanieTemat: Re: Dream Team   Dream Team Empty

Powrót do góry Go down

Dream Team
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-