Divergent
Liczba postów : 112 Join date : 29/11/2014
| Temat: Zapisy u Niezgodnego! Nie 21 Gru 2014, 21:21 | |
| Chcecie u mnie grać? Musicie złożyć tutaj zapis, a ja rozważę, pomyślę nad przygodą i może was przyjmę... - Do wypełnienia:
Imię i nazwisko: Preferuje zagraniczne chyba, że Wasza postać pochodzi z Polski. Płeć: To chyba jest jasne, nie? Wiek: Ile postać liczy sobie wiosen. Wygląd: Obrazek, opis, to i to. Jeśli się wysilicie to większe szanse na przyjęcie! Charakter: Tutaj podajecie charakter postaci. Nie toleruje wypisania cech po przecinku! Historia: Czyli, jak to się wszystko zaczęło. Starter: Nie wybieracie legend, pół-legend, skamielin, shiny pokemonów i innych niedozwolonych. Cel: Do czego Wasza postać dąży. Niech nie będzie to jakiś łatwy cel typu zostać mistrzem pokemon. Region i miasto rozpoczęcia przygody: Gdzie zaczynacie? Preferuje Kanto-Sinnoh, jednak jakoś ogarnę Unovę. Co do Kalos... Nie jestem w tych terenach obeznany. Kryteria wiekowe: 12+, 16+, 18+ Chcecie mieć normalną przygodę jaką przeżywał Ash? Jakieś lepsze opisywanie tych rzeczy ''zabronionych''? A może chcecie dobrze opisanego seksu? Krwi? Pora roku: W jakiej porze roku startujecie? Muszę wiedzieć co dać do opisu.
Powodzenia życzę. | |
|
LubiePlacki
Liczba postów : 1051 Join date : 21/05/2015
| Temat: Re: Zapisy u Niezgodnego! Czw 21 Maj 2015, 14:25 | |
| Imię "Ksywka" nazwisko: Sloor Ryba Data urodzenia i wiek:(30 luty 2002 xD) 1marca 2002 Wygląd: Pomarańczowa koszulka z Groudonem, zielone spodnie w Treecko Rodzime miasto/Miasto startu i region: Rodzime miasto: Warszawa, aktualnie Hoeen, Mauville City Charakter postaci:Wesoły, podejrzliwy i wierny Historia:10 lat mieszkałem w Europie, potem musieliśmy wyjechać do Hoeen, wielkie wrażenie wywarły na mnie pokemony, pewnego dnia gdy byłem w ogródku, zobaczyłem Pikachu atakującego małego Eevee, mysz dostała łopatą a Eeviego wziąłem do domu, został wyleczony. Po miesiącu dostałem od rodziców balla w którego złapałem Eevusia którego nazwałem Quicky.
kryteria: 12+ zwykła najzwyklejsza przygoda.
Starter:Eevee samiec "Quicky"
Dodatkowy Ekwipunek:Ogon pokonanego łopatą Pikachu, pocztówka z Pałacem Kultury
Cele podróży:Zdobycie przyjaciół i ewentualnie jakiejś odznaki.
Pora roku: lato :-) | |
|