PokeNova
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!

Go down 
3 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next
AutorWiadomość
Joker

Joker

Liczba postów : 2570

Karta Postaci
Profesja Główna: Trener
Starter: Poliwag

Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego! - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!   Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego! - Page 8 EmptyPią 11 Kwi 2014, 15:50

- Dobra... złap mnie, ale najpierw obiecaj, że zawsze będę na pierwszym miejscu w twojej drużynie.
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

Liczba postów : 713

Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego! - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!   Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego! - Page 8 EmptyPią 11 Kwi 2014, 16:36

-Oczywiście!
Powiedziałem i rzuciłem ballem po czym spakowałem go i ruszyłem dalej.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!   Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego! - Page 8 EmptySob 12 Kwi 2014, 13:14

Ruszyłeś dalej. Nic nie widzisz. W sensie nie widzisz pokemonów.
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!   Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego! - Page 8 EmptySob 12 Kwi 2014, 14:02

-Zubat wzleć do góry i szukaj pokemonów!
Ja sam również szukam, wszystkiego co się rusza.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!   Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego! - Page 8 EmptyNie 13 Kwi 2014, 21:19

Nic. Napisz stan balli.
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!   Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego! - Page 8 EmptyNie 13 Kwi 2014, 21:38

14 balli
Szukam dalej, jeszcze dokładniej. Szukam każdego pokemona nie liczy się wygląd.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!   Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego! - Page 8 EmptyNie 13 Kwi 2014, 21:40

Zauważasz jakiegoś brzydala(trenera)
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!   Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego! - Page 8 EmptyNie 13 Kwi 2014, 21:45

-Gościu chcesz mi pomóc? Oczywiście nie za darmo.
Powrót do góry Go down
Joker

Joker

Karta Postaci

PisanieTemat: Re: Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!   Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego! - Page 8 EmptyNie 13 Kwi 2014, 21:49

Chłopak odwraca się do Ciebie i widzisz.
Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego! - Page 8 A4f08b5523e9073ade14cd8e0f7cf709,62,37
mniej więcej takiego chłopca
- co mi za to dasz? W sensie za pomoc? - pyta
Powrót do góry Go down
Makrosek

Makrosek

PisanieTemat: Re: Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!   Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego! - Page 8 EmptyNie 13 Kwi 2014, 21:49

-Zobaczymy jak mi pomożesz.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!   Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego! - Page 8 Empty

Powrót do góry Go down

Makrosek polowanie w ogrodzie odnalezionym przez Jokera Wielkiego!
Powrót do góry 
Strona 8 z 14Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next
 Similar topics
-
» Polowanie Jokera
» Polowanie Jokera.
» Polowanie Jokera.
» Pokemony w Ogrodzie
» Vaphul w ogrodzie

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
PokeNova :: Offtopic :: Archiwum Gier :: Zaginiony ogród-
Skocz do: