| Latająca Lugia kontra Cheren | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Makrosek
Liczba postów : 713 Join date : 26/02/2014
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Nie 06 Kwi 2014, 13:43 | |
| Lillipup wskoczył za cubone pod ziemię, usłyszałaś straszny huk, a potem pisk obu pokemonów nie wiedziałaś co się dzieje. -Lilly wyłaź stamtąd proszę! Użyj do tego malowniczego pazurka, lub malowniczych zębów! - Zawołał twój przeciwnik. Lugia Sneasel 10% Cubone ???%
Cheren Patrat Niezdolny do kontynuowania walki Lillipup ???% | |
|
| |
LugiaFly
Liczba postów : 318 Join date : 07/02/2014 Age : 26 Skąd : Kurai Mori
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Sneasel
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Nie 06 Kwi 2014, 13:47 | |
| - Cubone szybko wyłaź stamtąd! - krzyknęłam. Cokolwiek tam się dzieje niech wylezie. - Jeśli dasz radę, zasyp Lilipupa, żeby nie wylazł za tobą! A w razie czego walnij go Kościo Pędem! | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Nie 06 Kwi 2014, 13:51 | |
| Po chwili zobaczyłaś nieprzytomnego cubone w zębach bardzo zmęczonego lillipupa. Lillipup położył twojego pokemona pod twoje nogi i czekał na sneasela, od niego zależy wynik tej walki! Lugia Sneasel 10% Cubone Padł
Cheren Patrat Niezdolny do kontynuowania walki Lillipup 15%
| |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Nie 06 Kwi 2014, 13:53 | |
| - Sneasel.. Tylko mi się postaraj! - oznajmiłam. Wypuszczając go i chowając Cubone. - Użyj Spojrzenia! Następnie zacznij biegać dokoła niego. Bez przerwy zmieniaj swoją pozycję i atakuj z różnych stron Rysą! Pamiętaj by robić uniki. Nie może cie trafić! | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Nie 06 Kwi 2014, 13:58 | |
| Obydwa pokemony atakowały, żaden jednak nie trafił, sneasel wykorzystał moment nieuwagi i zaatakował rysą, lillipup w ostatniej chwili zablokował ją ugryzieniem łamiąc pazur sneasela i swój ząb. Pokemony straciły swe najgroźniejsze bronie! Lugia Sneasel 10% Cubone Padł
Cheren Patrat Niezdolny do kontynuowania walki Lillipup 15% | |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Nie 06 Kwi 2014, 14:01 | |
| - Sneasel. Wskocz na tego psa! - oznajmiłam. - Może i nie jesteś w stanie używać Rysy, ale to nie oznacza, że musisz atakować atakami! Zacznij okładać go pięściami! Jeśli będzie chciał cie zrzucić, trzymaj go za uszy. A w razie konieczności zeskocz z niego. Pamiętaj, by nie dać się trafić! | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Nie 06 Kwi 2014, 14:04 | |
| Lillipup latał jak głupi z sneaselem na głowie, nagle uderzył w pole siłowe i padł. Sneasel ostatkami sił pokazał mu środkowy palec i usiadł na ziemi. Gratulacje! 1,6lvl dla sneasela 160$ dla Ciebie 40$ dla mnie | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren | |
| |
|
| |
| Latająca Lugia kontra Cheren | |
|