| Latająca Lugia kontra Cheren | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Makrosek
Liczba postów : 713 Join date : 26/02/2014
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Sro 12 Mar 2014, 22:36 | |
| Na twarzy twojego pokemona pojawiła się mina znacząca: "Kobieto jestem tylko pokemonem jak mam przetworzyć tyle informacji?!" Cubone zaatakował tunelem przeciwnika, a gdy tylko wyskoczył dostał pchnięciem tak że uderzył w pole siłowe na suficie i runął jak długi na ziemię. Lugia Sneasel 10% Cubone 50%
Cheren Patrat Niezdolny do kontynuowania walki Lillipup 60% | |
|
| |
LugiaFly
Liczba postów : 318 Join date : 07/02/2014 Age : 26 Skąd : Kurai Mori
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Sneasel
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Czw 13 Mar 2014, 13:54 | |
| - Cubone wstawaj z tej ziemi! A raczej właź pod nią tunelem! - oznajmiłam. - Postaraj się wykopać dziurę pod Lilipupem, a jeśli w nią wpadnie, zacznij go lać Kościopędami i użyj Machania Ogonem. | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Czw 13 Mar 2014, 17:09 | |
| Cubone dostawał baty od lillipupa, najpierw przeciwnik ugryzł go, a następnie pchnął. Cubone wszedł pod ziemię, jednak siedział tam dość długo. Lugia Sneasel 10% Cubone 35%
Cheren Patrat Niezdolny do kontynuowania walki Lillipup 60% | |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Sob 15 Mar 2014, 15:37 | |
| - Cubone szybko przywal temu psu, tunelem! A gdy wyskoczysz, uderz Kościopędem, a następnie z powrotem daj nura pod ziemię. Uderz tunelem, i jeśli dasz radę Taran. W razie potrzeby blokuj jego ciosy swoją kością. | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Sob 15 Mar 2014, 16:57 | |
| Twój cubone trafił dwa razy tunelem, sam nie obrywając. Na twarzy lidera pojawił się delikatny uśmieszek. Lugia Sneasel 10% Cubone 35%
Cheren Patrat Niezdolny do kontynuowania walki Lillipup 40% | |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Sob 15 Mar 2014, 18:54 | |
| - Coś mnie tu śmierdzi.. - mruknęłam do samej siebie. - Cubone, wskakuj pod ziemię po czym walnij Tunelem, a po wyskoczeniu doładuj jeszcze Kościopęd i hyc z powrotem pod nią. Po czym ponownie przywal tunelem i znów schowaj się pod ziemią. | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Sob 15 Mar 2014, 20:00 | |
| Lillypup zrobił unik i ugryzł w zadek twojego Cubone tak że ten zaczął skakać jak poparzony. -Brawo! Kontynuuj nasz plan! Lugia Sneasel 10% Cubone 25%
Cheren Patrat Niezdolny do kontynuowania walki Lillipup 40%
Ostatnio zmieniony przez Makrosek dnia Nie 23 Mar 2014, 13:26, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Nie 16 Mar 2014, 15:43 | |
| - Cubone uspokój się i wskakuj pod ziemię! - warknęłam. - A jak ci przejdzie, dopiero wtedy z pod niej wyleź atakując Tunelem, po czym przywal Kościopędem. Jeśli dasz radę uderz jeszcze Taranem i znów pod ziemię! | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Nie 23 Mar 2014, 13:32 | |
| Twój pokemon zaatakował przeciwnika tunelem, sam jednak wybił się w takim miejscu że oberwał od pola siłowego. -Lili strzel przeciwnika malowniczą serią! Lugia Sneasel 10% Cubone 20%
Cheren Patrat Niezdolny do kontynuowania walki Lillipup 30% | |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Pon 24 Mar 2014, 16:37 | |
| Nie chcę wiedzieć co to ta, malownicza seria.. Ale niech lepiej Cubone się schowa! - Cubone! Szybko pod ziemię przesiedź tam ataki Lilipupa, a następnie uderz tunelem po czym.. Serią Taranów i Kościopędów go! - skoro zaraz wysiądzie, to niech przynajmniej wykona całkiem mocne ciosy. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren | |
| |
|
| |
| Latająca Lugia kontra Cheren | |
|