| Latająca Lugia kontra Cheren | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Makrosek
Liczba postów : 713 Join date : 26/02/2014
| Temat: Latająca Lugia kontra Cheren Wto 11 Mar 2014, 13:39 | |
| - .:
Nick wyzywającego: LugiaFly Nick Sędzi: Kto tam chce i kto nie ma co robić NPC, którego chce wyzwać
Sala w Aspertia. Lugia ??? 100% ??? 100% Cheren Patrat 100%Lillipup 100% Arena: Drewniana otoczona polem siłowym. Co jakiś czas spadają kamienie wprost na głowy pokemonów. Najpierw patrat. | |
|
| |
LugiaFly
Liczba postów : 318 Join date : 07/02/2014 Age : 26 Skąd : Kurai Mori
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Sneasel
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Wto 11 Mar 2014, 13:45 | |
| Przybyłam. Zobaczyłam. I do walki Sneasela wybrałam. - Sneasel, gdy zobaczysz przeciwnika użyj Kpiny, żeby był skazany jedynie na atak. Wykorzystaj swoją zwinność i zacznij skakać dokoła niego używając spojrzeń, aż zmniejszysz jego obronę maksymalnie. Wtedy dopiero zacznij atakować seriami Rys, co jakiś czas odskakując od niego. - za bardzo jak strategii nie mam do wymyślania, bo w końcu mój kochany podopieczny zna tylko jeden ruch zadający obrażenia. Rysę. Więcej mogę się pobawić przy używaniu Cubona, ale jego kolej przyjdzie później. | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Wto 11 Mar 2014, 13:52 | |
| Sneasel użył spojrzenia po czym oberwał ugryzieniem, potem chciał użyć rysy, ale przeciwnik uniknął ataku.
Lugia Sneasel 90% ??? 100%
Cheren Patrat 100% -1 obrona Lillipup 100% Arena: Drewniana otoczona polem siłowym. Co jakiś czas spadają kamienie wprost na głowy pokemonów.
| |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Wto 11 Mar 2014, 13:54 | |
| - Sneasel, użyj jeszcze raz Spojrzenia. Po czym odskocz jak najdalej od Patrata i użyj Kpiny, i znów spojrzenie. Dopiero wtedy pobiegnij w jego kierunku i uderz serią Rys, po czym oddal się i ponownie spojrzenie. - jedyne co mogę mu kazać zrobić to atakować, uciekać, atakować, uciekać.. Nic innego pomysłów nie mam. | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Wto 11 Mar 2014, 14:01 | |
| Twój pokemon nie mógł użyć spojrzenia, jednak zaatakował przeciwnika rysą. Tamten spróbował oddać sobie ugryzieniem ale nie trafił. Lugia Sneasel 90% ??? 100%
Cheren Patrat 87% -1 obrona Lillipup 100% Arena: Drewniana otoczona polem siłowym. Co jakiś czas spadają kamienie wprost na głowy pokemonów. | |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Wto 11 Mar 2014, 14:06 | |
| - Sneasel, użyj tej Kpiny w końcu! - oznajmiłam trochę wnerwiona. - Potem zacznij skakać dokoła Patrata i drap go bez przerwy Rysą, a jeśli będziesz w stanie Spojrzenie. | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Wto 11 Mar 2014, 14:12 | |
| Twój pokemon użył kpiny, jednak przeciwnik zaczął odgrywać się serią ugryzień! Sneasel nie użył pozostałych ataków, gdyby spróbował oberwałby jeszcze bardziej! Lugia Sneasel 74% ??? 100%
Cheren Patrat 87% -1 obrona Lillipup 100% Arena: Drewniana otoczona polem siłowym. Co jakiś czas spadają kamienie wprost na głowy pokemonów. | |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Wto 11 Mar 2014, 14:17 | |
| - Sneasel, przyłóż mu po oczach rysą! A jak to nie poskutkuję, postaraj się wpędzić go na pole siłowe. - oznajmiłam. - Jeśli dasz radę spojrzenie! | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Wto 11 Mar 2014, 14:48 | |
| Sneasel uderzył przeciwnika rysą. Patrat oberwał też z kamienia spadającego z sufitu. Lugia Sneasel 74% ??? 100%
Cheren Patrat 70% -1 obrona Lillipup 100% | |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren Wto 11 Mar 2014, 16:02 | |
| - Dobra Sneasel. Zacznij walić Patrata Rysą po oczach! Jeśli usłyszysz jakikolwiek spadający kamień, postaraj się wepchać na niego Patrata! - co jak co, ale ten gatunek pokemona miał wystarczająco dobry słuch, by usłyszeć nawet i ten spadający kamień, co wcale nie jest takie trudne... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Latająca Lugia kontra Cheren | |
| |
|
| |
| Latająca Lugia kontra Cheren | |
|