| Boy with the Mightyena(makrsoek) vs ...(Brock) | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Boy with the Mightyena(makrsoek) vs ...(Brock) Sob 08 Mar 2014, 14:10 | |
| - Onix wiązanie! - Krzyknął brock. Onix ''związał'' twojego pokemona, a ten zrobił wielką dziurę. Onix się odsunął, a twój pokemon wpadł do niej po czym dostał wielkim ogonem Onixa w głowę i jest skołowany. Co zrobisz?
Brock Onix - 68% Geodude - 100%
Boy with the Mighteyna Jolteon - 80% Poochyena - 100%
Arena: Skalna. Co jakiś czas niespodziewanie z ziemi wystaje wielki kamień, który może przybić pokemona do sufitu. Dosyć duża dziura na środku.
Pogoda: Słonko świeci la,la,la!
| |
|
| |
Makrosek
Liczba postów : 713 Join date : 26/02/2014
| Temat: Re: Boy with the Mightyena(makrsoek) vs ...(Brock) Sob 08 Mar 2014, 14:29 | |
| -Jolteon spróbuj wyskoczyć z dziury i zaatakować onixa tak aby wpadł do dołka. Rozkazałem mojemu pokemonowi. -Brock co się do mnie nie odzywasz debilu? Powiedz mi czy przyjmujesz zakład, eee jeśli to zrobisz dam Ci powietrze! | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Boy with the Mightyena(makrsoek) vs ...(Brock) Sob 08 Mar 2014, 14:41 | |
| - Makrosek kiedyś nie miał ekchem! Makrosek kiedyś nie miał ekchem! - Brock zaczął śpiewać. Twój pokemon nie wyskoczył z dziury, ale dał radę uderzyć w twarz hiper promieniem!
Brock Onix - 55% Geodude - 100%
Arena: Skalna. Co jakiś czas niespodziewanie z ziemi wystaje wielki kamień, który może przybić pokemona do sufitu. Dosyć duża dziura na środku.
Pogoda: Słonko świeci la,la,la! | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Boy with the Mightyena(makrsoek) vs ...(Brock) Sob 08 Mar 2014, 23:13 | |
| -Jolteon spróbuj trafić brocka piorunem! Następnie uderz hiper promieniem w ziemie abyś wybił się z dziury. Podczas lądowania asekuruj się kulą cienia którą następnie zaatakuj onixa. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Boy with the Mightyena(makrsoek) vs ...(Brock) Pon 10 Mar 2014, 17:43 | |
| Jolteon uderzył Brocka piorunem, ale ten nie podał się! Kazał Onixowi zaatakować twojego pokemona ogonem. Jolteon wystrzelił w górę za pomocą hiper promienia w ostatniej chwili robiąc przy okazji wielką dziurę! Pokemon Brocka spadł do wielkiej dziury i słychać było wystrzał armatni obwieszczający śmierć Onixa.
+0,5 dla Jolteona.
Brock Onix - NDW% Geodude - 100%
| |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Boy with the Mightyena(makrsoek) vs ...(Brock) Pon 10 Mar 2014, 17:55 | |
| Dawaj jolteon! Uważaj na wszystko! Atakuj przeciwnika hiper promieniem! Następnie kula cienia! Spróbuj wybić się kulą cienia w górę i z powietrza uderz hiper promieniem. Pamiętając o unikach uderz jeszcze raz Brocka piorunem! | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Boy with the Mightyena(makrsoek) vs ...(Brock) Pon 10 Mar 2014, 18:02 | |
| Geodude uskakuje przed hiper promieniami i leje Jolteona i to mocno. Jolteon obrywa niemiłosiernie aż jest u kresu sił. Co tak naprawdę jest mocą Geodude? Jest bardzo silny. Brock musiał przygotować się na ten pojedynek. Jolteon pewnie zaraz padnie.
Brock Onix - NDW% Geodude - 100%
Boy with the Mighteyna Jolteon - 30% Poochyena - 100%
| |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Boy with the Mightyena(makrsoek) vs ...(Brock) Pon 10 Mar 2014, 18:14 | |
| -Czo to za czary? Zapytałem Brocka. Wycofałem jolteona i wypuściłem poochyenę. -Poochyeno zaatakuj przeciwnika pchnięciem, następnie unikaj ataków przeciwnika. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Boy with the Mightyena(makrsoek) vs ...(Brock) Pon 10 Mar 2014, 18:29 | |
| - Żadne czary dupeczko! - Krzyknął. Poochyena została od razu przygnieciona pięścią przeciwnika. Następnie poobijana i uderzyła raz pchnięciem. Widać, że Brock się zastanawia i może to okazja dla Ciebie?
Brock Onix - NDW% Geodude - 96%
Boy with the Mighteyna Jolteon - 30% Poochyena - 80%
Pogoda: Słonko świeci la,la,la! | |
|
| |
Makrosek
| Temat: Re: Boy with the Mightyena(makrsoek) vs ...(Brock) Pon 10 Mar 2014, 18:35 | |
| Szybciutko wymieniłem poochyene na jolteona, następnie wydałem komendę. -Kaioshinie atakuj hiper promieniem jak najszybciej, ale celnie. Pamiętaj o unikach!
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Boy with the Mightyena(makrsoek) vs ...(Brock) | |
| |
|
| |
| Boy with the Mightyena(makrsoek) vs ...(Brock) | |
|