| Walka Jokera - (Brock) | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
luk1313
Liczba postów : 178 Join date : 09/01/2014
| Temat: Walka Jokera - (Brock) Wto 04 Lut 2014, 21:52 | |
| Nick wyzywającego: Joker Nick Sędzi - Ktokolwiek NPC, którego chce wyzywać: Brock
Wchodzisz do sali w Pewter. Arena to zwykła ziemia, a na przeciwko Ciebie stoi Brock i jego dwa pokemony: Geodude i Onix. -Stawaj do walki i rozpoczynaj walkę. Na arenę wskoczył Geodude. Walka będzie na dwa pokemony w systemie 1 vs 1. Brock, już czeka na twojego pierwszego pokemona.
Joker ??? - 100% ??? - 100% Brock Geodude - 100% Onix - 100%
Arena: Ziemia | |
|
| |
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Walka Jokera - (Brock) Wto 04 Lut 2014, 21:58 | |
| - Buizel ruszaj! - Krzyknąłem i wypuściłem swojego pokemona. - Buizel zalej przeciwnika falą, a zanim się otrząśnie użyj zamieci! Po wykonaniu zamieci skocz wysoko do góry i uderz ciosem dźwiękowym w arenę. Spróbuj zrobić taką dziurę by wpadł tam Geodude. Nie zniszcz jednak całej areny! Postaraj się zrobić średnią dziurę! Jeśli Ci się to uda zalej dziurę w której jest Geodude za pomocą fali! Pamiętaj o unikach! - Wydałem komendę. | |
|
| |
luk1313
| Temat: Re: Walka Jokera - (Brock) Sro 05 Lut 2014, 13:33 | |
| Walkę czas zacząć. Geodude Brocka ruszyła na Buizel'a Beczką (Rollout)! Została jednak zatrzymana przez Falę! Geodude otrząsa się i używa Obronnego Zwinięcia (Defence Curl). Buizel wykonuje Zamieć (Blizzard) i Geodude upada na ziemie! Twój pokemon skacze i dzięki atakowi z powietrza tworzy dziurę na samym środku areny. -Koniec tego dobrego Geodude użyj Pchnięcia (Tackle), a następnie Beczka (Rollout) Ataki kamiennego pokemona są skuteczne i osłabiają twojego Buizel'a.
Joker Buizel - 74% ??? - 100% Brock Geodude - 59% (+2 Obrona) Onix - 100%
Arena: Ziemia, Dziura na środku areny (można tam wpaść)
Ostatnio zmieniony przez luk1313 dnia Sro 05 Lut 2014, 20:13, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Walka Jokera - (Brock) Sro 05 Lut 2014, 16:55 | |
| - Buizel świetnie! - Krzyknąłem zachwycony - Buizel zalej środek dziury falą! Przy okazji zalej tą falą całą arenę to Geodude na pewno oberwie! Kiedy będziesz pewny, że Geodude nie wyjdzie z dziury zamróź wodę w której się znajduje zamiecią! Przynajmniej spróbuj! Jeśli się wydostanie lub nic Ci się nie uda atakuj go ciosem dźwiękowym i falami! Pamiętaj o licznych unikach! - Wydałem komendę | |
|
| |
luk1313
| Temat: Re: Walka Jokera - (Brock) Sro 05 Lut 2014, 20:16 | |
| Fala zalewa dziurę, ale Geodude w niej się nie znajduje. -Pchnięcie (Tackle)! Geodude atakuje i trafia! Cios Dźwiękowy (Sonic Boom) trafia w kamiennego pokemona! To niezły atak, ale kolejna Fala (Surf) sprawia, że Geodude ledwo się kiwa. -O nie! Geodude użyj Beczki (Rollout). Beczka zmierza w kierunku Buizel'a!
Joker Buizel - 61% ??? - 100% Brock Geodude - 12% (+2 Obrona) Onix - 100%
Arena: Ziemia, Dziura z wodą na środku areny (można tam wpaść) | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Walka Jokera - (Brock) Sro 05 Lut 2014, 20:28 | |
| - Świetnie Buizel jeszcze tylko trochę ataków. - Powiedziałem. - Zalej całą arenę trzema falami! Jeśli to nie wystarczy to zaatakuj Geodude ciosem dźwiękowym! Nie nadużywaj ataków! Kiedy Geodude będzie leciał na Ciebie beczką podskocz wysoko i wykończ go ciosem dźwiękowym! - Krzyknąłem. Nie chciałem, żeby Buizel niepotrzebnie używał ataków, bo to zbędnie męczy pokemona. | |
|
| |
luk1313
| Temat: Re: Walka Jokera - (Brock) Sro 05 Lut 2014, 22:02 | |
| Geodude kręci się tak szybko, że przebija się przez Falę (Surf)! Uderza w Buizel'a, ten odpowiada Ciosem Dźwiękowy (Sonic Boom), który wpycha Geodude do dziury na środku areny. Geodude topi się i jest niezdolny do walki. -Świetnie sobie radzisz. Wradzaj Geodude. Brock skinął głową i na arenę wskoczył Onix. Koniec jego ogona umoczył się w dziurze i stracił trochę życia. -Uważaj na tą dziurę. Czas na atak! Pchnięcie (Tackle)! Onix trafia, a raczej szturcha wodnego stworka. Gdyż ten robi unik.
Joker Buizel - 44% ??? - 100% Brock Geodude - NDW Onix - 99%
Arena: Ziemia, Dziura z wodą na środku areny (można tam wpaść) | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Walka Jokera - (Brock) Czw 06 Lut 2014, 17:14 | |
| - Świetnie Buizel! - Krzyknąłem ze szczęścia. Onix to duży pokemon i ciężko będzie go pokonać tym bardziej, że Buizel jest zmęczony. - Buizel zalej całą arenę serią fal! Kiedy skończysz używać fal podskocz do góry i zrób wielką dziurę w arenie za pomocą serii ciosów dźwiękowych! Jeśli Ci się to uda zalej dziurę falami i pływaj w wodzie! To twój żywioł Buizel! Onix będzie słabszy w wodzie! Jeśli nie uda Ci się zrobić dziury użyj zamieci! - Krzyknąłem. - Pamiętaj o unikach!- Dodałem głośno ______________________ Ile lvl dodać Buizelwoi? | |
|
| |
luk1313
| Temat: Re: Walka Jokera - (Brock) Pią 07 Lut 2014, 14:09 | |
| Buizel trafia Falą (Surf). Ale jego wyskok zostaje udaremniony, przez Onix'a! Używa on Związania (Bind) i ściska Buizel'a! -Jesteś w potrzasku!Onix jeszcze bardziej ściska wodnego stworka. Wygląda na to że ma on poważne problemy! -Czy to wszystko na co Cię stać?!Joker Buizel - 29% (Związany) ??? - 100% Brock Geodude - NDW Onix - 76% Arena: Ziemia, Dziura z wodą na środku areny (można tam wpaść)
Na razie nic, jeśli wygrasz walkę to Ci podam lvl, bo możesz przegrać | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Walka Jokera - (Brock) Pią 07 Lut 2014, 14:14 | |
| - Buizel uwolnij się używając fali! To odepchnie Onixa, a Ty wtedy będziesz miał czas na atak! Jeśli uda Ci się uwolnić podskocz od razu do góry i zniszcz arenę za pomocą serii ciosów dźwiękowych! Kiedy dziura będzie wystarczająco duża i głęboka wypełnij ją dwiema falami! W wodzie będziesz dużo szybszy! Jeśli nie uda Ci się uwolnić cały czas staraj się używać fali! - Wydałem komendę.
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Walka Jokera - (Brock) | |
| |
|
| |
| Walka Jokera - (Brock) | |
|