| Filip vs Cilan | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Filip vs Cilan Pią 07 Lut 2014, 20:05 | |
| - Filipos44 napisał:
Nick wyzywającego: Filipos44 Nick Sędzi: ktokolwiek NPC, którego chce wyzwać: Cilan z pokami z BW
Arena: To zwykła sala. Są tam liczne kamienie po których można skakać. Pierwszym pokiem Cilana był Pansage. | |
|
| |
Filipos44
Liczba postów : 383 Join date : 05/01/2014
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Skiddo
| Temat: Re: Filip vs Cilan Pią 07 Lut 2014, 21:24 | |
| - Skorupi czas na twoją pierwszą walkę! - Krzyknąłem wypuszczając na arenę małego skorpionka. - Zacznij od spojrzenia i obniż mu obronę! Potem szybko gryzienie, złap go w tej swój aparat gębowy żeby nie mógł zwiać i zacznij dźgadź trującym rządłem! Jeśli się wyswobodzi i zaczni atakować rob uniki i w dowolnych momentach używaj spojrzenia! - Wierzyłem w Skorupiego, był zadziorną i cwaną bestią, a pozatym miał sporą przewagę typu... | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Filip vs Cilan Sob 08 Lut 2014, 10:55 | |
| Cilan: Pansage słoneczny promień!
Skorupi oberwał słonecznym promieniem, ale dalej cały czas atakowal.
Cilan: Dopiero się rozkręcamy!
Filip Skorupi - 95%
Cilan Pansage - 86%
Arena bez zmian Pogoda: Słonecznie | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Filip vs Cilan Sob 08 Lut 2014, 11:08 | |
| - Skorupi teraz potrącenie, potem trujące żądło, następnie znów gryzienie, seria trujących żądeł, masz go tym zatruć! Następnie znów potrącenie, spojrzenie, trujące żądło! Znów gryzienie, a potem oddal się i unikaj jego ciosów! - Jeśli w ogólę zdoła jakieś wyprowadzić. Skorupi miał tylko ataki fizyczne, więc chciałem by mu przyłożył jak najwięcej razy kiedy już do niego podchodzi i nie da mu szans na atak. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Filip vs Cilan Sob 08 Lut 2014, 11:57 | |
| Pansage wystrzelił promieniem i trafił twojego Skorupi. Nie zaatakował jednak później i oberwał atakami twojego pokemona. Cilan schował swojego pokemona i wypuścił Lilipupa.
Cilan Pansage - 68% Lilipup - 100%
Filip Skorupi -90%
Pogoda: Słonecznie Arena bez zmian
| |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Filip vs Cilan Sob 08 Lut 2014, 12:41 | |
| - Ok, wracaj i odpocznij sobie po tej serii! - Schowałem Skorupi i wyjąłem kolejnego balla. - Pokaż się Rhyhorn! - Wypuściłem nosorożca i rozpocząłem wydawanie komend. - Zacznij od miotacza płomieni! - Atak dystansowy, Lillipup nie miał takich ataków, co oznaczało że wystarczyło trzymać go na dystans by był niegroźny. - Jeśli spróbuje się zbliżyć to atak rogiem, a teraz miotacz płomieni! | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Filip vs Cilan Sob 08 Lut 2014, 12:48 | |
| Cilan: Lilipup uniki!
Lilipup zrobił uniki i Ryhron nie trafił. Pokemony patrzyli sobie w oczy. Lilipup warczył, a Ryhron pokazywał róg.
Filip Skorupi - 90% Ryhron - 100%
Pogoda: Słonecznie Arena bez zmian
| |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Filip vs Cilan Sob 08 Lut 2014, 12:56 | |
| - Hm... atak rogiem, stompanie, miotacz płomieni! Jeśli zaatakuje ochrona! Znów miotacz płomieni i stompanie! W przerwach między atakami machanie ogonem by zmniejszyć mu obronę! - Ten pokemon nie miał szans, jednya jego przewaga to prędkość... szkoda że Rhyhorn nie znał strasznej twarzy. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Filip vs Cilan Sob 08 Lut 2014, 13:03 | |
| Cilan: Haha! Lilipup kiedy zauważysz, że przeciwnik atakuje rogiem stój i w ostatniej chwili odskocz! Następnie uciekaj jak najdalej się da
Ryhron zaatakował rogiem, ale Lilipup zrobił unik i Ryhron wbił róg w ziemię robiąc dziurę do której wpadł! Ryhron jest zdenerwowany i obija samego siebie! Wali głową o ściany dziury.
Filip Skorupi - 90% Ryhron - 94% - 5% co rundę( Z zdenerwowania obija samego siebie)
Arena - Mała dziura do której może wpaść pokemon. Pogoda: Słonecznie | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Filip vs Cilan Sob 08 Lut 2014, 13:10 | |
| - Ogarnij się! Jesteś skalno ziemnym pokemonem stworzonym do wspinaczki i życia w górach, taka dziura to dla ciebie nic! Wychodź stamtąd i miotaczem płomieni go, wyładuj swoją wściekłość na przeciwniku! Potem atak rogu i stompanie! Następnie znów miotacz płomieni! - Eh... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Filip vs Cilan | |
| |
|
| |
| Filip vs Cilan | |
|