Filipos44
Liczba postów : 383 Join date : 05/01/2014
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Skiddo
| Temat: Walka Aquariusa, wspaniałego księcia oceanów i Jokera, trenera z Sinnoh którego jedyną strategią jest jej brak! Sob 18 Sty 2014, 20:00 | |
| Joker i Aquarius stali na małej wyspie, która nie była godna miana wyspy, ani nawet wysepki. Oboje stali na małej łasze piachu która z obu stron była otoczona rzeką, to właśnie ona naniosła ten piach w to miejsce. Słońce przyjemnie grzało. Dwa Staraptory które ich tu przyniosły już odfruwały. Pod wodą widać było Carvanhy, które patrzyły na przybyszów z ukosa. Ja obserwowałem ich obu z boku, a dokładniej z kosza balonu który unosił się kilka metró nad powierzchnią wody, która wypełniała koryto rzeki. - Za chwilę rozpoczniemy walkę w której zmierzą się Joker i Aquarius! Oboje mają do dyspozycji po dwa pokemony, a walka zakończy się gdy oba pokemony jednej ze stron będą niezdolne do walki! Zanim ogłoszę kolejkę musze panów ostrzec że te pokemony w rzece są groźne! Gdy wasze pokemony znajdą się zbyt blisko wody, lub wpadną do niej te Carvanhy mogą zaatakować!- Powiedziałem, po czym odczekałem pół minuty i dodałem; - Pierwszy wybiera Joker! Start i niech wygra lepszy! | |
|
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Walka Aquariusa, wspaniałego księcia oceanów i Jokera, trenera z Sinnoh którego jedyną strategią jest jej brak! Sob 18 Sty 2014, 20:08 | |
| - Dobra ruszamy Amaura, Starly! - Krzyknąłem po czym wypuściłem pokemony. - Niech wygra lepszy. - Powiedziałem. - Amaura użyj śniegu w proszku, a po wykonaniu śniegu w proszku piorunującej fali! Starly ty zaś użyj Lotu i wyceluj dobrze! Jeśli Togepi będzie chciał użyć Psychokinezy od razu śnieg w proszku! - Krzyknąłem w celu wydania komendy. Przeciwnik jest silny, ale my silniejsi. Amaura ma taką zdolność, że kiedy tylko się pojawia zaczyna padać grad! | |
|
Vaphel Admin
Liczba postów : 3197 Join date : 16/07/2013 Age : 32 Skąd : Mazovian
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: Walka Aquariusa, wspaniałego księcia oceanów i Jokera, trenera z Sinnoh którego jedyną strategią jest jej brak! Nie 19 Sty 2014, 09:05 | |
| - Ruszajcie Butterfree i Togepi. Na początek maluchu użyj Podmuchu ognia na Amaurze, zniweluje to jego słaby lodowy atak. Ty Butterfree leć za przeciwnikiem w powietrze i rozsyp na nich Usypiający pył. Gdy zasną Atakujcie ich Siłą umysłu i Psychokinezą do tej pory aż się obudzą. Gdyby pył nie zadziałał to Butterfree użyj wszystkich swoich pyłków: Usypiającego, Trującego i Paraliżującego a potem Togepi skiruj je na przeciwników Psychokinezą. | |
|
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Walka Aquariusa, wspaniałego księcia oceanów i Jokera, trenera z Sinnoh którego jedyną strategią jest jej brak! Pon 20 Sty 2014, 16:27 | |
| Walka przyznana Aquariusowi. Togepi +2lvl Butterfee - +2lvl.
Powód - Joker oddaje Amaure do boxu. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Walka Aquariusa, wspaniałego księcia oceanów i Jokera, trenera z Sinnoh którego jedyną strategią jest jej brak! | |
| |
|