| Walka Shadic vs Filipos44 | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Joker
Liczba postów : 2570 Join date : 23/11/2013 Skąd : Kanto || Przebywa w Oblivii
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Poliwag
| Temat: Re: Walka Shadic vs Filipos44 Nie 12 Sty 2014, 16:24 | |
| Vennie odskoczyła w bok i użyła Lodowego promienia następnie skoczyła na drzewo i z wielką siłą uderzyła ciosem głową w lód. Skiddo był wolny. Skiddo użył Fali którą zamroziła Vennie. Skiddo zrobił unik na następny atak lodowym promieniem, a nastepnie użył fali, a następnie użył serii akcji.
Shadic Zigzagoon - 18%
Skiddo - 12%
Arena bez zmian
Kolejka - FIlipos, Shadic, Ja | |
|
| |
Filipos44
Liczba postów : 383 Join date : 05/01/2014
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Skiddo
| Temat: Re: Walka Shadic vs Filipos44 Nie 12 Sty 2014, 16:29 | |
| Walka zbliżała się do końca, a emocje rosły na potęgę, jeden zły ruch oznaczał przegraną, dlatego też nie mogliśmy sobie pozwolić na luksus pomyłek, trzeba było grać twardo. - Skiddo już blisko do końca! Użyj fali! Następnie zacznij skakać po polu walki unikając ataków przeciwnika i jednocześnie go dezorientując! Nie daj się trafić i w dogodnych sobie momentach atakuj dzikimi pnączami! | |
|
| |
Shadic
Liczba postów : 755 Join date : 03/12/2013 Age : 31 Skąd : Osuchów
Karta Postaci Profesja Główna: Trener Starter: Eevee
| Temat: Re: Walka Shadic vs Filipos44 Nie 12 Sty 2014, 19:45 | |
| - Koniec gry kolego... - mruknąłem nie dając się ponieść emocjom które próbowały rozerwać mnie od środka. Czułem każdym mięśniem że to koniec walki. Pora więc wytoczyć ostatnie działa. - Vennie zablokuj Falę przeciwnika własną i wyślij kolejną by uniemożliwić mu uniki! Gdy Fala go zaleje użyj Lodowego Promienia by go w niej zamrozić i poślij mu drugą by go wykończyć! Wiem że potrafisz malutka! - wykrzyknąłem chcąc dodać Vennie wiary w siebie | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Walka Shadic vs Filipos44 Nie 12 Sty 2014, 20:39 | |
| Fala Vennie i fala Skiddo zderzyły się. Skiddo zaczął robić uniki, ale szybko został zmyty falą Vennie która za chwilę została zamrożona. Ostatecznie Vennie wykończyła Skiddo falą.
Walkę wygrywa Shadic!
+1lvl dla Vennie.
Podajcie sobie dłonie. | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Walka Shadic vs Filipos44 Nie 12 Sty 2014, 20:51 | |
| - Dobra robota malutka - powedziałem z uśmiechem wycofując Vennie do Balla. Podszedłem do przeciwnika w celu podziękowania za walkę poczym wyciągnąłem rękę. - To była bardzo obra walka. Twój Skido to urodzony wojownik. Potrzebujecie tylko trochę treningu - powiedziałem uśmiechając się do przeciwnika | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Walka Shadic vs Filipos44 Nie 12 Sty 2014, 22:33 | |
| -Nic nie szkodzi mały, następnym razem będzie lepiej- powiedziałem głaszcząc Skiddo, po czym schowałem go do balla. Gdy zobaczyłem dłoń Shadicka wstałem i podałem mu moją. - Twoja Vennie też jest świetnym pokemonem, posłuchamy twojej rady i będziemy trenować. Następnym razem to ja i Skiddo będziemy górą.- Powiedziałem odwzajemniając uśmiech. | |
|
| |
Joker
| Temat: Re: Walka Shadic vs Filipos44 Nie 12 Sty 2014, 22:37 | |
| Sędzia - No koniec tych czułości. Może kiedyś się jeszcze spotkacie z pełnymi ewolucjami? | |
|
| |
Shadic
| Temat: Re: Walka Shadic vs Filipos44 Nie 12 Sty 2014, 23:02 | |
| - Napewno - odparłem spoglądając w niebo. Odetchnąłem po chwili poprawiając plecak na plecach. Ponowna walka z tym trenerem będzie świetnym wyzwaniem - Na mnie już pora mam nadzieję że kiedyś znów się spotkamy - powiedziałem odwracjając się od przeciwnika. Następnie dzięki butom do biegania z dużą szybkością pognałem w sobie znanym kierunku | |
|
| |
Filipos44
| Temat: Re: Walka Shadic vs Filipos44 Nie 12 Sty 2014, 23:13 | |
| -Też żywię taką nadzieję- odpowiedziałem na chwilę przed oddaleniem się przecinika. Poatrzyłem na balla w moim ręku tak, jakbym próbował wypatrzeć Skiddo w środku. -Chodźmy potrenować mały.- Powiedziałem do kuli i odeszłem w przeciwnym kierunku niż mój przeciwnik. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Walka Shadic vs Filipos44 | |
| |
|
| |
| Walka Shadic vs Filipos44 | |
|