| Wydzielone posty z gry placka | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Zeromus
Liczba postów : 606 Join date : 14/09/2016 Age : 29 Skąd : Ostrowiec Świętokrzyski
Karta Postaci Profesja Główna: Starter:
| Temat: Re: Wydzielone posty z gry placka Nie 06 Lis 2016, 15:15 | |
| Przechodząc przez tamtą jaskinię "zdobyliście" pewne nieprzyjemne uczucie.. Tak, jakby ktoś was obserwował. Byli liderzy Magmy i Aquy oraz Valerie jakoś nie zwrócili na to uwagi, jednak ty wyraźnie czujesz czyjąś obecność.. Czyżby tamta jaskinia była nawiedzona. | |
|
| |
LubiePlacki
Liczba postów : 1051 Join date : 21/05/2015
| Temat: Re: Wydzielone posty z gry placka Nie 06 Lis 2016, 16:34 | |
| -Czy tylko mi się wydaje że coś nas śledzi? Chociaż, to jaskinia legendy... Zaczynam się rozglądać po jaskini. Ale tak aby widzicieć resztę. Widziałem filmy gdzie w trakcie rogladania się główny bohater wchodzi do innej odnogi i zostaje zjedzony/zgwałcony/zastrzelony/spadł ma niego kamień i nie chce tak skończyć. | |
|
| |
Zeromus
Liczba postów : 606 Join date : 14/09/2016 Age : 29 Skąd : Ostrowiec Świętokrzyski
| Temat: Re: Wydzielone posty z gry placka Nie 06 Lis 2016, 16:44 | |
| W tej chwili czujesz jak jakiś chłód przeszył twoje ciało, i widzisz, jak przez ciebie przechodzi Gastly. Najwidoczniej znudziło mu się ukrywanie, i zaczyna cię atakować bezpośrednio.. Chociaż czy to ataki z agresji czy złośliwe żart to ciężko określić. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Wydzielone posty z gry placka Nie 06 Lis 2016, 17:08 | |
| Rzuciłem balla w Gastliego. Jeśli się złapał to podnoszę balla i Idę za grupą dalej. | |
|
| |
Zeromus
| Temat: Re: Wydzielone posty z gry placka Nie 06 Lis 2016, 17:29 | |
| Najwidoczniej Gastly lubił robić złośliwe żarty osobom, które polubił, bo pomimo bycia w świetnej kondycji od razu złapał się w balla. Twoi towarzysze zaczęli znikać ci z pola widzenia. Według danych, które posiadacie jaskinia Zygarde'a powinna być za następnym, bardzo niebezpiecznym, stromym zboczem | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Wydzielone posty z gry placka Nie 06 Lis 2016, 17:34 | |
| Przyspieszam lekko kroku aby dogonić towarzyszy. Nie chcę ich stracić z oczu. Strome zbocze? Żebym tylko nie spadł... Żebym tylko nie spadł... I nie mogę sobie mówić "nie patrz w dół" bo po pierwsze, i tak się spojrzy w dół, po drugie trzeba patrzeć w takich sytuacjach w dół aby się nie potknac. | |
|
| |
Zeromus
| Temat: Re: Wydzielone posty z gry placka Nie 06 Lis 2016, 17:47 | |
| Twoje rozumowanie jest bardzo dobre.. Jednak oprócz stromizny musicie uważać na Noibaty, które nie wiedzieć czemu zaczęły was atakować ultradźwiękami. Jednak walka nie wchodzi za bardzo w grę. Możecie spróbować je tylko jakoś odstraszyć lub uspokoić. Valerie zajęła się częścią wysyłając swoją Aromatease by użyła na nich usypiającego pyłu. Dzięki temu prawie połowa grupki zniknęła wam z oczu.. A raczej zasnęła, jednak co było dziwne one nadal latały | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Wydzielone posty z gry placka Nie 06 Lis 2016, 18:29 | |
| Więc uważam. Staram się iść tak aby nie spaść. I nie zgubić grupy. | |
|
| |
Zeromus
| Temat: Re: Wydzielone posty z gry placka Nie 06 Lis 2016, 19:10 | |
| Gdy tylko przeszliście stomiznę Noibaty zniknęły wam z pola widzenia. Nie wiecie dokładnie, czemu.. Jenak to chyba dobrze dla was. Twoi towarzysze czekają na ciebie przed jaskiną Zygarde (a przynajmniej podobno to jest ta jaskinia) | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Wydzielone posty z gry placka Nie 06 Lis 2016, 19:50 | |
| Dobiegam do reszty. Oto i ona. Legendarna jaskinia Zygarde. Szkoda ze nie mogę zrobić zdjęcia, to by może przestraszyło Zygarde, czego bym nie chciał. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wydzielone posty z gry placka | |
| |
|
| |
| Wydzielone posty z gry placka | |
|