| Gra Pokidoki Pichu który chce ocalić rodzinę! | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
LubiePlacki
Liczba postów : 1051 Join date : 21/05/2015
| Temat: Gra Pokidoki Pichu który chce ocalić rodzinę! Pon 29 Cze 2015, 17:21 | |
| Był piękny ranek, Charmander jeszcze spał obok ciebie a oboje leżeliście w krzakach za miastem. Nagle coś się za tobą ruszyło, Charmander z przerażeniem się obudził i przypadkiem użył na tobie Żaru. -Oj sorki, cześć, jak długo nie śpisz? A co to było!? | |
|
| |
Pokidoki
Liczba postów : 6 Join date : 29/06/2015
| Temat: Re: Gra Pokidoki Pichu który chce ocalić rodzinę! Pon 29 Cze 2015, 17:41 | |
| -Akurat było słychać jakieś maszyny. Poszedłem sprawdzić co się dzieje.Nie mogłem pójść dalej bo zarośla były zbyt gęste. Myślaem że:To był zespół Magma lub Aqua. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Pokidoki Pichu który chce ocalić rodzinę! Pon 29 Cze 2015, 17:46 | |
| Tak przy okazji, twoje jajko należy do -------------------------------------------- Jednak to nie były maszyny tylko burczenie w twoim brzuchu. -Wiesz co? Pójdziemy po jedzenie? Ja też jestem głodny. Widzisz na ulicy jakiegoś chłopca w wieku 13 lat z małą słodziutką Skitty. Nie zauważył was. Jednakże zaczęło znów burczeć w twoim brzuchu. -Skitty co to było? O! To Pichu! Skitty użyj Piorunującej fali! -Nya! Skitty użyła na tobie fali, jesteś sparaliżowany, trener rzuca w ciebię Ultra Balla. Jesteś w środku czarno-żółtej kulki, jej kolory działają na ciebie uspakajająco i nie chce ci się z niego uwalniać. | |
|
| |
Pokidoki
| Temat: Re: Gra Pokidoki Pichu który chce ocalić rodzinę! Pon 29 Cze 2015, 18:06 | |
| -Próbowałem się uwalnić,myślałem że : Nigdy się niewydostanę. -Słyszałem jak burczy mi w brzuchu,prubowałem usłyszeć to co się dzieje na zewnątątrz. Myślałem że: Charmander zaczą walkę. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Pokidoki Pichu który chce ocalić rodzinę! Pon 29 Cze 2015, 18:13 | |
| Wypadłeś z balla prosto w błoto, nie było nigdzie wkoło ani trenera, ani Skitty. Za to stał przerażony Charmander. Widziałeś jak stało przed tobą dwóch członków zespołu Aqua. -Dave, coś chyba mamy! -Opchniemy na czarnym rynku! Rzucili w ciebie balla, po chwili z niego wypadłeś a oni dali ci z pięści w nos, poleciałeś na najbliższe drzewo obok Charmandera. Wypuszczają balle z Mightienami. -Maghty! Użyj gryzienia! Wilk ugryzł ciebie w pół i trzymał w zębach.
Ty: 1% Vs: Mightyena: 100% | |
|
| |
Pokidoki
| Temat: Re: Gra Pokidoki Pichu który chce ocalić rodzinę! Sob 04 Lip 2015, 21:52 | |
| -Myślałem że : Myghtyena mnie nie puści. -Uroniłem łze z bólu. -Myślałem że : to mój koniec. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Pokidoki Pichu który chce ocalić rodzinę! Sob 04 Lip 2015, 22:00 | |
| Możesz trochę dłużej pisać? Bo to trochę za krótko. -------------------- Jednak nie, zostałeś połknięty w całości, aktualnie zjeżdzasz gardłem do żołądka, przy odrobinie szczęścia możesz zostać wydalony z kupą za trzy dni. Gdy wpadłeś do żołądka na s 0 ciebie spadł Charmander. | |
|
| |
Pokidoki
| Temat: Re: Gra Pokidoki Pichu który chce ocalić rodzinę! Sob 11 Lip 2015, 18:59 | |
| -Bałem się strasznie. Po chwili się uspokoiłem. Mijały minuty, godziny i nudziliśmy się. -Wpadłem na pomysł żebyśmy zagrali w kalambury. Długo graliśmy w kalambury. | |
|
| |
LubiePlacki
| Temat: Re: Gra Pokidoki Pichu który chce ocalić rodzinę! Pon 13 Lip 2015, 14:35 | |
| Po godzinnej grze wygrał Charmander, nagle do żołądka wpłynął dziwny płyn który was wyniósł na zewnątrz Mightyeny. Zostaliście wyrzygani. Mightyena spojrzała na ciebie i Charmandera któremu przez wszechobecną wodę może zgasnąć płomień roześmiała się, byłeś cały upaćkany zielono-brązowym płynem. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gra Pokidoki Pichu który chce ocalić rodzinę! | |
| |
|
| |
| Gra Pokidoki Pichu który chce ocalić rodzinę! | |
|